Yüzbaşı
11 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 525 (Bu ay: 5)
Gönderileri
Arkadaşlar red fırsat 15 GB paketini kullanıyorum.bugun son günü 23.59 itibarı ile taahhüt bitecek.Daha bana Uygun bir tarife paket bulamadığım en ucuz tarife 200 liradan başladığı için daha her hangi bir geçiş yapamadım.Taahhut bitmesine rağmen aynı paketi kullaninca günlük ücret ne kadar çıkıyor çok abartı fiyatlar ile karşılaşırmiyim acaba.
valla şansa yada kadere inanmıyordum fakat bir insanın hayatı ancak böyle bir kader ile bu kadar kötü olur.Aile, okul ,çevre,iş, şehir, fiziksel sorun,hayat bir insan herşey de mi şanssız olur herşeyde şanssızim işte.Su hayata gelmek doğmak kadar saçma birşey yok.Bazen keşke tüm bunlar bir bilgisayar oyunundan ibaret olsaydi diyor insan.
50-60km hızın üstüne çıkınca özelikle ıslık sesi duyuluyor.Sizce neden olur

Elimde bir araba var 3-4 aydır hala satamadım öyle duruyor.Bende mi sorun var yoksa ikinci el piyasası mı çöktü acaba.Olması gerektiğinden yüksek fiyat vs de yazmadım.

Belki 1.5 ay olmuştur fakat cildiyeye hala 1 tane randevu bulamadım sürekli randevu talebi yenileniyor.Aynen saglik sistemi cok iyi falan eskiden kuyrukta oluyoduk he kardesim
Kafama takılan bir konu var sağlıklı konusunda pek emin değilim veba kuduz bir sürü virusden hastaliktan kolayca ölünebiliyordu fakat insanlar sizcede fiziksel olarak daha da iyi halde degillermiymis.Daha iyi düzgün dişlere sahip olmaları kolay kolay dişlerinin çürümemesi görme sorunların çok nadir olması yada olmaması vs
Sizce iyip ittifak yapacak mı.Ankaranin adayının yine Mansur yavaş olacağını düşünüyorum fakat İBB için İmamoğlu olmayacak Sarıgül yapılacak gibi.Ve asıl nokta sizce büyükşehir belediyeleri elden gidecek mi yada 2019 da kıl payı verilen Bursa gibi şehirler bu sefer alınabilir mi ?
Adamlar durup dururken birşey talep etmediğim halde 1 ay önce aldığım ayakkabınin fiyatı düştüğü için 80 TL hediye bakiye tanımlamışlar ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum
Sizce arda Güler'in Fenerbahçede şuan cebine ne kadar para giriyordur,Real Madrid'e gidince ne kadar girer
Mehmet Şimşek planı da işe yaramadı.Anlaşılan 50 ye kadar dolar frenlemeyecek asgarî ücret de 200 dolara kadar düşer herhalde bu gidişle
Hakkında
İlgi Alanları: Teknoloji,Oyun,Tarih,Siyaset
Hakkımda:
Teknoloji ve Bilgisayar
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Toplama Sistem
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Türk Telekom
İşlemci
Ryzen 5 1500x
Anakart
Msi A320 Pro Vdh Plus
Sabit Disk
James Donkey 240GB
Ekran Kartı
Asus Dual 1060 3GB
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.488
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 110.620 (Bu ay: 1.832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.568 (Bu hafta: 8)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.