Teğmen
24 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 117 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Son İzmir yangını ile gündeme gelen THK bugün yazılı açıklama yaptı. Seneler vatandaş ve kamu kurumlarından inanılmaz şekilde paralar alan ve hatta geçmişte kurban derisi toplamaya yetki tek organ organ derneğin 1.4 milyar TL borcu varmış. Bunca zaman içinde elinde hepi topu 1960 model 6 uçak bulunan ve sadece 3 ü uçan bu kurumun nasıl bu kadar borcu olabilir?

Oturma odası için 3000 TL (max-3250) civarı televizyon almak istiyorum. Çok takip etmediğim için ne alacağım bilemedim. LG 43UK6470 43 modelini düşünüyordum. yorumlar bir iyi bir kötü çözemedim. Yılbaşından sonra fiyatlar artar mı? artarsa yakın zamanda almalıyım. TV ler için taksit var mı? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ankara'da ikamet ediyorum.
Neden bu iki kulübün fan sayfaları yok? hiç Celtic fanı yok mu buralarda..

Bafetimbi Gomis 6 Ağu 1985 (31 yaş), Jérémy Ménez 7 May 1987 (30 yaş)

Gomis 12 defa Fransa milli takımında oynamış, Menez 24 defa..

Gomis: Marsilya,Swansea, Lyon, Saint Etienne - Menez :Milan, Paris, Roma, Monaco, Brodeuz gibi takımlarda oynamış..

Birisini Antalyaspor bonservis bedeli olmadan alıyor, diğerini galatasaray 4'e mi alacak 5'e mi belli değil.. Bu nasıl bir iştir anlayan bir anlatsın bana.
Neden bun futbolcuyu transfer etmeyi düşünüyoruz.. 1 milyon bonservis bedeli diyorlar.. bildiğim kadarıyla bjk den 1.6 alıyor bizden de 2 alsın.. bu fiyata bu ayarda bir futbolcu alamayız.. 28 yaşında en az 6-7 sene sol bek ihtiyacımız olmaz.. kaldı ki çokta iyi bir futbolcudur. Artı rakibin sol bekini almış oluyoruz.. Karaketeri ikinci planda.. Keşke Atiba'yı da alabilsek sözleşmesi bitiyor mu bilmiyorum. Şampiyon olmak istiyorsan kendin yükseleceksin ve rakibinde düşecek kural budur..
Arkadaşlar 1500 tl seviyesinde işlemci+ram+anakart alacağım. Bir de tek slot 16 gb ram mi yoksa 8GB+8GB mi? Tavsiyelerinzi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar kendimce birşeyler buldum ama çokta iyi bilmiyorum. Acaba listeye eklediğim ürünler fiyat açısından uygun mu? veya bunların yerine başka ürünler mi almalıyım. Bu fiyat için başka tavsiyeleriniz de varsa sevinirim.. Çok teşekkür ederim..

Sana haksızlık ettiğim için özür dilerim.. Hatalarına odaklandık. Vizyonunu ve yönetme kabiliyetini küçümsedik. Kulüpte geriye kalan çoğunluğun küçük hesaplar peşinde koştuğunu, Galatasaray üzerinden para kazanma sevdalısı olduklarını göremedik. Senin hataların bile bu çapsızların başarılarından(-ki henüz şahit olmadık) daha değerlidir. Hiç olmazsa küçük düşünülmeden yapılan işlerdi, atılan adımlardı. Yöneticilik becerilerine bir kez daha şapka çıkartıyorum ve senden özür diliyorum..

Bu nedir? neler dönüyor? aşikar bir şekilde dillendirir oldular..

haber linkleri..
http://www.karar.com/dunya-haberleri/iliskimiz-olan-isimler-hapiste-202544#
http://blogs.wsj.com/washwire/2016/07/28/pentagon-allies-jailed-in-turkey-amid-coup-backlash-general-says/#livefyre-comment

ABD'li General Votel: İlişkilerimiz olan bazı askeri liderler hapiste

CENTCOM Komutanı General Joseph Votel, Türkiye’deki özellikle "askeri liderlerle" ilişkileri olduğunu belirterek, bir soru üzerine, bu kişilerin bazılarının şu anda tutuklu olduklarını kaydetti.
ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı General Joseph Votel, FETÖ'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelerin ABD’nin bölgedeki operasyonlarını etkileyebileceğinden endişe duyduğunu söyledi.

Aspen Güvenlik Formu’nun Colorado eyaletinde gerçekleştirdiği programda konuşan Votel, Türkiye’deki darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelere dair soruları yanıtladı.

BAZILARI TUTUKLU
Votel, Türkiye’deki özellikle "askeri liderlerle" ilişkileri olduğunu belirterek, bir soru üzerine, bu kişilerin bazılarının şu anda tutuklu olduklarını kaydetti.

Türkiye’de son 10 gün içerisinde yaşananların, birlikte yürüttükleri operasyonlara zarar vermesinden kaygılandıklarını vurgulayan Votel, “Bunun uzun dönemli etkisinden endişe ediyorum.” ifadesini kullandı.

MÜKEMMEL OLAN İŞBİRLİĞİ
Votel, 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelere ilişkin, “Türkiye ile mükemmel olan işbirliği ve birlikteliğin seviyesini etkilemesinden kaygı duyuyorum.” dedi.

Türkiye’nin NATO’nun uzun süreli önemli bir müttefiki olduğunu hatırlatan Votel, Türkiye’nin jeopolitik konumunun önemi üzerinde durdu.

Votel, “Türkiye, askeri varlıklarımızı konuşlandırabildiğimiz ve yönetebildiğimiz bir yerin olmasının ötesinde.” diye konuştu.

WASHINGTON/AA
AYSAL, 1 MİLYAR DOLAR HARCADI
G.Saray 60 yılda 800 milyon dolar, Ünal Aysal ise 3.5 yılda 1 milyar dolar harcadı. Aysal döneminde çok ciddi kaçakların olduğuna inanıyorum.

Benim dönemimi Ünal Aysal geldiği vakit, Ernst&Young firmasına 6 ay didik didik inceletti. Bir şey bulamadılar diye adamların az kalsın parasını vermiyorlardı! Ben kulübü Aysal’a 400 sayfayı imzalayıp teslim ettim. Acaba onlar nasıl teslim etti? Bir sayfaya imza attılar. Aysal dönemini kendi inceletti. Halbuki bir sonraki yönetimin inceletmesi gerekirdi. Nasıl ibra edildiğini de gördük hep beraber! G.Saray 1951’den benim ayrıldığı 2011’e kadaki 60 yılda 800 milyon dolar para harcamış. Aysal dönemindeyse 3.5 yılda 1 milyar dolar para harcamış. Biri 60 yıl, diğeri 3.5 yıl! Galatasaray batmasın da ne yapsın? Futbolcular 4-5-10 milyon Euro’ya alındı, bedava gönderildi. Kimse bunun sorgulamasını yapmıyor? Paralar çekirdek gibi harcandı.

20 SENELİK DÖNEM İNCELETİLSİN
Bence bu 20 sene inceletilsin, her şey ortaya çıksın. Çünkü ben G.Saray’da özellikle Aysal döneminde çok ciddi kaçakların olduğuna inanıyorum. “Polat kulübü borçla bıraktı” diyorlar! Faruk Süren, ‘0’ borçla aldı, 80 milyon dolar borçla bıraktı. Ben Özhan Canaydın’dan 220 milyon dolar borçla devraldım. Bıraktığımda borç 320 milyon dolardı. 100 milyon dolar arttırmışım. Peki, nereye gitmiş bu para? Basit… Biz G.Saray’ın kanseri olan şirket birleşmesi adına hisseleri toplamak adına 32 milyon dolar harcadık. Galatasaray’ın Süren döneminden o güne kadar piyasada ve UEFA’da dosyası vardı. Hepsini kapattık, 35 milyon dolar da oraya gitti. 7-8 milyon doları Florya’nın, Mecidiyeköy’ün imar durumu ve ruhsatlarına harcadık. Ali Sami Yen Spor Kompleksi, tesisleri yeniledik.
Peki 1 milyar dolar ile ne yaptılar 3.5 yılda?

Röportajın tamamı..
http://www.hurriyet.com.tr/adnan-polat-beni-metrisin-tabanina-gomerlerdi-40029382
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
GALATASARAY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.086
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 32.191 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.