|
PlayStation 6 ve Xbox Magnus’un teknik özellikleri netleşti: Xbox daha güçlü
-
-
Yerli ve milli konsolu bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hep aynı terane değil mi ?
ps5 çıktı , series X daha güçlüydü.
pro geldi, keyfimiz yerine geldi (tartışmaya açık)...
ps6 çıkıcak, Xbox daha güçlü...
EEE NE YAPALIM !
BU ÇER ÇÖP EKONOMİDE , KÜFÜRSÜZ DURULAMAYAN İMKANLAR İLE EN MANTIKLI SEÇENEK ÖNCEDEN XBOX DI .... ŞİMDİ ODA KALMADI.
GELMİŞİNİZİ GEÇMİŞİNİZİ SEVSİNLER...
kısacası... gönder abi ne geliyorsa gelsin.
zaten oynanılan oyunlar belli, call of fifa artık forza...
öyle yotei miş rdr miş gta mış , on yıllar sonra gelen oyunlar olduktan sonra daha çok silkelerler bu ülkede bizi..
AYRICA, ÖZEL KONSOL BUNLAR, PARASI OLMAYAN ALMASIN demişti saygıdeğerin oğlu... hatırlatırım.
-
Tamam güç önemli ama oyun varsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
xbox series x imle pusuda bekliyorum. eğer alırsam yurtdışından getirteceğim. Türkiye'den almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok.
-
Series S ile patladılar, bir daha uygun fiyatlı konsol denemezler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bir daha xbox kullanmayı düşünmüyorum bu nesil sondu
-
Abi TOPS’lar AI’lar çekirdekler havada uçuşuyor ama ortada oyun yok şaka gibi. Daha şu anki nesle adam akıllı oyun görmeden gelecek neslin donanım savaşlarını yapıyorlar. Donanım istesem PC toplarım bana oyun gerek oyun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme -
rekabet iyidir,
xbox konsol yapmasaydı hapı yutmuştuk.
-
istediğiniz kadar donanıma ağırlık verin konsola özel oyunlar yapılmadığı sürece ortak oyunlar ile emekleme aşamasında gidiliyor 2020 ile 2025 yılları arasında pc lerin ve ortak oyunların yükselişi oldu kim ne derse desin sonraki yıllarda da ben bunun çok değişeceğini düşünmüyorum oyun yapımcıları satışları arttırmak için konsol firmalarını baskılıyor Aynı zamanda konsol firmalarınında Ortak oyun yapımcılarına dönüştüğü bir zamandan geçtik oyun piyasası alt üst oldu resmen çöp oldu piyasa. Kısacası bu kolay kolay kırılmaz o yüzden pc ye geçtim ha ps5 im duruyor bir kenarda onu da gta 6 için tutuyorum elimde yoksa çoktan satmıştım
-
Burada yazan TOPS değerlerinin 10 katı fazlası dahi olursa değişen bir şey yok. Çünkü ortada adam akıllı bu gücü kullanacak oyun yapan tek bir firma yok. Sony exclusive oyun yapacak diye beklerseniz 5 senede 1 oyun belki görürsünüz. Xbox exclusive zaten yok. Rockstar GTA 6 yapıyor deseniz o bile kurtarmıyor çünkü ps5 dahi çalıştırabilecek. E haliyle yine oyunlar donanımın gerisinde kalmış olacak.
-
Olum siz önce oyun çıkartın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Konsol devri özel oyunun bitmesiyle bitti ilk kez konsol almayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Zotac Rtx 2080 ti Amp Intel Core i7-6700K Skylake Samsung 850 EVO 500 GB SSD Kingston HyperX Fury Black DDR4-2600 MSI Z170A GAMING M5
Konsol - ps1 ps2 ps3 ps4 -
Konsola özel başka hiçbir platformda olmayan oyun devirlerine geri dönülmeli. O zaman konsolların bir değeri vardı. Şimdi PC'den ne farkları var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Sony ps tekelinde konsol ama kassın xbox iyidir rekabet :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
xbox niye alırlar anlamam. windows işte.
-
Kıyamet koparsa Allah tekrar evreni yaratır içine dünyayı ve insanları koyar bir kara parçası da türkiye olursa belki olur ölümsüz değilsen daha çok beklersin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hakiki dost sıkıntılı zamanlarda,senin gurur ve izzet-i nefsini kırmadan sana yardım edendir. İMAM ALİ
Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ
Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN -
bende artık Xbox konsol almama kararı aldım her han seris x cihazımı satışa cikarabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Xbox Magnus day 1 alınır gerçek ve tek yeni nesil konsol budur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox gamescore: 1.950.000
Games Played: 1265
Achievements Won: 32.000
%100 Completed Games: 815
Completion Percentage: %82
XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008 -
Microsoft'a önerim; yeni konsolda kırpılmamış, tam sürüm Windows yüklü gelirse PC olarak çok iyi satış yapar, oyun oynamayacaklar, firmalar falan da alır, Macmini müşterisini bile çalabilir. Zamanında PS2'nin en çok satan DVD Player, PS3'ün de en çok satan Bluray Player olduğunu hatırlayın, büyük çoğunluk oyun için falan almamıştı ama bu konsollar bahaneyle oyun dünyasına çok oyuncu kazandırmıştı. Hatta Microsoft bunu Türkiye'de Xbox bilgisayar olarak sertifikalandırsa, oyun namına herhangi bir görsel vs. olmazsa "konsol vergisi" de alınmaz fiyatı da epey makul olur.
Aynı şeyi Sony de yapabilir ama dual boot, driver vs. uğraşmazlar.
|
hep aynı terane değil mi ?
ps5 çıktı , series X daha güçlüydü. pro geldi, keyfimiz yerine geldi (tartışmaya açık)... ps6 çıkıcak, Xbox daha güçlü... EEE NE YAPALIM ! BU ÇER ÇÖP EKONOMİDE , KÜFÜRSÜZ DURULAMAYAN İMKANLAR İLE EN MANTIKLI SEÇENEK ÖNCEDEN XBOX DI .... ŞİMDİ ODA KALMADI. GELMİŞİNİZİ GEÇMİŞİNİZİ SEVSİNLER... kısacası... gönder abi ne geliyorsa gelsin. zaten oynanılan oyunlar belli, call of fifa artık forza... öyle yotei miş rdr miş gta mış , on yıllar sonra gelen oyunlar olduktan sonra daha çok silkelerler bu ülkede bizi.. AYRICA, ÖZEL KONSOL BUNLAR, PARASI OLMAYAN ALMASIN demişti saygıdeğerin oğlu... hatırlatırım. |
|
oyun yapsınlar oyun :) ps tarafı kendini avutuyor ama masterın masterını yaptılar. yakında master of master plus diye yuttururlar ama gene gidip alırlar xbox da fiyat arttırdı. oyun sundun mu? yok! liberal kafası ile gidersen bu iş olmaz zaten. izmir belediyesi gibi aynı görüşten diye tırtları doldurup sonra imtiyazlar verirsen, tırtlar çalışmaz şehrinin adı çıkar. xbox durumu da böyle. japonya'da 10 saat çalışıyorlar. amerika'da 5 saat ki çoğunda evde takılıyoruz diye aslında toplasan belki haftada 3 iş günü kadar çalışıyorlar. Almanya'da durum bundan ibaret. hinduları getirdiler sağlıkçı diye. notları şişirip sınıf geçirttiler. 1 senede pişman oldular. çünkü çalışmıyorlar. 2 gün gelip 3 gün krank yani rapor basıyorlarmış. eşim de sağlıkçı oradan biliyorum. hepsi gece işi istiyormuş. hem ayda 3500 alacaklar hem de bütün gece yatıp uyuyacaklar. |
|
Abi TOPS’lar AI’lar çekirdekler havada uçuşuyor ama ortada oyun yok şaka gibi. Daha şu anki nesle adam akıllı oyun görmeden gelecek neslin donanım savaşlarını yapıyorlar. Donanım istesem PC toplarım bana oyun gerek oyun…
|
|
Game pass uygun fiyatlı devam etseydi xbox'un şansı olabilirdi ama artık ölü bir konsol xbox. |
|
Series S ile patladılar, bir daha uygun fiyatlı konsol denemezler.
|
|
VRR uyumlu bir televizyonum var GTA 6’yı PS5 de bitirip sonra konsolu satmayı planlıyorum.
Daha sonra da konsol furyası benim için tamamen kapanacak, oyun yok bişey yok üstüne kırk yılda bir çıkardıkları oyunlarda PC ye geliyor zaten o yüzden hiç umrumda değil artık PC’mi dizer keyfime bakarım. Bu konsol ekosistemine boş yere para kazandırmaya hiç gerek yok |
|
Tarihin en boş yorumunu yapmışsınız hocam. Bir kaç oyun istisna ben bu oyunları zaten PS4'de de oynayabilirim..GT7 PS4'de yok mu ? Ragnarok PS4'de yok mu? Bana PS5 aldıracak ne yaptın ? Sony zaten bitiriyor kendini. Bir kaç IP tutturdu onun ekmeğini yedi. Bu saatten sonra Sony Studios imzalı kaliteli oyun görmek zor. Bu arada o listede bir kaç oyun dışında çöp. Not: Bir PS5 Kullanıcısı. |
|
Ps5 kullanıcısı olunca yanlış konuşmak bedava mı? Ben o oyunların hiçbirini ps5 dueurken ps4 de oynamam. Azıck durumu olan kimse de gow ragnarok u ps4 de neden oynasın? Adamlar eski konsola da çıkartıyor suçlu, çıkarmasa yine sikayet edecek kesim çıkar ortaya. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı