Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
26.457
Cevap
573
Favori
2.035.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka kartıyla şu an hesaba komisyonsuz para yüklenen cüzdan kaldı mı? paycell kolgibi komisyon alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Haziran 2025; 13:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen ödülü nasıl çekiyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Nays?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mayıs ayı Epic harcamasından iadesi gelen var mı?

• 250TL qr ile faturana yansit, 50TL kazan kampanyası vardı. Faturana yansit ile 250TL uzeri market alışverişi yaptım ama iade gelmedi. Başına gelen var mı acaba ne yapmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar faturaya yansıt yeni açtım ilk işlemimi yaptım 44,90 TL üyelik ücreti yansıtılmış şimdi 3 ay ücret ödemeden bu özelliği kullanabilirim değil mi 3 aydan sonra bu faturana yansıt kapatmayı unutursam ama faturanı yansıtı 3 aydan sonra kullanmazsam otomatik 3 ayda bir bu ücret yansır mı yoksa 3 aydan sonra kullanırsak mı yansır sadece tekrar bu ücret bilgisi olan varmı bu konuda?

• Arkadaşlar bu ayın kampanyasında, "Karekod öde ile fiziksel veya sanal paycell kart seçilerek" yapılan işlemden bahsediyor.

Ben karekod ile ödemeye girdiğimde, direkt olarak faturana yansıt ile ödeme onayı geliyor, bir ayar mı var burada, bilmediğim?

• xmutti X kullanıcısına yanıt

defoult olarak QR ile ödeme yapmak istediğinde faturana yansıt seçeneği çıkıyor, ama sen sanal kartla ödemek istiyorsan faturana yansıt seçeneği çıktığında üzerinde parmağınla basılı tut ve sola kaydırdığın zaman sanal kartın gelecek onunla ödersin

• Paycell uygulamasından kredi kartı borcunu ödeyince paycell puan kazanımı oluyor mu arkadaşlar?

• Arkadaşlar geçen ay sadece akaryakıt kampanyasını kullandım da bu ay da devam ediyor, paycell ibana para gönderiyorum ama bankaya iade oluyor hemen. Ne yapmalıyım?

• Paycell güven vermiyor. Kullanımınızı azaltmaya bakın.

• Paycellimde artık hiç kampanya tanimlanmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • secokul S kullanıcısına yanıt

Farkında olmadan Turkcell'i kızdıracak bir şey mi yaptınız acaba.

Bana düzenli olarak kampanyalar tanımlanıp duruyor. Bir kısmı kullanmadım diye her ay verip duruyorlardır diyeceğim ama kimini belli aralıklarla kullandım hala tanımlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

Paycellimde artık hiç kampanya tanimlanmiyor

Yıllardır Her ay düzenli gelen kampanyalar 2 aydır hıç biri gelmiyor neden bilmiyorum

• gül_ym kullanıcısına yanıt

banada aralık ve ocakta çok guzel kampanyalar verdi, şubat mart nisan hiç vermedi mayıs ve haziran gene çoştu. bence bir mantığı yok

• secokul S kullanıcısına yanıt

Şubat ayı sonrası bende de durum aynı

Tek kullnadigim kampanya QR marketti

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

1000/150 olan mı hocam?o da mı yok sizde?ben de sadece onu kullanıyorum.Bu ay 2.defa kullanacağım inş.

yakıtta kullanmazsam bimden hediye kart alsam olur sanırım 1000 liralık. 1 yıl süresi oluyor galiba harcamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 11 Haziran 2025; 19:18:23 >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

bim uygulamadan vermiyor. marketten oluyor mu acaba?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Evet yok hocam , en son şubat 2025 de 750/100 QR kullanmistim.

• bende de aralık ayından beri market eczane kampanyaları yoktu geçen ay sonunda yani yaklaşık 6-7 ay gibi bir zaman sonra yeniden tanımlamışlar market eczane vs... gibi kampanyaları bu ayda tanımlanmış, neden kısıtlandı neye göre geri geldi hiçbir şey anlamadım saçma sapan işler yani 😒

şimdi konuyla doğru orantılı olarak size sormak istediğim bir husus var arkadaşlar, malum 6-7 aydır tanımlı kampanya olmadığı için paycelli ödeme yöntemi olarak kullanmamıştım içerisinde 10 küsür lira vardı öylece duruyordu. geçen ay tam harcama yapacakken inaktif kart ücreti muhabbeti geldi aklıma baktığımda 3 ay işlem yapılmazsa 19,90 TL kesileceği talat bakiye yoksa alınmayacağı yazıyordu. Bende hiç yükleme yapmadan bıraktım öylece. bugün marketten alışveriş yaparken ödemenin 1 TL kısmını paycell kartla yaptım maksat inaktiflik kalksın hesabı. merak ettiğim husus bu ay içerisinde karta bakiye yüklersem geçmişe dönük inaktiflik ücretini alır mı yani tutup 19,90 TL kesecekse hiç uğraşmayalım zaten vodafone pay koşulsuz şartsız yüzde 10 veriyor ama kesmiyorsa akaryakıt alırken kullanmayı düşünüyorum 1000/150 qr kampanyasını 👍

• 
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.