Nefret ediyorum şu programcılıktan en nefret ettiğim şey. Ödevler vs ler, 7/24 gözleri belerterek bilgisayara bak, gözlerin kanlansın, gözlerinde beyaz noktalar olsun. Sonra işe gir bi 7/24 de orada da aynısı. Ne lan bu? Gözler gittikten sonra insan hayattan zevk alabilir mi? Gözler dünyaya açılan kapıdır bu kadar net. Lanet mühendisliğe gelmez olaydım, neyse ki Almanya'ya gideceğim de biraz daha insancıl şartlarda çalışacağım. Bir programcı arkadaşım var, gözünde galiba kalıcı hasar oluşmuş veya olmak üzereymiş. Bu programcılığı övenleri anlamıyorum, zeki değilseniz uzak durun. Sonra daha çok ekrana bakmanız gerekir gözleriniz daha çok bozulur yıllar boyunca. Yemin ederim hayattan zevk alamıyorum, dışarı çıkıyorum gözüm kanlı kanlı esrarkeşler gibi. Oyun zaten oynamıyorum daha kötü oluyor. Oyun oynarken bir yerden .net error falan fırlar diye korkuyorum. Sırf bu yüzden oyunu bıraktım. Gözlerim sürekli yaşarıyor, ne kitap okuyabiliyorum ne tv izleyebiliyorum. Hayat mı lan bu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 3 Eylül 2020; 20:21:21 > |
Programcılık saçmalıktır

-
-
sanayiye başvur kardeşim.
-
+1.
Bir de son zamanlarda herkese yazılıma başla deniyor.
Yav kardeşim yazılımı millet kolay bir şey sanıyor. Hani bir kere fizyolojik ve psikolojik olarak yazılımcı adam asosyaldir ya. İşi bunu gerektirir. Paso bir şeyleri çözmeye çalışır, uğraşır. Abi benim okuldaki hocam bile nerd. Sonra hayatın boyunca belli bir noktaya gelene kadar sürekli koltuk tepesinde takır tukur kod yazacaksın. Bunu yapacak iraden var mı? Bunu sorgula.
Ne bileyim bende mi bir sıkıntı var yoksa millet mi harbiden çok iradeli ve kararlı, sabırlı çözemedim.
-
kodlamak amaç değil araçtır bunu bir anlasanız keşke ama yok inatla anlamak istemiyorsunuz. aynı teyzelerimizin dediği gibi konuşuyorsunuz: "masa başında oturuyor imza atıyor geçiyor 10k maaş alıyor çok rahat"
demek istediğim dışardan göründüğü gibi değil olayın aslı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 3 Eylül 2020; 21:14:49 > -
Laptobumun driveri sorunluydu bu yuzden ekran karti duzgun calismiyordu oyunlarda
Onunla her oyun icin ayri ayri ugrasinca anladim
Pc sorunlari icinden çıkılacak seyler degil ve ben pcde sadece donanimi seviyorum yazilimin cani cehenneme
Bu yuzden müyendiz olmadim hukuk okuyorum bundan da cok memnun degilim ama muhendislikten gene iyi piti pıtı pıtı yazi yazamam pcde surekli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de sinir oluyorum. Öğrenmedim, yatkınlığım da yok zaten. Üniversitede zorla bir derste öğrettiler ama sıkıcı. "godlama öğrenin geleceğin kodlaması" , " kod yazıyorum kankaa"
-
YBS istiyorum çünkü mk tm sinde bölüm yok.Diğer mesleklere yönelecez artık
-
biraz uğraşan adam zaten anlar yapıp yapamayacağını ben mesela her türlü hallederim bir şekilde diye gitmiştim ama zerre programlamayla ilgim olmamış o zamana kadar. severim alışırım dedim baktım işin içine matematik felan giriyor analitik zeka gerekiyor direk saldım. belki yapacak kapasite vardır fakat uğraşmama değmez diye düşündüm ve bölümü bıraktım. hala da o kafa yok bence beynimi çok yormak istemiyorum sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 3 Eylül 2020; 23:1:6 > -
Herkes gözleri bozuyor sanıyor ama alakası yok. Sizin genetiğiniz kötü.
Şuan 25 yaşındayım. 8 yaşından beri bilgisayar kullanırım, günde minimum 6 saatim bilgisayarın başında geçer 8 yaşından beri. Yazları 14-15 saate kadar çıktığım oluyordu. 19 yaşında kod yazmayı öğrenmeye başladım. 5-6 saat kod yazıp uykum ve yemek yemek vs. gibi şeyler dışında kalan vaktimde de oyun oynardım. Yemeği de genelde PC başında yiyorum. Yani hayatım PC başında geçiyor. 21 yaşında bilg. müh. öğrencisi olarak başladım. Hazırlık da dahil şuan son senem bu sene mezun olacağım yani. Özellikle verilen kod yazma ödevlerinden ayrı zevk alıyorum, 20 saat aralıksız başında durmuşluğum var bu ödevleri yaparken. Yıllardır böyleyim anlayacağınız ve hâlâ gözümde bir problem yok. Gözlük falan kullanmıyorum.
Kısacası sizin genetiğiniz leş. Bölümü veya işi sevmiyorsunuz doğrudur ama gidip göz bozuyor demek komik. Genetiğiniz leş arkadaş. Babanıza ananıza kızın işe değil. Sevmediğiniz işi yaptığınız için kendinize de kızın. Leşsiniz.
-
Göz bozulması genetik sayılır. Bilgisayarım bile yokken 4 oldu, şimdi bütün derslerim, eğlencem bilgisayar üzerine hala 4.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar hep rakip elemek için atılan yalanlar kanmayın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bilgisayar kullanmanın göze bir zararı olduğunu düşünmüyorum. parlaklığı falan doğru bir şekilde ayarlarsanız tabi ki de.
Mavi ışık filtreli gözlükler var onlar galiba ekrandan gelen ışığın zararlarını azaltıyormuş
Zor iş.
açıkcası girişimcilikle yazılımcı olmayı karıştırdıklarını düşünüyorum bunlar sanıyo ki uygulama yapacam zengin olacam öyle bişey yok adam akıllı makine endüstri elektrik falan okuyun
zateb makinacıda kendine lazım olan noktalarda kendi kodunu yazıyor
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca ortaya boyle anlamisz yorumlar cikiyor.
Ekran basinda hayat gecer mi demisler, fizyolojik acidan asosyal insanlardir demisler. Simdi bu verileri nerden elde ettiniz? Etrafinizdaki 2-3 kisiden mi 20-30 kisiden mi? Bu kisiler butun yazilimcilari mi temsil ediyor?
Adam akilli makine,endustri, elektrik okuyun demissiniz, bilgisayar muhendisliginin adam akilli bir muhendislik olmadigini sektorde harcadiginizi on yillar sonrasinda mi karar verdiniz yoksa forum dh de harcadiginiz ust duzey vakitle mi?
Benim yorumum sudur: Bir insan bu isten keyif aliyorsa baskalarinin ne dusundugunun onemi yok, keyif aldigi isten hayatini kazanmaktan daha iyisi olabilir mi?
edit: Imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 4 Eylül 2020; 16:3:34 > -
Sıktınız artık!
Birisi der "Programcılık saçmalıktır.", birisi der "Okumak saçmalıktır.", öteki der "İşe gitmek saçmalıktır."...
Ne yapsın kardeşim bu millet, taş mı yesin? Havadan para yağıyor olsa kimse çalışmazdı zaten; ama ne yazık ki öyle olmuyor.
-
Mavi ışık filtreli gözlük al hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bilgisayar mühendislik bile değildir hangi mühendislik dersini aldınız hangi yetkinliğibniz var ? bomboş ders programınız var
Mark zucuk olacam diye giden andavallar sürüsü geneli
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacıbilgisayar mühendislik bile değildir hangi mühendislik dersini aldınız hangi yetkinliğibniz var ? bomboş ders programınız var
Mark zucuk olacam diye giden andavallar sürüsü geneli
Diger mesajlarina bir goz attim da ciddi cevap vermeyecegim. Sanirim sosyal hayatta elde edemedigin statuyu burada insanlari baltalayarak bastirmaya calisiyorsun. Hayatta basarilar dilerim
En Beğenilen Yanıtlar

sanayiye başvur kardeşim. |
+1. Bir de son zamanlarda herkese yazılıma başla deniyor. Yav kardeşim yazılımı millet kolay bir şey sanıyor. Hani bir kere fizyolojik ve psikolojik olarak yazılımcı adam asosyaldir ya. İşi bunu gerektirir. Paso bir şeyleri çözmeye çalışır, uğraşır. Abi benim okuldaki hocam bile nerd. Sonra hayatın boyunca belli bir noktaya gelene kadar sürekli koltuk tepesinde takır tukur kod yazacaksın. Bunu yapacak iraden var mı? Bunu sorgula. Ne bileyim bende mi bir sıkıntı var yoksa millet mi harbiden çok iradeli ve kararlı, sabırlı çözemedim. |
Benzer içerikler
- uçakta zeytinyağı taşınır mı
- hiç sevgilisi olmamış erkek
- yandex tasks para kazanma
- balıktan sonra dondurma yenir mi
- captain black puro
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X