Selamlar. Çoğunlukla şehir içi kullanımı amaçlı çok büyük olmayan ama çok da dar olmayan bir araç arıyorum birkaç kriterim ve sorum var, yardımlarınızı bekliyorum
- Ben de eşim de acemiyiz o yüzden yol tutuşu, sürüşü vs buna uygun olması önemli, huyunu bilince güzel araba tarzı yorumlar maalesef hitap etmiyor.
- Hatchback seçme nedenimiz az yer tutacak olması ama mümkünse içi de çok dar olmasın
- Tam otomatik vites olması ve vites geçişleri düzgün olması
- Çok sorunlu olmaması, Fiat Punto Evo 1.4 denk geldim çok uygun da fiyatı vardı, çok da ilgimizi çekti ama araştırdıkça ayrı bir arızası çıkıyor ve tam bir yere gitmek istediğimizde vaktimizi sanayide harcamak istemiyoruz, arızasız araç olmaz tabii arızası olduğunda da parçası ustası kolay olsun
- Alım satımı kolay bir araç olması da iyi olur, acemiliği atıp birkaç sene sonra üzerine koymak isteriz belki
- Genelde şehir içi kullanım ama arada İstanbul-Ankara, İstanbul-Sakarya neden olmasın o yüzden şart olmasa da bu araba 120 üstünde güven vermez, yol sesi alır gibi belirtirseniz güzel olur
- KM yüksek olmasın istiyoruz ama max sınırımız kaç olmalı çok net bir bilgim yok
- Fiyat 500 dedim ama güzel araçta 550'ye çıkarım çok süper efsane bunu kaçırma denirse biraz üstünü de zorlarım
Mass Effect üçlemesinin tüm oyunlarını ve tüm içeriklerini barındıran bir remaster sürümü olan Legendary Edition 14 Mayıs'ta çıkış yapacak.
Detaylar eklenecektir
- 3 oyunu ve 40'tan fazla DLCyi barındırıyor
- 4K HDR, yenilenmiş grafikler ve daha iyi performans
- Yeni modellemeler, shader, efektler, ışıklandırmalar ve alan derinliği
- Geliştirilmiş kişiselleştirmeler
- ME3 Femshep önceki oyunlarda da mevcut
- Silah dengelemeleri ve daha iyi nişan alma
- Daha iyi mako kontrolü
- Daha kısa yükleme süreleri
- Yenilenmiş arayüz
Karşılaştırmalı görseller

Origin linki https://www.origin.com/tur/en-us/store/mass-effect/mass-effect-legendary-edition
Steam linki https://store.steampowered.com/agecheck/app/1328670//
|
Servispoint'in kazıklama merakı ve termal macun sorunu
|
Stateless (2020)
|
Vodafone ADSL Fatura Rezilliği
Undone (2019) | Amazon
|
She Hulk | Disney+
|
|
Ms. Marvel | Disney+
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
![]() I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre İzlediğim diziler için TV Time profilim |
![]() Steam: TheHumanSpectre Origin: TheHumanSpectre UPlay: TheHumanSpectre Epic: TheHumanSpectre Social Club: TheHumanSpectre Battle.Net: Shepard#22730 |

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.161
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 182.675 (Bu ay: 4.537)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.850 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap