Şimdi Ara

2011 Model 185.000 KM de 2.0 TDCİ Selective Mondeo Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlık açık 2.0 TDCI Powershift 2011 163 HP Station Wagon Mondeo Selective alınır mı ?

Alınacak ise nelere dikkat edilmeli fikirlerinizi bekliyorum, araç tekno paket ve sunroof hariç full ön cam rezidansından ısıtmalı koltuğuna kadar hafızalı aynalardan koltuklara kadar full. Rengi de metalik blazer mavi.

Değişen yok sadece lokal boyalar var kondisyon olarak km ye göre iyi. Hep yetkili servis bakımlı..

Düşüncelerinizi bekliyorum yarın adamlar ile görüşeceğim...

• daha ne olsun çok güzel kombinasyon yetkili servis bakımlı , performanslı , donanımı iyi . kalabalık aileler için bence ideal . Az km yapıyorsanız en fazla ( 15 bin ) 1.6 thp 508 de bakın derim devasa cam tavanı , harika izolasyonu ve konforunu çok beğendiğim model .
  • Kilometre yapıyorum, valla dediğiniz gibi daha ne olsun ama km beni korkutuyor...
  • Powershift'e yani şanzımana iyice baktırın derim.
  • Alınır bi 200 bin km daha yapılır.

Fiyat ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılda 185bin, çok iyi gezmiş sahipleri
  • PowerShift tepkileri çok iyi beklediğimden daha iyi, fiyatı söylemeyeyim ama çok mantıklı olduğunu söyleyebilirim sadece...

Beni tek korkutan biraz tıngırtı gidiyor gibi sanki direksiyondan her şeyi hissediyorum sanki İ30 dan sonra fazla dinamik de gelmiş olabilir.

Birde Pioneer navigasyon var bunu alınca Sony ile değiştirmek ne kadar mantıklı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

3 yılda 185bin, çok iyi gezmiş sahipleri

Daha geçen Bulgaristan yapmışlar sahipleri balkan göçmeni...
  • Yukarıda biride yazmış zaten servisten bitek şanzumanı kontrol ettirin. Gerçi bu yağlıdır büyük ihtimal torka dayanır.

Tam bir keyif aracı gemi gibi görüntüsüde güzel o km hiçbişey onun için.

Fiyat ne kadar ve varsa ilanı paylaşır mısınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • think of idea kullanıcısına yanıt
    Hocam o model yılında gördüğüm mondeoların % 70 inde o pioner navigasyon var. Servistemi takılıyo acaba

Sony'nin tadıda başka ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1.6 atmosferik mondeo 4 yıl kadar kullandım. benim aracın bahsettiğiniz gibi sesleri yoktu. arıza olması muhtemel. süsüpansiyonların bi bağlantı parçası var kauçuk gibi bişey takoz deniyor heralde. bi gösterin isterseniz.
    mondeoların direksiyonu elektirik destekli değil. safkan hidrolik yoldaki her detayı hissedebilrisiniz (spor araçlarda da bu yüzden hidrolik tercih edildiyor) ve ben bu yönünü çok seviyordum ancak direksiyon biraz serttir. ayrıca makyajlı kasalar sağlamlık açısından daha iyi. 2.0 tdciler eski kasa da göz önüne alınırsa çok uzun yıllardır yollarda. çok fazla arıza yapmıyorlar.
    kmnin yüksek olması beni her halükarda korkutur. almadan önce iyi araştırmak lazım
  • bu arada makyajlı kasanın selective modelleri pineer navigasyon siistemi ile geldi. ancak arıza yapabiliyormuş. ben sony teypten çok memnundum.
  • Bakımlı ve temizse motor yorulmamışsa ve fiyatı da makulse alınır neden alınmasın.
    2.0 tdci 163 hp selective gözümde kaldı ama malum 2000 vergileri yüzünden 1.6 ecoboost bakıyoruz.
  • hocam usta denilen adamlar uzaktan motorun sesini dinler puanı verir. birde kaportacıya gösterirsiniz vurugu ezigi kırıgı var mı diye. gögüs döşemelerde iyi durumdaysa alınır neden alınmasın
  • Alınmaz bütün fordu olan arkadaşlarımın 150 bini geçkin arabalarının hepsi yağ yakıyor kaputun için full yağ...

araçta bu sanırım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ilk-sahibinden-188248868/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 21 Kasım 2014; 2:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Alınmaz bütün fordu olan arkadaşlarımın 150 bini geçkin arabalarının hepsi yağ yakıyor kaputun için full yağ...

araçta bu sanırım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-ilk-sahibinden-188248868/detay

Ne tavsiye edersin peki hocam bu fiyat aralığında böyle bir araç olarak...
  • 06 model mondeo tdci sattığımda 217 bin kmdi halada saat gibiydi
    ford motoru bakımları yaptırıldığı sürece bir şey olmaz ama iyice kontrol ettirin
  • 25 Aralik 2012 de aldigim mondeom 30 bin km oldu baya gezmisim derken bu km gördüm. Araç hic durmamış sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

PowerShift tepkileri çok iyi beklediğimden daha iyi, fiyatı söylemeyeyim ama çok mantıklı olduğunu söyleyebilirim sadece...

Beni tek korkutan biraz tıngırtı gidiyor gibi sanki direksiyondan her şeyi hissediyorum sanki İ30 dan sonra fazla dinamik de gelmiş olabilir.

Birde Pioneer navigasyon var bunu alınca Sony ile değiştirmek ne kadar mantıklı ?

Direksiyon kutusunda boşluk olabilir ve bozuk yollarda sanki ön takım boşalmış gibi çok lanet bir ses yapar, eğer sorun kutuda değilse muhtemel askı rotları yada rot kollarında olabilir.
    Araca gelince eğer uzun süreli binmeyi düşünüyorsanız alınır, km yi fazla takmamak lazım bakımlı bir motorun 700-800bin km ömrü vardır, tabii bizim ülkemizde 600-700bin km de olan arabaların km sayaçlarının 200bine çekilmesi sebebiyle insanlar 200bin km de arabaların bittiğini düşünüp uzak duruyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.