Yüzbaşı
02 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 203 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba iphone 7 kullanıyorum tanıdığım birinden jbli aldım. ios 14.2 de telefonu sıfırlamadan içindeki her şeyi teker teker kaldırıp silerek verdi bana. kendi icloudumu girip her şeyi tek tek kurdum ben de. Daha önce icloudunu unutmuş ve faturası olmadığı için açtıramamış haliyle jb yaparak kırmış icloudu. Ben bunu ios 15.6'ya güncellesem icloud kalkar mı? Denemeye değer mi? Bazen oluyor çünkü icloud kendi kendine kalkıyor kurulum ekranına geliyor telefonlar.
Adama cebimdeki son parayı verdim ve kiramı ödeyemedim bu ay. Bana parayı Martın en geç 25'inde ödeyeceğini söylemişti. Sonra kankasıyla çekeceği krediyi beklediğini söyledi falan filan. Bir de bir sabah ofise geç kaldım diye bana 1 hafta izin verdi. Ben de bıraktım işi o gün aramadım sormadım. Sana izin vermiştim niye gelmedin diyor? Maaş da almıyordum zaten 1 ay boşu boşuna oyaladı beni. Suç benim mallığımda belki de.

Borcu verdiğimde de ne teşekkür etti ne minnet etti. İşi vardı çekti gitti. Borcu istediğimde de benimle ters ters konuşuyor. Bu adama acı çektirmek istiyorum. Genel müdürle konuştum o da sizin aranızda ben bir şey yapamam dedi. Ekşi sözlükte de rezalet başlığı açıp başıma bela almak istemiyorum 1300 tl için. Sizce nasıl alabilirim parayı geri?
Forumda çıkacağına dair bir sürü umut veren haber yapıldı. Fakat yarın bir apple etkinliği gözükmüyor? süreci takip eden var mı?
Birisi apartmanın giriş koridoruna koyduğum (duvara dayıyarak) bisikleti kaldırıp atmış. Arka jant da komple yamulmuş. Saat kaç civarı olayın meydana geldiğini biliyorum ama kamera da yok. Apartman da işyeri bürolar falan karışık bir yer giren çıkan çok. Soru şu ki: ben bu şerefsiz ortam çocuğunu nasıl bulurum? Polise gittim bir şey yapamayacaklarını söylediler.
Çözüyorsunuz? 10-15 tane çöxüyorum diyen arkadaşlar var?
Bu yazılımcılar sürekli ingilizce öğrenin demekten başka bir şey bilmiyor e biz de o zaman biyoloji için latince öğrenelim niye demiyor kimse?
TYT videolarının en başından başladım ama bilmediğim bilgileri biliyormuşum gibi ilerliyor gibi geldi bana yoksa ben mi çok cahilim? mesele hücre yapısını organelleri bilmiyorum ama biliyormuşum gibi anlatıyor.
Tyt ve ydt çalışıyorum varsa konuşabiliriz?
Verebilecek tüyoları olan var mı? Okumak istediğim tek üniversite ve bölüm burası geçen ay işi bıraktım 21 yaşındayım, iş dediğimde özel sektörde asgari ücretli bir şeydi, günde en az 4 saat olmak üzere çalışmaya başladım. Reading de iyiyim ama vocabulary de oldukça eksiklerim var uygulama ve kitaplardan (dilko) yardım alıyorum. Zamanları biraz karıştırıyorum falan. Neyse önerilerinizi bekliyorum.
İşe giderken ve sabahları antrenman yaparken kullanabileceğim güncel bir şehir bisikleti modeli arıyorum. Uzun zamandır takip edemedim piyasayı önerilerinizi bekliyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.312
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 27.463 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 865 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.