Şimdi Ara

PlayStation 6 ve Xbox Magnus’un teknik özellikleri netleşti: Xbox daha güçlü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shamster

İyi de Sony konsolunun asıl olayı kaliteli özel oyunları zaten. Onu çıkarınca bir numarası kalmıyor ki bana göre. Madem her şey çok iyi satışlar mükemmel Sony ne diye bütün stüdyolarına servis oyunu yaptırdı bunca senedir söyler misin? God of War'ın bile servis oyununu yapmışlar. Önceden daha sık çıkan AAA tek kişilik Sony birinci parti oyunları artık ayda yılda senede bir çıkıyor.

Playstation kitlesinin oyun satın alma tarafı gayette eksik kısacası bırakın bu her şey çok iyi masallarını. 80 milyon PS5 satılmış 1.6M battlefield 6 satmış. Xbox 33 milyon konsol satmış 1.2M battlefield 6 satmış. İkisi de iyi değil bu arada Xbox kitlesi de oyun satın almıyor pek ama genel olarak konsol kitlesi ücretsiz oyunlar dışında pek oyun satın almıyor artık yani onu demek istiyorum. Ghost of yotei iyi veya kötü demiyorum bak, oyun bence iyi ona bir lafım yok. Gerektiği kadar satmıyor. Çok maliyetli bu oyunlar değmiyor artık bu kadar maliyetli oyunları yapmaya Sony açısından da.

Servis oyunlarını en çok kazandığı yer servis oyunlarından yaptığı satışlar olduğu için servis oyunu yaptırmak istedi sony bu gayet açık değil mi? Sony'nin rapolarını incelediniz mi hiç? en çok 7 adet servis oyunundan para kazanıyor fortnite oyun için satın alımı mlb satın alımı. Bir şirketin daha fazla para kazanmak istemesindeki amaç şuan ki durumunda kazanmaması değil ki şirket bu her zaman daha fazla kazanmak ister.Bir tane servis oyunun mu tuttu yıllarca kazan. Bu tatlı geldi onlara ama durumun öyle olmadığını da anladılar. Yine verdiğin örneklerde multiplayer oyunlardan bahsediyorsunuz. Aynı karşılaştırmayı call of duty gelince de yapalım o zaman. eğer diyorsan ki ama cod gamepasste var evet var o zaman geçmiş cod'lara bakalım. Battlefield'ın hiçbir zaman ana platformu ps değildi zaten.Dediğim gibi bana her platforma çıkan singleplayer bir oyundan örnek verin. Burda bu kadar sattı burda böyle diye. Oyunların çok maliyetli olduğu doğru 100-200 arası yeterli ama 300'lere çıktığı zaman bu kadar bütçe neye gitti onu göremiyoruz ama yine de oyunların iyi sattığı da bir gerçek. Tlou sadece ps platformlarında 20 m satıyor. Ghost of tsushima 16 m sattı bunun 2 m'si pcde satışı olsun hadi fazla bile dedim ama öyle olsun yine de 14 m oluyor bu mu kötü yani? Şimdi yine diyeceksiniz ki ama konsol şu kadar sattı.Oran orantıya göre olmuyor o işler. multiplatform belli kalite üstü oyunlar sattıkça satsın o zaman. İndiana jones satış rakamları mesela sizi tatmin etti mi?

• Muhtemelen yeni XBOX 1000 dolar ve ya üzeri bir fiyat olur, PS6 ise 700-750 dolar bandında çıkar. XBOX bu stratejisi ile intihar eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    #Playstation
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.