Yüzbaşı
19 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 710 (Bu ay: 9)
Gönderileri
Soru iptal
Merhaba beyler aktif olarak çok dikkatli şekilde sarsmadan kullandığım (5 Yıldır 2012 Alımı ) WD 2 TB Harici Harddisk'e dosya aktarımı yaparken elektrik kesilmesi oldu . Dolayısıyla cihaz kapandı . Bu olay daha önceleri'de başıma gelmişti bi sorun olmamıştı . Daha sonra cihazın ışığı yanıp yanıp sönmeye ama tepki vermemeye başladı . Yaptığım işlemleri tek tek yazayım

Başka uyumlu kablo ve adaptör ile denedim çalışmadı .
Başka pc ve notebook ta denedim çalışmadı .
Harici kutusundan zarar vermeden çıkarttım ve dahili olarak pc ye bagladım bios algılamadı .
Motor sağlam olarak çalışıyor eskisi gibi aynı tık bile etmiyor kafa'da sorun yok diye düşünüyorum .
Harddisk'in kartını söktüm yanık patlak devre var mı diye kontrol ettim kart anladığım kadarıyla sağlam görünüyor .
Daha sonra tekrar harici kutusuna koydum ve 15 saat sonra cihazı 0 byte olarak gördü .
Bilgisayar>Yönet>Disk Yönetiminde cihaz 1.81 GB olarak fakat RAW biçimlendirmesi olarak görünüyor . Hiçbir şekilde bölme biçimlendirmeye tepki vermiyor .
Biçimlendir dediğim zaman biçimlendirmede 1.81 GB olarak (eskiden de bu miktarda görünürdü) görünüyor fakat windows biçimlendiremedi hatası veriyor .
Çeşitli programlar ile biçimlendirmeyi hata düzetmeyi denedim ama sonuç alamadım .

Cihazın arızası ne olabilir çözemedim adana'da harddisk tamiri yapan yerler kısıtlı ve düzelme ihtimali olan bir cihazı bilmediğim ve cihazı acıp geri dönüşü olmayan zararlar verecek bir yere bırakmak istemiyorum .
arkadaşlar merhaba Amd Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 işlemci hakkında güncel bilgi sahibi arkadaşlardan ricam olacak bu işlemcimiz 2017 yılında aşağıda ki sistemle beraber bizi güncel oyunlarda götürür mü yoksa işlemci sistemi boğar mı pek anlamadığım için yeni sistemlerden danışmak istedim

soğutma sistemim idare eder kasa 12'cm den 3 fanlı

700 w corsair power
cool master led kasa
8 gb xms3 ddr3 1333 ram
MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Arkadaşlar Facebook'ta rast geldiğim bir video ve altında ki yorumlar bu işte daha 1920 seviyelerinde olduğumuzu gösteriyor .

Video'da çalışan isimler CT FLETCHER ve KAI GREENE bilmeyenler için en basitinden

KAI G. Kariyer Başlıkları

2016 Arnold Classic – 1st
2014 Mr. Olympia – 2nd
2013 Mr. Olympia – 2nd
2012 Mr. Olympia – 2nd
2011 Mr. Olympia – 3rd daha uzayıp giden nice başarılar .

VİDEO BUDUR

Bu da altına yapılan yorumlar . İsimlerini kapatmadım ki yanlışlarını görsünler . Bu arada içinizde kinesiyoloji (hareket bilimi) dersi almış olan varsa her sette olmamak şartıyla hareketten %20-%30 çalabilirsin yinde büyüme sağlanır bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay .

Merhaba arkadaşlar uzun zamadır konu açmıyordum gelen sorular vesile oldu .

bazı arkadaşlar forum üzerinden olsun salondan olsun bazı sorular soruyor hocam protein tozu içiyorum ama büyüyemiyorum ?

hocam bende sizin kadar ağır giriyorum nerdeyse ama bende sizde ki gibi olmuyor ?

hocam bende bulk a girdim makarna ve lif ürünlerini çok tüketiyorum ama göbeğime vurdu sadece .

ve en klasik iki soru :) abi kaç senedir yapıyorsun abi ne zaman senin gibi olurum .

insanlar sadece protein tozu ve basit beslenme ile bu işin olabileceğine inanıyor . zamanında hepimizin yaptığı yanlışlar aslında ve ne kadar ağır çalışırsa o kadar büyük olacağını düşüyor . Ağır çalışmak birçok açıdan güzeldir bende severim ağır çalışmayı hem özgüven arttırır hemde doğal olarak güçlenirsiniz . Fakat ağır çalışmayı doğru formda yapmak gerekli bazen bir inşaat işçisi yanlış formda da olsa sizin kadar ağır kaldırabilir mesele hareketleri maksimum düzeyde doğru yapmaktır .Hareketten çalarak yapmak ta bir büyüme şeklidir ve belli bir düzeye kadar fayda sağlar fakat bu çalma %20-30 arasında kalmalı %50 lere çıkmamalıdır .

Beslenme konusu ise herkesin söylediği gibi en klasik şekilde bu işin olmazsa olmaz en önemli kısmıdır bulka girdim demekle bulka defineye girdim demekle defineye girilmez .

Bugun yaptığım mutfak alışverişimiz mesela (Bu işi ileri seviyede yapan 2 kişinin 2 haftalık yiyecekleridir)

Aşağıda ki saydığım ürünleri kendimizden hayatımızdan ödün vererek alıyoruz en uygununu en ucuzunu almaya çalışıyoruz öğrenci olarak yaşamak zor fakat bu sporu yapmak zor değil bahanelerin arkasına sığınmayın .

Öğrenci Evini Çarşıya ve Barların Eğlenme Mekanlarının olduğu yerden tutma kira dan tasarruf et .
İçkiyi Sigarayı Bırak
Her Gece Barda Hatunlara İçki Ismarlama .

Bu işi yapmak istiyorsan para ayırmak zorundasın hayatından ödün vermek zorundasın işte o zaman abi kaç ayda senin gibi olurumu sormazsın da millet sana abi kaç ayda senin gibi olurum diye sorar . .

90 Yumurta
3 Kilo Kemiksiz Hindi Eti
3 Kilo Tavuk Göğüs
2.5 Kilo Köftelik Kıyma veya Köfte
2 Kilo Dana-Kuzu Yürek-Ciğer-Böbrek
2 Kilo Balık veya Deniz Ürünü
4 Adet Tonbalığı(Çok Fazlası Zarar)
5 Litre Süt
2 Paket Zeytin
1 Kilo Kaşar
Yarım Kilo Lor(Fazla sevmiyoruz maksat zorunluluk)
2 Paket Labne
2 Paket Lifalif
3 Kilo Yoğurt

Tum sutler % 25 indirimli . Migros süt 1.42 pinar veya sutas tam hatırlamıyorum 1.68
Ürün kapalı kutu 2016 / 6 son kullanma tarihli .

Havale ile 140 tl . Ptt ile yolluyorum uygun oluyor .

İnternetten düşük fiyat garantisi.

Gainer ihtiyacı olan kaçırmasın
Merhaba arkadaşlar bu başlık altında güncel olarak kullandığımız supplementleri yazıp resimlerini atarsak hem bilgi paylaşmış olur hemde bir ürün hakkında akıllarında soru işareti olan arkadaşlara o supplementleri kullanan arkadaş bilgi verir yararlı bir konu olur diye düşünüyorum

Herkese iyi sporlar dilerim
arkadaşlar soya içeriği ve diğer konularda uyarmama rağmen burda hardline düşmanı ilan edilmiştim . Bizden daha bilgili ve daha fazla geçmişe sahip hocalarımızın açıklamaları daha ayrıntılı bilgi verecektir size .

https://www.facebook.com/video.php?v=1573787449526970&set=vb.1432391996999850&type=2&theater

Video tamamiyle fatih hocamıza aittir ve izni alınarak paylaşılmıştır .
Ürün sınırlı sayıda olup piyasanın altında uygun fiyat garantisiyle satışa sunulmaktadır . ABD den ithal olup içeriği değiştirilmemiş ürünlerdir .

Piyasa Fiyatı : 300 TL

İndirimli Fiyat için özel mesaj atınız

'' Satılık Whey,İsoWhey,Gainer '' bu ürünlerde de satışımız devam etmektedir .
Hakkında
İlgi Alanları: UFC,Spor,Futbol,Fitness,Bilişim
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Mitsubishi
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Turkcell
Operatör
Turkcell
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
MSI
LOL
Caitlyn
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.978
İkinci El Bölümü Mesajları: 170
Konularının görüntülenme sayısı: 32.252 (Bu ay: 446)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.358 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.