Şimdi Ara

PlayStation 6 ve Xbox Magnus’un teknik özellikleri netleşti: Xbox daha güçlü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game pass uygun fiyatlı devam etseydi xbox'un şansı olabilirdi ama artık ölü bir konsol xbox.

xbox da fiyat arttırdı. oyun sundun mu? yok! liberal kafası ile gidersen bu iş olmaz zaten. izmir belediyesi gibi aynı görüşten diye tırtları doldurup sonra imtiyazlar verirsen, tırtlar çalışmaz şehrinin adı çıkar. xbox durumu da böyle.

japonya'da 10 saat çalışıyorlar. amerika'da 5 saat ki çoğunda evde takılıyoruz diye aslında toplasan belki haftada 3 iş günü kadar çalışıyorlar.

Almanya'da durum bundan ibaret. hinduları getirdiler sağlıkçı diye. notları şişirip sınıf geçirttiler. 1 senede pişman oldular. çünkü çalışmıyorlar. 2 gün gelip 3 gün krank yani rapor basıyorlarmış. eşim de sağlıkçı oradan biliyorum. hepsi gece işi istiyormuş. hem ayda 3500 alacaklar hem de bütün gece yatıp uyuyacaklar.

• Yıllar boyunca PS'te kütüphanesini oluşturmuş biri kolay kolay PS'i bırakıp da Xbox'a geçmez. Aynı şekilde Xbox'ta oyun birikimi olan biri de Xbox'ı bırakıp PS'e geçmez. Kişi en fazla iki konsolu elinde tutar. Mesela benim Xbox kütüphanemde 100'den fazla oyun var şu an. Neden Xbox'ı satıp PS alayım?

PS Xbox'tan daha fazla satmaya devam edecektir ama markanın öleceğini düşünmüyorum. Series S sahibi olarak yeni nesil çıktığında yine Xbox alacağım. Bu defa mini versiyonu değil, ana konsolu edineceğim. Şu an Series S işimi görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 14 Ekim 2025; 14:46:30 >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Harbiden düşünüyorum da bu nesil çıkmış ve "bu oyun harbiden ps4/xb1 da çalışmazmış" dedirten hangi oyunu gördük ki ? Belki spiderman 2 yükleme süresi yok derecesinde olduğu için ee başka ? Bana başka bunu dedirten oyun olmadı...

• danışıklı dövüş hep aynı terane

Togbox

Arka sağlam,belliki bu işi prestij meselesine çevirdiler

• Eğer Xbox kanadı konsolunu 800-1200 bantlarında satarsa bu yüksek donanımlı Xbox gerçek olabilir ama yine de bir konsol için yüksek fiyatlar hele ki kendi oyunu bile olmayan servisleri hayvan gibi pahalı elektronik zımbırtı için fazla fazla yüksek. Yeni PS konsolunun da fiyatları şişecek gibi Ps5 Pro fiyatıyla çıkış yaparsalar şaşırmam. Artık prosu vs 1000 dolarlarlı görürüz iphone'lar gibi.

PS tarafı görece biraz zayıf görünüyor. PS4'ten beri gelenekselleşen şeyin devam edecek belli ki. Xbox tek konsolla Ps'nin düz ve pro'su arasında bir konsol sunacak. Ama xbox bu nesildeki yaptığı gibi umarım şu series s gibi ultra düşük donanımlı bir elektronik çöple çıkmaz ortaya. Geliştircilerin belası oldu o konsol. Tamam series x gibi bir konsol yaptın geç. Zaten konsol mu pc mi ne olduğu belli değil.

Ortada pratikte rekabet diye bir şey yok ki? Xbox'un oyun dünyasına kattığı ne oldu ki rekabet olsun? Adamlar daha en az konsol satışına sahip olmalarına rağmen konsollarında oyun olmamasına rağmen hem konsollarına zam yaptılar çok satıyorlarmışmgibi hem de Gamepass servisine globalde yüklü bir zam yaptılar. Daha öncesinde Sony konsollarına durduk yere (Trump vergileri gerekçesi konuşuluyordu kulislerde) zam yaptı, pro modeli de zamlı gelip düz ps5'lerin fiyatını önceki nesilde olduğu gibi düşürmedi de. Ps+ yıllık versiyonuna glodablde durduk yere zam geldi. Başka bir haberde de yeni çıkacak xbox konsollarının 800-1200 Dolar arası olacağı konuşuluyor, Xbox böyle yaparsa Sony de fiyat arttırır. Ben ortada rekabet namına bir şey göremiyorum, herhangi bir rekabet çabası da görmüyorum. Xbox'ın varlığıyla yokluğu bir hatta belki varlığı zarar bşle olabilir, fiyatları yukarı çekip duruyor.

Arkaları olmasa şimdiye 10 defa sonlandırılmış bir projeydi

RX 6700 = PlayStation 5 (RDNA 2)

RX 6800 XT = PlayStation 5 Pro (RDNA 2 + RDNA 3 + RDNA 4 RT)

RX 9070 = PlayStation 6 (RDNA 4)

RX 9070 XT = PlayStation 6 Pro (RDNA 4 + RDNA 5 RT)

• MALİ MÜŞAVİR_ kullanıcısına yanıt
    zortlatanke

2 yıl sonra bu teknik özellikler pc tarafında standart ve standart altı olacak zaten 15 ay önce aldığım pcde halihazırda 32 ram var bu konsollar 2027 sonunda vaat ediyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 14 Ekim 2025; 18:18:7 >

Sözde 4k, neyin 4k sı?

8k da açarsın, ama tetrisi açarsın. Mesele doldurabilmek.

1080p'de path tracing ray tracing'de bile günümüz birinci sınıf gpu'ları terliyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.