Şimdi Ara

prison break finaliyle ilgili içimi dökmem lazım/ağır spoiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuya mesaj yazmanızı veya başka bişey beklemiyorum, bu tarz konular çok açılıyo biliyorum ama sadece içimi dökmem lazımdı bikaç kişiye, öyle bi finalden sonra kimseyle konuşmadan duramam

izlemediyseniz açmayın , spoiler büyük

yarım saat kadar önce final bölümünü izledim, inanılmaz etkiledi, gözüm doldu baya, breaking bad in finalinde bile bu kadar olmamıştım, son 5 dk yı döndüm döndüm izledim, o müzikle beraber inanılmaz etkileyiciydi
     prison break finaliyle ilgili içimi dökmem lazım/ağır spoiler var
    özellikle şu sahne varya bitirdi beni, özellikle linc in bıraktığı kağıttan kuğu çok anlamlı bitti dizi, daha iyi daha etkileyici bi son olamazdı, mezar taşında yazan (husband, father, brother, uncle, friend) yazısı kısa özet gibiydi, başka ne diyebilirim bilmiyorum, sara nın oğluna michael ismini vermeside çok hoştu.

neyse döktüm içimi rahatladım biraz, zaten uzun bişey yazmadımda okuduysanız sağolun

Edit:bide dizi boyunca mahone karakteri favorimdi, hep keşke true detective in ikinci sezonuna başrol olarak gelse diye hayal ettim, mathew in yerini fazlasıyla doldururdu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 23 Mayıs 2015; 17:58:59 >

• benimde gözüm dolmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 23 Mayıs 2015; 18:24:19 >
  • Bende agliyordum az kalsın ama final filminin sonunda daha bin kotu oldum Michael fedakarligindan sonra :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi diziydi. Özellikle ilk sezon otur 1 günde izle öyle yani
  • Final iyiydi. Ben bayağı duygulanmıştım finalde. Ama tabii ki 1. sezonun yanından geçemez 4. sezon.
  • İlk yabancı dizimdir yeri ayrıdır bende final bölümüne geçmeden ağır spoiler yedim ama yinede duygalandım.

• İlk sezonu harika , ikinci sezonu idare eder sonrasını at çöpe tarzı bir diziydi. Zaten son sezonlar sırf ilk sezonların ekmeğini yedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izlediğim en sürükleyici dizi sonu herkes gibi beni de duygulandırmıştı.benim favorim michaeldan sonra t-bag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 23 Mayıs 2015; 22:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Final iyiydi. Ben bayağı duygulanmıştım finalde. Ama tabii ki 1. sezonun yanından geçemez 4. sezon.

Benim için en sağlam sezon son sezondu, peşindende aüçüncü sezon gelir, ilk iki sezonda çokca sıkıldığım yer olmuştu, ama son sezon herşeyi unutturdu dizi benim içinde efsane oldu

@asosyal adam ben mahone u nerdeyse michael kadar sevmiştim, ilk mesajımdada dedim keşke polis rolünde başka bi dizidede izleyebilseydim özellikle true detective de görmeyi çok isterdim

@KingStark daha izlemedim the final break i, yarın izlicem onuda, isminden dolayı yine bi hapse girip çıkma olayı olabileceğini sezebiliyorum ama bakalım izlicem yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

quote:

Final iyiydi. Ben bayağı duygulanmıştım finalde. Ama tabii ki 1. sezonun yanından geçemez 4. sezon.

Benim için en sağlam sezon son sezondu, peşindende aüçüncü sezon gelir, ilk iki sezonda çokca sıkıldığım yer olmuştu, ama son sezon herşeyi unutturdu dizi benim içinde efsane oldu

@asosyal adam ben mahone u nerdeyse michael kadar sevmiştim, ilk mesajımdada dedim keşke polis rolünde başka bi dizidede izleyebilseydim özellikle true detective de görmeyi çok isterdim

@KingStark daha izlemedim the final break i, yarın izlicem onuda, isminden dolayı yine bi hapse girip çıkma olayı olabileceğini sezebiliyorum ama bakalım izlicem yarın

Hacı sen daha son bölümde kotu olduysan final break sonunda olebilirsin uzuntuden ah ahhh :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

quote:

quote:

Hacı sen daha son bölümde kotu olduysan final break sonunda olebilirsin uzuntuden ah ahhh :((

sadece sonda michael ın bıraktığı videoyu izlerken bi kötü oldum onun haricinde ölüm anı filan etkilemedi çünkü saçma geldi biraz bu şekilde ölmesi, yani o iki kabloyu birbirine değdirmenin tek yolu elinle tutup değdirmekmiydi ? o kadar dizi boyunca zekasına bayıla bayıla izlediğimiz michael bunun bi yolunu bulamadı mı yani ? ya en basitinden aklıma gelen şeyi söyleyim kablonun tekini koy yere diğer kabloyu uzaktan kumandalı arabaya bağla, o çıkış kapısının ordada arabayı kumandayla değdir diğer kabloya tabi bunu daha profosyonel bi sistemlede çözebilirdi michael, tamam kendini feda etti ama buna gerek yoktu bence kesinlikle, yönetmen keşke başka bi beni bırak sen git yolu bulsaymış

• Benimde gözlerim dolmuştu
  • Ağlattın cidden kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brad Bellick

quote:

quote:

sadece sonda michael ın bıraktığı videoyu izlerken bi kötü oldum onun haricinde ölüm anı filan etkilemedi çünkü saçma geldi biraz bu şekilde ölmesi, yani o iki kabloyu birbirine değdirmenin tek yolu elinle tutup değdirmekmiydi ? o kadar dizi boyunca zekasına bayıla bayıla izlediğimiz michael bunun bi yolunu bulamadı mı yani ? ya en basitinden aklıma gelen şeyi söyleyim kablonun tekini koy yere diğer kabloyu uzaktan kumandalı arabaya bağla, o çıkış kapısının ordada arabayı kumandayla değdir diğer kabloya tabi bunu daha profosyonel bi sistemlede çözebilirdi michael, tamam kendini feda etti ama buna gerek yoktu bence kesinlikle, yönetmen keşke başka bi beni bırak sen git yolu bulsaymış

Orası öyle ama beni sarayla olan konuşmaları ve saranın gidişi etkilemişti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağlattın

Bence alttaki yazı daha güzel
    "Be the change you want to see in the world"
  • Benim de gözlerim dolmuştu

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.