
Merhaba arkadaşlar UPTION uygulamasından 3 tane kampanya ile karşınızdayım.
- Chatgpt maksimum cashback burada, 150 TL cashback oluyor. Apple ile 500 tl üyelik yaparsanız Cashback ile birlikte 350 tlye kişisel bir chatgpt mal edebilirsiniz.
2. Yeni gelenlere 500/200 harcama kampanyası var. 500tl harcamaya 200tl cashback veriyor. %40 oranında bir cashback oranı çok güzel. Alışveriş vb kullanabilirsiniz.
3. Ayrıca referans kampanyası var referans başına 100tl veriyor. Referansım ile kayıt olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kampanya Referans KODUM: AO22349827
AO22349827
Hat taşıma sonrasında hat devri
Arkadaşlar annemin üstüne kayıtlı operatörün taahütü bitince turkcellden Türk telekoma geçirdik 5 gün önce . Şuanda faturasız kullanıyorum. Hattı üstüme devir almak istiyorum ücretini ödeyeceğim. Türk telekom bayilerinden biri hat taşıdıktan sonra devir için 30 gün beklemen lazım dedi birisi 90 gün diyor, turkcell çalışanı hiç beklemene gerek yok diyor bunun doğrusu nedir
Kucoin Shares almak
Merhaba arkadaşlar aranızda kucoin borsasının coini olan KCS biriktiren var mı? BNB ye nispeten daha fazla artış potansiyeli var gibi, ayrıca komisyonlardan pay veriyor onlardan da güzel bir şey çıkabilir eskiden elimde tutuyordum. Sizlerden kcs yatırımı var mı kar dağıtımıyla vs ne kazandınız son zamanlarda
Bonus, Maximum, World puanlar ile yatırım/harcama yapmak
Merhaba arkadaşlar, forumu aktif takip ederim mutlaka konusu açılmıştır takip edemediysem üzgünüm. Bir kaç taktik biliyorum ancak size şunu sormak isterim
Garanti bonus puanlarımı, maximum puanları , world puanlarımız ile gümüş altın veya bir bankaya yükleyip yatırım yapma taktiği var mıdır? BES gibi bir şeye yönlendirebiliyor muyuz? Veya günlük ödemelerimiz için ön ödemeli kartlara veya cüzdanlara yükleyip qr ile ödeme yapabiliyor muyuz ?
Maxipuanlar pazarama migrosta falan geçerli biliyorum ama o tarz yerlerde mecburen harcamak istemiyorum özgürce harcamak istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Kampanyaların bizi fazla harcamaya yönlendirmesi
Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun yıllardır kampanya takip edip uygulamayı çok severim, yeni uygulamaları, cashbackleri vb vb. Öğrenciyken de yıllarca yemek sipariş uygulamalarında indirimler yakalayıp 1 kişilik fiyatına 2 kişilik yedim. Geri dönüp anlıyorum ki şuanda o kadar fazla sipariş geçmişim var ki evet kazıklanmamışım, çok ucuza yemekler almışım, çok güzel yemişim ama geriye dönüp baktığımda sadece yemişim arkadaşlar. Haydan gelen huya gider misali bu bana ek katkı vermemiş sadece fazla tüketme şansı vermiş. Geriye dönüp baktım da muhtemelen evde kendim sağlıklı beslenseydim hem daha mutlu olurdum hem daha sağlıklı olurdum hem de param cebimde kalır o parayla belki bir araba alırdım.
Yani ne yapmak gerek bence sadece işimize yarayacak ve zaten harcayacağımız şeylerde kampanyaları uygulamak lazım. Market indirimi var diye hiç yemediğimiz çikolatayı ve abur cuburu almaya gerek yok. Evde yemek yiyecekken indirim var diye 500 tllik kebabı 250 tl ye yemeye gerek yok. Bu sosyalleşmeye engel değil zaten dışarıda arkadaşlarınızla yiyecek veya içeceğiniz zaman yine yapın. Zaten indirim var diye ihtiyacımız olmayan giysileri almaya gerek yok.
Turkcell Hat Devri ve taahüt bitişi
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,
Liseden kalma bir alışkanlıktan ötürü Turkcell hattım annemin adına kayıtlıydı. Paycell indirdiğimde hatta annemin adı gözüküyordu. Artık bu hattı üstüme geçirmek istiyorum. Büyük Festival 60 gb 420 tl kampanyasındaydık 6 gün sonra Taahütümüz sona eriyor. Buradaki Turkcell bayisi hat kullanıcı devri yaparken ücret ödemeyeceğimizi söyledi ama ben internette gördüğüm kadarıyla vergi ve ücret çıkıyor. Hattı kendi adıma aldıktan sonra da taahüt biter bitmez ya da öncesinde faturasıza geçmek ve en uygun kampanya hangisindeyse Turk telekom, vodafone veya Turkcell tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Ama taahüt bitince nasıl bir yol izlemem lazım bu sırada bir yerlerden ek ücret çıkmaması için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Taahüt bittikten sonra fahiş ücretler tarafıma yansır mı?
Önce taahüt bitsin bekleyeyim
Sonra hattı o gece hiç kullanmadan sim kartını kapatıp bayiye annemle gideyim
Sonra hattı üstüme geçirmek istediğimi söyleyeyim
En son olarak da yeni tarifemi seçip gerekirse operatör değiştireyim diye düşündüm.
%2.99 faizle 36 ay 100.000tl kredi
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Mesaj Sayısı: 14
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.842 (Bu ay: 919)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

