|
Bildirim
|
nk061 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Adam turk futbol tarihinin en iyi stoperi olacak.Sadikla,huseyin turkmenle karsilastiranlar var
|
18 yaşındaki bir futbolcuyu hata yapıyor diye kötülemek ve bundan bir şey olmaz demek. Neyin kafasını yaşıyorsun birader sen? Ne bekliyordun peki 18 yaşındaki bir çocuktan? 35 yaşındaki Puyol yada Ramos gibi oynamasını mı?
Bir de kimse cevap yazmıyor demiş. Her tarafından cehalet aktığı için kale alınmıyor olabilir misin? Ne kadar düzgünce tartışıyoruz bak. |
Varane gençken takip ediyordum aynı böyle oynuyordu Real Madriddeyken ayakları kazma falandı ama şimdi dünyanın en iyi stoperlerinden birisi oldu onun kadar hızlı ve güçlü.
|
İyi olur kötü olur zaman gösterir kimse bilemez ama 18 yaşında +10 üstü bir bedele avrupaya transfer olmak hem kulübü için hem de kendi için bir başarıdır.Bize de tebrik etmek ve desteklemek düşer.
|
Şöyle söyleyeyim balon değil ama büyük takımın as kadrosunda oynayacak biri de değil. Arkadaşın dediği gibi çok hatalar ile gol yedirdi ben de farkındayım fakat bunları aşabilirse eğer yeteneği ile iyi stoper olur yok aşamaz ise bu şekilde olduğu gibi kalır. Bizim takımda Ozan'ın gelişebileceğini düşünmeyerek 12m iyi diyorum.
|
Stuttgart'ta forma giyen Ozan Kabak, Bundesliga'da ayın en iyi genç oyuncusu seçildi.
|
Ya yanlış fikrin olur yanilada bilirsin ..ama böyle üstten konuşup bir de konu açınca patlarsin böyle.
2 seneye Kayseri'ye gelir demiş adam.bu kadar mı futbol bilmiyorsun hshdjd |
balon döndü Ballon d'Or a be hemşehrim |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 16 Ocak 2019; 23:29:53 > |
|
|
|
|
|