Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.449
Cevap
573
Favori
2.034.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim de aynısı oldu sabah kampanyayı gördüm katıldım şimdi baktığımda kampanya görünmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hved kullanıcısına yanıt

harcamayı yaptım ama yüklenmedi ve kampanya bilgisi de yok,

• O gün harcama yaptım anında iade gelmedi bende aradım kayıt oluşturdum ve ertesi gün yattı ama bugün kayıt için gelen mesajda olumsuz cevap geldi. sonuç olarak; sanırım otomatik olarak birgün sonra geliyor ama yinede kayıt oluşturun

@ebilgili

• bulunduğum şehire nihayet ufak bir carrefoursa şubesi açıldı, paycell sitesinde para yüklemi ücreti 1 TL diyor carrefoursa için bu yüklemeyi kredi/banka kartıyla yapabilir miyiz ? nakit diye bir ibare koymamışlar ama diğer kampanyalarda nakit diye yazıyor, bilgisi olan deneyen bir arkadaş cevap verebilirse çok makbule geçer ona göre carrefoursa şubesine gideceğim markete epey uzakta kalıyor yani yol üstü olsa denerdim direk bu şekilde duruma göre gideceğim artık 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

hayır olmaz.

• faturaya yansıt limiti nasıl yükselir 3ay oldu faturalıya geçeli ve fekat halen limit 0

• quote:

Orijinalden alıntı: neonxxl1001

faturaya yansıt limiti nasıl yükselir 3ay oldu faturalıya geçeli ve fekat halen limit 0
    Kimse müdahale edemiyor o limite kendi kendine yükselirse yükseliyor ama limitler yukarı yönlü hareket etmiş iki hat var bende biri 5k diğeri de 4.4k ya çıkmış

• curky C kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam, sadece nakit yükleniyor yani

• 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.