Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.449
Cevap
573
Favori
2.034.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam gelmiş, katıldım Allahın izniyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaya yeni üye davet kodu atabilir misiniz?

• Arkadaşlar bazen yüzde 10 market ve akaryakıt kampanyası çıkıyor. Şuan bana çıktı da. Şok market veya bimpara uygulaması cüzdan yüklemelerine ödül veriyormu bileniniz varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 9 Temmuz 2025; 19:30:3 >
  • ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

En son cepteşok olumlu,bimpara olumsuz idi,yanlış hatırlamıyorsam.

• Banka kartı ile yüklemede komisyon çıkmıyor ama yükleme yapamıyorum, bilgisi olan varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizjack kullanıcısına yanıt

ben de aynı durum var, çözebildiniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

ben de aynı durum var, çözebildiniz mi hocam?

Çözülecek durum yok sorun Paycell kaynaklı sorunu çözmelerini yani keyiflerini bekleyeceğiz maalesef

• denizjack kullanıcısına yanıt
    Hangi banka merak ettim çünkü benim banka kartımdan bir süre önce komisyon almaya başladılar.

• Online hesap doğrulama ilerlemedi olmadı.Turkcell iletişim merkezine gittim orada belgeleri yüklediler güya yine doğrulama olmadı var mi böyle bir durum yaşayan arkadaşlar?

• Şu anda hiçbir banka kartı ile yükleme yapılmıyor komisyon çıkmadığı için sistem yüklemeye izin vermiyor sorun sizin banka kartlarınızda değil Paycell de keyfine kalmış bakalım ne zaman düzeltecekler? Yaklaşık 6 günden beri yükleme yapılmıyor

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Akbank ile denedim ama şu anda sorun genel sanırım, müşteri hizmetlerine yazdım

• ya arkadaslar
    paycelldeki faturana yansit ile aktardigimiz kart bakiyesini nakite cevirebilecegimiz bir yol varmi? eskiden paparaya atip hallediyordum. simdi ne yol denediysem yapamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlion83 -- 11 Temmuz 2025; 1:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell bu ayda bana kampanya vermemiş. İşe yarar bir Troy 500/150 pazarama var. Kullanmama bile.

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

Bimpara yerine bimden hediye kartı alın hocam. Ben de bazen parolopara ile bimpara alırım da gereksiz yere hesabı kapatıyorlar diye yazmışlar. Hediye Kartı alın dilediğiniz şekilde ödeyin yani. 1 yıl süresi oluyor kartın

• paycell bitmiş helvasını yiyelim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfdks -- 17 Temmuz 2025; 12:43:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresiz olan Paycell puanlariniz silinecek. Son kullanim tarihi gelmiş puanlara. Dikkat edin silinmeden harcayin.

• merhabalar hat taşıma sonrasında fiziksel kartım gözükmüyor ne yapmam gerekli ? teşekkürler.

• 300 puan gönderebilecek var mı acil

• salla kazandan 300 e 50 geri ödeme kampanyası çıktı, hiçbir yerde de görünmüyor.. "şurada görebilirsin" diye beni yönlendirdiği fırsatlar, hediyeler kısmında da görünmüyor...Ordan burdan zırt pırt komisyon kesmek için gösterdikleri çabanın azını uygulamanın performansı için göstermiyorlar...

• Merhaba arkadaşlar,Paycell hesabıma fast veya eft ile hiçbir şekilde para gönderemiyorum.Gonderdigim tutar anında gönderdigim banka hesabına iade oluyor.Birden fazla bankadan denedim,hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Müşteri hizmetleri saçma sapan çözümler sunuyor,hiçbir işe yaramıyor. Var mi bu konuda tecrübesi olan?

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.