Bildirim
Peugeot 2008 1.5 BlueHdi | En boş paket 198.000TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
B segmenti az yerden yükselmiş boşline paket için süper fiyat hemen alıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
238 bindi galiba gt line, verilir. clioya 113 bin veriyoruz ve piyasanin hali ortada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Click bait videoları paylaşım diye atmayın dislike çakıp geçtim. 1.5 Dizel , Eat8 Otomatik ,Cam tavan araç en boş paket incelemesi yazmış...
En boş nedir ; Benzinli manuel opsiyonsuz araba ve giriş fiyatı demek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Baz paket, tırt...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
-
Niye kimse sevmiyor galerici diye miquote:
Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134
Bu mesaj silindi.
Alıyor reklamını yapıyor piyasanın üstünde satıyor, yorumlarına bakarsan millet hep sövüyor yalancı diye.
Çakalın önde gideni, ergen tayfa sayesinde YouTube da 3 5 prim yaptı kendini otomobil duayeni sandı. O kadar çok konuşuyor ki aklı yerinde her insan bi dümen olduğunu anlarquote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
Niye kimse sevmiyor galerici diye mi
Alıntıları Göster
almak zorunda değilsiniz ki. araba mı yok. golf alın. en azından C segment. hatta 3008 alın. o fiyatlarla o araçlar ellerinde patlasın. _____________________________ citroen c4x, 25 model, 5000 km ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz ////// s24 ultra ////// mi 13 ultra -
Eski kasanın içi yeni kasa active den daha derli toplu.
Hiçbir modeli normal fiyatlı değil,çok yüksek.
bu arkadaş bahcelievlerde çakaldı...youtubede ünlenince kuzu postu giyerek yine çakallıgını yapıyor...
galericinin hangisi iyiki buda olsun...
arabayı ballandıra ballandıra anlatıgına göre vardır bir ekmegi bu işten.._____________________________ doğumum anama hamallıktı,
yaşamam bana....
ölümüm bile hamallık,
cenaze alayına..... -
Nerden nereye geldı bu fiyatlar ne hale geldık wallahii ..
_____________________________ 2019 KIA Ceed CRDİ 7 Speed DCT -
Bu Aziz kancar in eskiden forumdaki yorumlarını hatırlıyorum da.
Şimdi YouTube daki hal ve yorumları bana komik geliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En boş pakette olsa Peugeot kalitesi bir başka _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: frknblv557788
En boş pakette olsa Peugeot kalitesi bir başka

Çakalın teki. Alıyor inceleme yapıyor öv öv öv sonra 20 bin fazlasına sat. Bide expertiz açtı sanki çok anlıyor arabadan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Çakalın önde gideni, ergen tayfa sayesinde YouTube da 3 5 prim yaptı kendini otomobil duayeni sandı. O kadar çok konuşuyor ki aklı yerinde her insan bi dümen olduğunu anlar
|
|
Alıyor reklamını yapıyor piyasanın üstünde satıyor, yorumlarına bakarsan millet hep sövüyor yalancı diye.
|
|
Click bait videoları paylaşım diye atmayın dislike çakıp geçtim. 1.5 Dizel , Eat8 Otomatik ,Cam tavan araç en boş paket incelemesi yazmış...
En boş nedir ; Benzinli manuel opsiyonsuz araba ve giriş fiyatı demek. |
|
bu arkadaş bahcelievlerde çakaldı...youtubede ünlenince kuzu postu giyerek yine çakallıgını yapıyor...
galericinin hangisi iyiki buda olsun... arabayı ballandıra ballandıra anlatıgına göre vardır bir ekmegi bu işten.. |
|
Bu Aziz kancar in eskiden forumdaki yorumlarını hatırlıyorum da.
Şimdi YouTube daki hal ve yorumları bana komik geliyor. |
|
238 bindi galiba gt line, verilir. clioya 113 bin veriyoruz ve piyasanin hali ortada
|
Benzer içerikler
- devir saati ve hız göstergesi çalışmıyor
- radyatör hortumu neden büzüşür
- 1.6 şahin lpg ne kadar yakar
- mobeseden drift cezası gelir mi
- trafiğe kapalı alanlar nerelerdir
- togg t10f fiyat kampanya
- ford hibrit
- hyundai inster dynamic
- togg internet paketi
- tesla model y fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt