Sadece paycel troy kartla yapılan harcamalar. Vodafone pay zaten %10 veriyor kim % 5 için nakit kullansın ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1319. sayfa)

-
-
1000/150 market ve diğer giyim kampanyaları ile birleşiyorsa 2500/300-350 arası iade olur.
-
Paycelle de telefon ederek oluşturulan taleplerin durumu neredne takip edilebiliyor. Takip Kodu verdiler ama nereden takip edilecek belli değil. Uygulama içinde öyle bir kısım göremedim. Netten baktım göremedim
Not: Gerek kalmadı 180 TL geldi. 20 TL benim suçum olmadığı halde Paycell kendine aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Haziran 2025; 19:28:30 > -
Davet Kodunuza talibim. Hem size hem bana 2500 puan verecekmiş.
-
Dün trendyoldan ayakkabı sipariş verdim sanal troy la ancak paycell 40 tl iade gelmedi m.hizmetlerine yazdım param trendyoldan çekilmiş dedi ben normal alisveris yaptim dedim iademi yatirmadilar üstüne birde sanalkart için inaktif ücreti odedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam trendyol hesabınızdan ödemenin nasıl yapıldığını gösteren ekranı bulun. Orada ödeme ne şekilde yapılmış gösteriliyor. Paycelle Kart ile yapılmış gözükmesi lazım. Öyle gözüküyorsa ekran kaydını alıp paycelle gönderin. Bunu yaparsanız bir kaç güne 40 TL iade verirler.
Gecen sene benzer sorunu Migros Alışverişim de yaşamıştım. Migros da Cüzdan Uygulaması olmamasına rağmen Paycelle inatla cüzdan ödemesi yapmışsınız dedi. Bende ödemeyi gösteren ekran görüntüsünü alıp gönderdim. 6. gün sonra iade edilmesi gereken para iade edilmişti. Bu arada ben ekran görüntüsünü aldıktan sonra karta ait numaraları silip göndermiştim. Kartın numarasını görmeleri gerekmiyor. Kart ile ödendiği anlaşılsın yeterli.
İnaktif ücretini geri verirler mi onu bilemiyorum. Neden bilemiyorum gecen ay fiziksek kart ile epic den oyun aldım. 15 haziranda iadenin gelmesi lazımdı gelmedi. Yazdım. Gecen gün iade etmişler ama fiziksel kart'a yapılması gereken iadeyi hesabımdan 1 sene önce silinen bir sanal karta yapmışlar ve 20 TL inaktif ücreti kesilmiş. O karta iade edilen miktarını sadece fiziksel karta nakil ettiler.
Size umarım inaktif kısmını da iade ederler ama bana etmediler.
-
Arkadaşlar burger king de bugün kasada rezil oldum 700 TL alışveriş karekod la faturana yansıtarak ödemek istedim telefona sms ile gelen şifreyi uygulamaya girdim sonra pos bir daha şifre istedi sms le gelen şifreyi girdim posada kabul etmedi pos şifre isterse neyin şifresini gireceğiz uygulama giriş şifresini mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Haziran 2025; 1:0:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onaysız paycell hesabına havale ile para gönderme limitini bilen var mı
para gönderiyorum sürekli iade oluyor limit nedir acaba?
son güncellemeden sonra "kartlarım" ekranında sanal kartım gözükmüyor. sizde de böyle bir problem varmı?
-
Şimdi baktım sanal kart görünüyor. Sizin telefon Android mi yoksa Iphone mu?
Paycell gibi Vodafone pay gibi türk telekomun bir ön ödemeli ve faturana yansıt seçeneği olan ödeme kampanya uygulaması yok değil mi
Paycell sanal kart oluşturmaya çalışıyorum ama mastercard çıkıyor. Troy kart olmuyor mu troy kampanyalarına nasıl katılıyoruz
kartı oluşturuken seçenekler var troy mastercard vs. onu seçeceksin.
-
Geçen ay Migros kampanyasından faydalanmıştım. Normalde 15 Haziran'da dijital kod gelmesi gerekiyordu.
19 Haziran'da MIGROS'tan "Sevgili Money'li, talep ettiğin ****** tek kullanımlık şifre ile Money'lerini kullanabilirsin" şeklinde bir mesaj geldi. Fakat kod 6 haneli. Paycell tarafından yüklenmesi gereken kod diye tahmin ettim ama 6 haneli kodu nasıl kullanacağım bilemiyorum. Normalde Migros kodları Paycell tarafından nasıl iletiliyor?
-
Kesinti olmadan cüzdandaki parayı nasıl çekebilirim?
-
O gelen kod Migros kasasında Money puan kullanmak istediğinde kasiyerin gönderdiği kod. Paycell ile bir alakası yok.
Paycell ile kazandığın Migros kodlarını Paycell gönderiyor ve dediğin gibi altı haneli değil daha uzun bir kod oluyor. Eğer geçen ay hak ettiysen ve bu ay SMS ile sana iletilmediyse Paycell ile iletişime geç.
Ben de birkaç gündür hesaptaki parayı kullanamıyorum. Hesap onaylı değil. QR ile okutup kartı seçiyorum "bankanızı arayın", "günlük limit aşıldı" gibi hatalar veriyor pos cihazı. Hadi dedim belki uygulamada sıkıntı vardır fiziksel kart ile deneyeyim onda da aynı şekilde hata veriyor. Evde başka kullanan var o da aynı şekilde onaysız hesap ve o da hesaptaki parayı kullanamıyor. Artık canıma tak etti. İçerideki parayı kurtarabilirsem sileceğim bu uygulamayı. Üç kuruş iade verecek diyecek diye kaç kere ödeme yapmaya çalışırken kasalarda hata verip şebek etti. Faturana yansıt konusunda zaten sürekli sorun çıkartıyordu bir onay veriyordu bir tutukluk yapıyordu. Hem işlem onaylanmıyordu hem para kesiliyor iade edilmiyordu para iade edilse faturana yansıt ücreti iade edilmiyordu onun için ayrı şikayet kaydı açmak zorunda kalıyordum. İşlem başarılı olsa Migrosun Migros olduğunu, CarrefourSAnın CarrefourSA olduğunu anlamıyor iade vermiyor onun için ayrı şikayet kaydı oluşturuyorum. Bu nedir ya bu kadar beceriksizlik olmaz? Hadi o faturana yansıt sorunlarına alıştık ama hesaptaki parayı kullanma konusunda sorun çıkmıyordu şimdi o da sıkıntılı.
-
Arkadaşlar bu market ve akaryakıta 150 tl iade kampanyasını ben hep yakıt alıp qr ile ödüyordum. Bu ay kaldı. Şimdi son gün. Gece 12 ye kadar cepte şok uygulamasından sipariş versem %15 yerine %10 da olsa iade gelir mi?
Kafamı karıştıran şu: şartlarda fiziki kartla %10 diyor. Ya da qr ile %15. Şimdi internetten market uygulaması qr değil, kartım da fiziki kart değil sanal kart. Gelir mi gelmez mi bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 30 Haziran 2025; 22:32:37 >
Market akaryakıt son günü 30 haziran mıydı? Haziranda kullandım da bugün görünmüyor kampanya.
1 temmuz ise son günü, belki yarın gelir ama şu an için yok.
30 Haziran'da sondu, bugün kampanya yenilendi, 31 Temmuz'a kadar süresi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil ödeme hepsipay kampanyası gelmiyor artık, geçen ay yoktu, bu ay da yok. Bundan sonra gelmeyecek sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X