ben izlemedim,yenilceğini bilsem de her an korku ile ne zaman farkı koyacaklar diye baksamda basketbol askına ulker-maccabi macındaydım efes ve ülkerden biri elenirde persembe aksamları bosa çıkarsa belki ama ozaman kadarda dizi yol alır ,bana uymadı bee hocam
bende izledim.çok güzel bi diziye benziyor.zaten dizi persembe günleri the oc'nin yerine geldi.tamda tüm diziler bitip kendimi boslukta hissettiim anda güzel bir dizi geldi.herkeze tavsiye ediyorum...
I had a friend many years ago,One tragic night he died,The sadest time of my life,For weeks and weeks I cried,Through theanger,and through the tears I've felt his spirit through the years I'd swear, He's watching me Guiding me through hard times I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me
adından da anlaşılacağı üzere hapishaneden firar etmeye çalışan bi adamı anlatıyor. ama bizim esas oğlan içeriye kasıtlı olarak giriyor çünkü haksız yere idama mahkum edilen abisini ordan kaçırmak amacında. cine 5 'te ozwelt wardı eskiden, hapishane çekimleri onu çağrıştırıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
ne tarz bi dizi bu?hangi diziye benzio?ben izlemedim wallahi hiç...neyse pegasus indiriomuş ondan alırım artık di mi la?
bana da ozwelt i hatırlattı (ismi buydu dimi cine-5 de yayınlananın) onu da izlerdim kaçırmadan bu da güzel bi diziye benziyoo. bu arada 2.bölümün sonunda adamın parmak gitti galiba ciddi ciddi
ilk 5 bölümü izledim we olaylar giderek dahada karmaşık bir hal alıyor..Ne zamandır bu kadar zewkle bir dizi izlememiştim...Dizinin bölümlerını bulan arkadaşlar için altyazılar divxforeverda mevcut..Tam senkronizayonlu hemde (:
Ya bana biraz saçma geldi. Adamın abisi orada idam mahkumu, bu da onun kardeşi; ama kimsenin haberi yok. Yani bir yargıç gidip de onu o hapseneye koyar mı? Yani biraz zorlama geldi orası bana. Ayrıca oranın yapımında da görev almış. Bence atlaması zor bilgiler sinsilesi bunlar. Yani ileriki bölümlerde "adamın bunu saklamayı veya şüphe toplamasını nasıl engellediğine" dair bir flashback olmazsa bence bu kısmı biraz abuk kalacak. Bir de geyik geyik "ben mühendisim, her haltı bilirim" ayakları benim gülüncüme gitti şahsen. Ama bunlar dışında sürükleyici bir dizi. Hapisten kaçış teması zaten herzaman ilgi çeken bir konudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luv2xlr8 -- 15 Mart 2006; 1:04:37 >
ya adam ben mühendisim herşeyi bilirim ayaklarında değil ki planlamış herşeyi ve uzun süre çalışmış,ezberlemiş yani,gösteriyo mesela ara ara adam sürekli hapishanenin planına falan çalışıyo
ilk bölümün bütün tekrarlarını izledim ikini bölümünde bütün tekrarlarını kaçırdım iş dolayısıyla ikinci bölümü indirebileceğim bi site bilen varmı benim pek aram yok bu mevzularla ama çok sevdim ben bu diziyi. kopukluk yaşamak istemem.
Ya bana biraz saçma geldi. Adamın abisi orada idam mahkumu, bu da onun kardeşi; ama kimsenin haberi yok. Yani bir yargıç gidip de onu o hapseneye koyar mı? Yani biraz zorlama geldi orası bana. Ayrıca oranın yapımında da görev almış. Bence atlaması zor bilgiler sinsilesi bunlar. Yani ileriki bölümlerde "adamın bunu saklamayı veya şüphe toplamasını nasıl engellediğine" dair bir flashback olmazsa bence bu kısmı biraz abuk kalacak. Bir de geyik geyik "ben mühendisim, her haltı bilirim" ayakları benim gülüncüme gitti şahsen. Ama bunlar dışında sürükleyici bir dizi. Hapisten kaçış teması zaten herzaman ilgi çeken bir konudur
bahsettiğin konular bencede çok sallantıda bırakılmış.. nasıl yani? dedirtiyor insana. ama bu kadar büyük senaryo boşlukları olmaz heralde böyle büyük bir yapımda. umarım ileriki bölünlerde açıklığa kavuşur bu konular.
ilk sezonun tamamını izleyen arkadaşlar var galiba.. onlar bizi bu konuda aydınlatırlar belki...
bence bekleyince daha iyi oluyor sonuçta bi hafta boyunca mrk ediyosun ne olacak diye,ve zaten fazlasıyla heyecanlı bi dizi indirip izlersen ne heyecanı kalır ki
cncbc-e deki diziler tatile girince uzak kalmıştım biraz tv den. bu topic sayesinde bakayım dedim .ilk defa izledim bugun hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.
bu arada @satinezgi alta yazıları nasıl bulucaksın. bende diğer dizileri indirmek istiyorum ama altyazıların hepsi yok malesef
cncbc-e deki diziler tatile girince uzak kalmıştım biraz tv den. bu topic sayesinde bakayım dedim .ilk defa izledim bugun hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.
bu arada @satinezgi alta yazıları nasıl bulucaksın. bende diğer dizileri indirmek istiyorum ama altyazıların hepsi yok malesef
indirip denemedim nasıl ama divx forever' da var ilk sezonun tüm altyazıları..
Ya kaç bölüm olacak acaba bu dizi bilen var mı arkadaşlar ?
Amerikada 14. bölümü yayınlandı gecen hafta. Ama toplamda kac olur bilemem zaten bence o kesin belli de degildir ilgiye göre uzatırlar sonra millet bıkınca bitirirler klasik dizi mantıgı.
cidden cok heycanlı bi dizi yaa..arda bakabildikçe baktım...ben tekrarlarının ne zamna olduunu sorcaktım yaa.