Şimdi Ara

1-1.5 Milyona 150.000 KM altı 2015+ Şanzıman + Motoru Sağlam C Hatchback, C Sedan, D Sedan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 Yıl sonra 1-1.5 milyon tl ye 150 bin kilometre altı 2015 ve üstü şanzıman ve motoru sorunsuz olan C,D Sedan ve C Hatchback arıyorum. Yakıt tüketiminin fazla olmaması lazım o yüzden galiba d sedan en son kararım olabilir. Şanzımanın sorunsuzluğu nedeniyle tork konvertörlü cvt şanzımanlı bir araç daha iyi olur diye düşünüyorum dsg'ye pek yakın bakamıyorum. DSG olupta almayı düşündüğüm tek araç Skoda Scala oda yenileri bu fiyata bulunabiliyor diye. Kararsız kaldım hatchback olupta bagajı büyük olan bir tek skoda var galiba. Yakıt tüketimi şehir içi 6.5 dan aşağı olursa iyi olur. MTV içinde motorunun 1.6 dan yukarı olmamalı. Ve bagajınında en azından 430 440 litre olması lazım. Bu kriterlerime uyan araçlar hangileri? Bana öneride bulunabilir misiniz?

Yeni hesap açmış konu sahibi ve ilk konusunun ilk cümlesine "1-2 yıl sonra" ile başlıyor.

Burası Türkiye.

O, 1 - 1.5 milyon 1-2 yıl sonra bir paket sigara bile almayabilir.

- Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.