Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.399
Cevap
569
Favori
2.027.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam gelmiş, katıldım Allahın izniyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaya yeni üye davet kodu atabilir misiniz?

• Arkadaşlar bazen yüzde 10 market ve akaryakıt kampanyası çıkıyor. Şuan bana çıktı da. Şok market veya bimpara uygulaması cüzdan yüklemelerine ödül veriyormu bileniniz varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 9 Temmuz 2025; 19:30:3 >
  • ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

En son cepteşok olumlu,bimpara olumsuz idi,yanlış hatırlamıyorsam.

• Banka kartı ile yüklemede komisyon çıkmıyor ama yükleme yapamıyorum, bilgisi olan varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizjack kullanıcısına yanıt

ben de aynı durum var, çözebildiniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

ben de aynı durum var, çözebildiniz mi hocam?

Çözülecek durum yok sorun Paycell kaynaklı sorunu çözmelerini yani keyiflerini bekleyeceğiz maalesef

• denizjack kullanıcısına yanıt
    Hangi banka merak ettim çünkü benim banka kartımdan bir süre önce komisyon almaya başladılar.

• Online hesap doğrulama ilerlemedi olmadı.Turkcell iletişim merkezine gittim orada belgeleri yüklediler güya yine doğrulama olmadı var mi böyle bir durum yaşayan arkadaşlar?

• Şu anda hiçbir banka kartı ile yükleme yapılmıyor komisyon çıkmadığı için sistem yüklemeye izin vermiyor sorun sizin banka kartlarınızda değil Paycell de keyfine kalmış bakalım ne zaman düzeltecekler? Yaklaşık 6 günden beri yükleme yapılmıyor

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Akbank ile denedim ama şu anda sorun genel sanırım, müşteri hizmetlerine yazdım

• ya arkadaslar
    paycelldeki faturana yansit ile aktardigimiz kart bakiyesini nakite cevirebilecegimiz bir yol varmi? eskiden paparaya atip hallediyordum. simdi ne yol denediysem yapamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlion83 -- 11 Temmuz 2025; 1:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell bu ayda bana kampanya vermemiş. İşe yarar bir Troy 500/150 pazarama var. Kullanmama bile.

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

Bimpara yerine bimden hediye kartı alın hocam. Ben de bazen parolopara ile bimpara alırım da gereksiz yere hesabı kapatıyorlar diye yazmışlar. Hediye Kartı alın dilediğiniz şekilde ödeyin yani. 1 yıl süresi oluyor kartın

• paycell bitmiş helvasını yiyelim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfdks -- 17 Temmuz 2025; 12:43:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresiz olan Paycell puanlariniz silinecek. Son kullanim tarihi gelmiş puanlara. Dikkat edin silinmeden harcayin.

• merhabalar hat taşıma sonrasında fiziksel kartım gözükmüyor ne yapmam gerekli ? teşekkürler.

• 300 puan gönderebilecek var mı acil

• 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.