< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 15 Ekim 2025; 1:46:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 6 ve Xbox Magnus’un teknik özellikleri netleşti: Xbox daha güçlü (3. sayfa)
-
-
Yeni Xbox bence en az 12 TF'lik Series X kadar fark atar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS5 Pro | LG G4 OLED 65 | Samsung Q990C Soundbar | Samsung Odyssey G7 27 | Creative SBX G6 + Beyerdynamic DT 990 Edition | Galaxy S23 Ultra -
Kesin 👌quote:
Orijinalden alıntı: False KingYeni Xbox bence en az 12 TF'lik Series X kadar fark atar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Whatever a person talks about the most is actually lacking in them.
Whatever they criticize indiscriminately and loudly is themselves. -
Hadi iksbaks ile pilaysıteşın dövüştürelim.
Benim babam senin babanı dövey.
_____________________________ -
VRR uyumlu bir televizyonum var GTA 6’yı PS5 de bitirip sonra konsolu satmayı planlıyorum.
Daha sonra da konsol furyası benim için tamamen kapanacak, oyun yok bişey yok üstüne kırk yılda bir çıkardıkları oyunlarda PC ye geliyor zaten o yüzden hiç umrumda değil artık
PC’mi dizer keyfime bakarım. Bu konsol ekosistemine boş yere para kazandırmaya hiç gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Xbox bu konsolunda steam ve epic gibi launchera erişim sağlayabilirse alabilirim. PS almak için bir sebep yok. Adamlar 5-6 yıldır doğru düzgün oyun çıkarmıyor ve çıkanların çoğu pcde var.
_____________________________ -
2017den beri konsol kullanıyorum xbox one x seris x ps4 ps5 ps5 pro hepsini kullandım . Ps5 proyu 28k alsam dahi pismanım bir daha konsol almayacağım. 9060xt den dahi daha güçsüz , tr altyazi yama desteği yok,oyunlar pahalı, rdr 2 oynacağim mesela hem ingilizce hemde ps4 pro versiyonu ile çalışıyor. Eskiden 2.5k verirdim konsola 4k gücünde pc grafigi verirdi xbox one x aldığimda öyleydi o da kalmadı ar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ps5 ve ps5 pro sahibiyim. 6800xt bile değil hocam keşke olsa 6800 belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nishino-san, PlayStation 5'in PlayStation tarihindeki en başarılı nesil olduğunu söylüyor.
x (formerly twitter)
Geoff Keighley (@geoffkeighley) on Xhttps://x.com/geoffkeighley/status/1971034274536272100
Day1 ps6 akar 🔥 bu nesil rakipsiz kaldığı halde şov yaptı ps6 dönemi biz oyuncular için hazine olucak.
aylık 350 liraya bu ay verdiği oyunlar 🚀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Donanımdan kısacaklar işi ramle kurtarmaya çalışacaklar çok belli
-
gücün önemli olmadığını bu nesil herkes anlamıştır heralde.....
Harbiden milletin oyun yok demesi kadar saçmalık yok. Al ilk 5 seneki exclusive karşılaştırması .quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan
Nishino-san, PlayStation 5'in PlayStation tarihindeki en başarılı nesil olduğunu söylüyor.
x (formerly twitter)
Geoff Keighley (@geoffkeighley) on Xhttps://x.com/geoffkeighley/status/1971034274536272100
Day1 ps6 akar 🔥 bu nesil rakipsiz kaldığı halde şov yaptı ps6 dönemi biz oyuncular için hazine olucak.
aylık 350 liraya bu ay verdiği oyunlar 🚀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Whatever a person talks about the most is actually lacking in them.
Whatever they criticize indiscriminately and loudly is themselves.
-
Konsolu al dünya para, bide oyun oynamak için dünya para bu ay bitti normalde yenilemeyecektim iptal etmeyi unutmuşum gene 1 sene parası kaçtı
-
Series s gibi dandik bir makine çıkmasın da adam akıllı grafik görelim diyeceğim ama mevcut ps5 rtx 3060 gücünde deniyordu. Bunların da dengi 5060 olur en fazla. Yeni nesli gene göremeyeceğiz
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
1200 euro fiyatı olacakmış yeni konsolların :) TR de 150K olur muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Ekim 2025; 17:0:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA 6 ile PS 6 gelmezse zor satarlar. İnsanlar GTA 6 için bekliyor.
_____________________________ MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL -
İstedikleri kadar birbirinden güçlü olsunlar PC tabanlı oldukları için o güçlerin bir anlamı yok. Her zaman PC ye yenilmek zorunda kalacaklar
Tarihin en boş yorumunu yapmışsınız hocam.
Bir kaç oyun istisna ben bu oyunları zaten PS4'de de oynayabilirim..GT7 PS4'de yok mu ? Ragnarok PS4'de yok mu? Bana PS5 aldıracak ne yaptın ?
Sony zaten bitiriyor kendini. Bir kaç IP tutturdu onun ekmeğini yedi. Bu saatten sonra Sony Studios imzalı kaliteli oyun görmek zor.
Bu arada o listede bir kaç oyun dışında çöp.
Not: Bir PS5 Kullanıcısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 17 Ekim 2025; 9:22:40 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Playstation apple dır
Xbox ise androiddir
Beyni yumuşak sadece sayı fazlalığından anlayan mahluklar yüksek rami megapixeli görüp androidi veya konsolda xboxu tercih edebilir, o sayıları kullanamayıp değerlendiremedikten sonra milyon mgpx kameranın kötü yazılımı yüzünden appledan dandik fotoğraf çekmesiyle, kötü arayüz, olmayan exclusive altında ezilmeye devam. Fazladan ram o bu şu ayıp örtmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Düzgün markalardan şaşmayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

Hızlı