ben izlemedim,yenilceğini bilsem de her an korku ile ne zaman farkı koyacaklar diye baksamda basketbol askına ulker-maccabi macındaydım efes ve ülkerden biri elenirde persembe aksamları bosa çıkarsa belki ama ozaman kadarda dizi yol alır ,bana uymadı bee hocam
bende izledim.çok güzel bi diziye benziyor.zaten dizi persembe günleri the oc'nin yerine geldi.tamda tüm diziler bitip kendimi boslukta hissettiim anda güzel bir dizi geldi.herkeze tavsiye ediyorum...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
adından da anlaşılacağı üzere hapishaneden firar etmeye çalışan bi adamı anlatıyor. ama bizim esas oğlan içeriye kasıtlı olarak giriyor çünkü haksız yere idama mahkum edilen abisini ordan kaçırmak amacında. cine 5 'te ozwelt wardı eskiden, hapishane çekimleri onu çağrıştırıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
ne tarz bi dizi bu?hangi diziye benzio?ben izlemedim wallahi hiç...neyse pegasus indiriomuş ondan alırım artık di mi la?