Şimdi Ara

Karbonhidrat tozu ile kilo alabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
71.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette hep Karbonhidrat tozunun kilo aldırdığı yazıyor. Kullanıp alan var mı gerçekten?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karbonhidrat Tozu ile Kilo Almak: Bilmen Gerekenler

Karbonhidrat tozu, kilo almaya yardımcı olabilecek yüksek kalorili bir besin takviyesidir. Kas kütlesi kazanmak veya kilo almak isteyen kişiler arasında popülerdir.

Karbonhidrat Tozunun Kilo Aldırma Etkileri

Karbonhidrat tozları, vücudunun enerji depolama kapasitesini artırarak kilo almana yardımcı olabilir. Yüksek karbonhidrat içeriği, glikojen seviyelerini yükseltir ve bu da kasların glikojeni depolayıp daha fazla ağırlık kaldırmasına olanak tanır.

Karbonhidrat Tozu Çeşitleri

Farklı karbonhidrat tozu türleri mevcuttur, her birinin kendine özgü kilo aldırma özellikleri vardır:

• 5 Kg Gainer: Yaklaşık 5 kg kilo aldırır.
    • 3 Kg Gainer: Yaklaşık 3 kg kilo aldırır.
    • 1 Ayda Karbonhidrat Tozu: 1 aylık kullanımda yaklaşık 2-4 kg kilo aldırır.
    • 1 Ayda Gainer: 1 aylık kullanımda yaklaşık 4-6 kg kilo aldırır.

Karbonhidrat Tozu Nasıl Kullanılır?

Karbonhidrat tozunun kilo aldırma amacıyla kullanımı kişiden kişiye değişebilir. Genel olarak önerilen kullanım şekli, günde 1-3 porsiyondur. Porsiyon boyutları markaya ve ürünün besin değerlerine göre değişiklik gösterir.

Diğer Hususlar

Karbonhidrat tozlarını kullanırken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Karbonhidrat tozları yüksek kalorilidir, bu nedenle aşırı tüketimden kaçınmalısın.
    • Karbonhidrat tozları, kas kütlesi kazanmana yardımcı olsa da, tek başına kullanılmamalıdır.
    • Diyetin ve egzersiz programınla birlikte karbonhidrat tozu kullanmalısın.
    • Karbonhidrat tozlarını kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Kullanan yok mu la hiç?
  • Normal karbonhidrat yesende alırsın zaten

Edit: 3 Ekmek ve 2 tabak makarna yedimmi kiloya kilo demessin. kilogram dersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 30 Ekim 2012; 20:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reliant007

Normal karbonhidrat yesende alırsın zaten

Edit: 3 Ekmek ve 2 tabak makarna yedimmi kiloya kilo demessin. kilogram dersin :)

La olm yiyemediğimiz için toza başvuruyoruz zaten.
  • Alma kilo milo sonra vermeye çalışıyon ben hala veremedim.
  • Bu bana da lazım. + bir sorum olacak. Mesela kilo aldık ama göbek olarak mı alıcaz biz bu kiloyu. + aldığımız kiloyu hemen kaybeder miyiz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Bu bana da lazım. + bir sorum olacak. Mesela kilo aldık ama göbek olarak mı alıcaz biz bu kiloyu. + aldığımız kiloyu hemen kaybeder miyiz acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Alma kilo milo sonra vermeye çalışıyon ben hala veremedim.

İkinize de vereceğim cevap aynı.

Kilo, spor yapılarak alınırsa kilo kaybı da olmaz, göbek de olmaz.

• bulaşmayın böyle şeylere, doğal yollardan almaya çalışın. Bende kilo alamıyordum 54 lerde falandım boyumda uzundu. Yavaştan kilo almaya başladım 64 falanım şimdi bir zaman sonra açılıyor insan. Bana hep dedemi örnek gösterirler. Gençken benim gibiymiş askerden sonra düzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

bulaşmayın böyle şeylere, doğal yollardan almaya çalışın. Bende kilo alamıyordum 54 lerde falandım boyumda uzundu. Yavaştan kilo almaya başladım 64 falanım şimdi bir zaman sonra açılıyor insan. Bana hep dedemi örnek gösterirler. Gençken benim gibiymiş askerden sonra düzelmiş.

Kaç yaşına kadar zayıftın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Party Shaker

İnternette hep Karbonhidrat tozunun kilo aldırdığı yazıyor. Kullanıp alan var mı gerçekten?

body sporuyla uzun süre ilgilenen ve ilgilenmekte olan birisi olarak cevap verim, evet kilo alırsın ama spor yapmadan alınan karbonhidrat ve türevleri, sağlığına zarar verir sonuçta sporsuz alınan maddeler direk yağ yapar ve metabolizmanı olumsuz yönde etkiler spora başlayanlara bile 6 ay yada 1 yıl geçtikten sonra kullanmaları önerilir, spor salonunların çoğunda ilk ay direk tavsiye ederler ama bu yanlış genelde çoğu kuruluş maddi tarafına bakar, ama sana önerim eğer kullanıcaksan kaliteli markalardan al
  • Ben kullandım,8 kilo aldırdı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

bulaşmayın böyle şeylere, doğal yollardan almaya çalışın. Bende kilo alamıyordum 54 lerde falandım boyumda uzundu. Yavaştan kilo almaya başladım 64 falanım şimdi bir zaman sonra açılıyor insan. Bana hep dedemi örnek gösterirler. Gençken benim gibiymiş askerden sonra düzelmiş.

Kaç yaşına kadar zayıftın hocam?

15 yaşına kadar zayıftım 16da açılmaya başladım gidiyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

quote:

İnternette hep Karbonhidrat tozunun kilo aldırdığı yazıyor. Kullanıp alan var mı gerçekten?

body sporuyla uzun süre ilgilenen ve ilgilenmekte olan birisi olarak cevap verim, evet kilo alırsın ama spor yapmadan alınan karbonhidrat ve türevleri, sağlığına zarar verir sonuçta sporsuz alınan maddeler direk yağ yapar ve metabolizmanı olumsuz yönde etkiler spora başlayanlara bile 6 ay yada 1 yıl geçtikten sonra kullanmaları önerilir, spor salonunların çoğunda ilk ay direk tavsiye ederler ama bu yanlış genelde çoğu kuruluş maddi tarafına bakar, ama sana önerim eğer kullanıcaksan kaliteli markalardan al

Hocam ben yaklaşık 2,5 aydır spor yapıyorum. Önerebileceğin marka var mı? Ben Nanobolix almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

quote:

Hocam ben yaklaşık 2,5 aydır spor yapıyorum. Önerebileceğin marka var mı? Ben Nanobolix almayı düşünüyorum.

Aslında ilk 6 ay içinde olanlara pek birşey almalarını önermem ama alıcaksan, weider almanı tavsiye ederim, çoğu kişi pahalı diyebilir ama sonuçta amerikan malı diğer çoğu ünlü avrupa malları kıl oranını arttırma veya sivilce çıkartma durumları olabiliyor, marka içinde alıcağın toz çeşidini internet üzerinden öneremem vücut yapının nasıl olduğunu bilmiyorum, gittiğin spor salonunda profesyonel çalışan arkadaşlara sor, onlar yapına göre tavsiye verirler

• ben nitrofull karbonhidrat tozu kullandım (spor salonuna gitmeden kullanmayın) boyum 1.72 kilo 51~52 arasıydı il başta yemek programı yaptılar tabiri caiz se öküz gibi yiyordum fakart kilo normal insandan kat ve kat az alıyordum sonra bana kardonhidrat almamı soylediler aldım 2 kg lık bunu düzenlik tüketen ve o yemek programına devam eden biri yaklaış 15 kg alıyormuş bende 5 kilo gibi bişey oldu bayada tuzluydu parası bu benim bünyeme özgü bişeymiş galiba başkalrı oldukça kilo alıyo ilk başta dediğim gibi spor salonuna gitmeden kullanmayın yoksa yağ olarak alıyorsunuz kilonuzu ;)
  • Direk KH kullanmayın, iç organ yağlanması ile uğraşırsınız ilerde.
  • quote:

Günlük enerjin için gereken karbonhidrattan fazlasını aldığında vücutta protein yada yağa dönüşüp depo edilebilir bir kısmı da vücut dışına atılır. Vücut geliştirme amaçlı kullanacaksan uygun olan kilo aldırıcı "Protein tozu" dur. Zira karbonhidrat yağ olarak depo edilebilir. İstenmeyen bir durumdur.
  • bir güğüm tozla 5 kilo aldım sonra bıraktım keşke sporu bırakmasaydım
  • Karbonhidrat tozlarıyla ilgili bilgiye bu adresten sahip olabilirsiniz.http://www.karbonhidrattozu.gen.tr/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.