Teşekkürler hocam gelmiş, katıldım Allahın izniyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler hocam gelmiş, katıldım Allahın izniyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 9 Temmuz 2025; 19:30:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En son cepteşok olumlu,bimpara olumsuz idi,yanlış hatırlamıyorsam. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben de aynı durum var, çözebildiniz mi hocam? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlion83 -- 11 Temmuz 2025; 1:46:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bimpara yerine bimden hediye kartı alın hocam. Ben de bazen parolopara ile bimpara alırım da gereksiz yere hesabı kapatıyorlar diye yazmışlar. Hediye Kartı alın dilediğiniz şekilde ödeyin yani. 1 yıl süresi oluyor kartın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfdks -- 17 Temmuz 2025; 12:43:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
300 puan gönderebilecek var mı acil |
salla kazandan 300 e 50 geri ödeme kampanyası çıktı, hiçbir yerde de görünmüyor.. "şurada görebilirsin" diye beni yönlendirdiği fırsatlar, hediyeler kısmında da görünmüyor...Ordan burdan zırt pırt komisyon kesmek için gösterdikleri çabanın azını uygulamanın performansı için göstermiyorlar... |