Yarbay
20 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar . Dun mecburiyetten dolayı 30 kusur saat gözümde durdu lensler. Çıkardığımda sadece sol gözümde gözümü kirptigimda veya kapattığımda batma oluyordu. Bu şekilde uyudum fakat sabah hala düzelmemişti. Gözüm açıkken batma yok fakat gözü kapatınca sanki içerde bir şey varmış gibi batıyor. Sabah yine lensleri taktığımda batma sorunu kalktı ortadan. Ne olabilir bunun sebebi var mi tecrübeli olan m? Doktora pazartesi gidebilirim ancak

Özet: sol gözüm lens yokken batıyor lensi taktığımda batma kayboluyor sebebi ne olabilir
 2014 lys kimya sorusu

Bana cevap 4 gibi geldi ama cevap anahtarı yok var mı cevabı bilen

4 farklı bileşik oluşabiliyor
 Denge 17 limit sorusu

Hoca çözümde bc yayına 2alfa dedi ama 2alfa yayın ölçüsü değil mi ? Bize yayın uzunlugunu sormuş burada

Alt tarafa 2pi.r 2alfa/ 360 yazdıgımda 0/0 belirsizligi çıktı lhospital aldıgımda da 0 geldi
 MEB'den organik soruları

Cevap D diyor. Benzen uv altında Cl ile katılma verir fakat ürün olarak 6 tane klorun bağlı olduğu bileşiğin oluşması gerekmiyor mu ?

MEB'den organik soruları

Cevap B . B şıkkındaki eliminasyon onu anladım ama a şıkkındaki elektrofilik yer değiştirme değil miydi? Benzenin nükleofilik yer değiştirme olayı kafamı karıştırıyor açıklayabilecek varsa sevinirim

MEB'den organik soruları

Ok üzerindeki H+lar su çekileceği anlamına mı geliyor?
 Kimya,fizik soruları

Entropiye bu durumda nasıl bakıyoruz? Sistem zaten dengede değil diye bulamayız dedim ben. Ama nasıl oldugunu anlayamadım tam

Kimya,fizik soruları

Tepkimede nasıl bakıyorduk lewis bazı olayına

Kimya,fizik soruları

Cevapla ilgili bir sorunum yok uzaklaştıkça görünen azalır salt ise sabit

m-M = 5logd-5 diye bir formül vardı . Bu formüle göre M sabitken d artınca m'nin de artması gerekmiyor mu ?
http://sketchtoy.com/67040943 cevap 15. çizdim ama 13 buluyorum hep

http://sketchtoy.com/67040955 cevap 3
Lys 1 için mayıs sonu gibi denge denemelerini çözmek istiyorum. O zamana kadar birer tane deneme seti bitirmek istiyorum bu ikisinden denge haricinde hangi denemeleri önerebilirsiniz? Karekök için çok kolay diyorlar sanırım ama kolay değil diyen de var kararsız kaldım

Fen için şimdilik palmeleri almayı düşünüyorum iyi midir palmenin fen denemeleri? Daha sonra dengeleri de çözebilirim fen için onun dışında önerebileceğiniz başka deneme var mı ?
Herkesin tavsiye ettiği palme organik soru kitabı mı yoksa 12.sınıf konu anlatımlı olan mı ?

.

(
)

Herseyi yaptilar bir sopalan dövmedikleri kaldı!

Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Diego, Markovic, Alper, Van Persie

Josef, Topal
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
iPhone
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Creative
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.644
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.679 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.501 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.