Şimdi Ara

Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacktower35

Mw2 de beni öldüren adamı gider saklandıgı ininde bulur RPG ile hayatına son veririm :)) Bu en büyük takıntımdır :)

Ben payback b*tch diye bağırıyorum.

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Mw2 de beni öldüren adamı gider saklandıgı ininde bulur RPG ile hayatına son veririm :)) Bu en büyük takıntımdır :)

Ben payback b*tch diye bağırıyorum.

Haha güzelmiş oda :)
  • Battlefield 2 olsun, 2142 olsun, 1943 olsun,Bad Company 2 olsun, hep bir silahın şarjörünü tam değiştirirken silah değiştiririm,silahın şarjörü değişiyormuş gibi hala ses çıkar ama değişmez, sonra tekrar eski silahı alıp yine şarjör değiştirirken silah değiştiririm.Bu böyle gider

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Bu arada BF 1943'te falan Türk nickli biri denk gelirse önce onu vurmaya çalışırım,nedendir bilmem

Çeşitli futbol oyunlarında, orta yaparken içerideki adama geçince kontrol o adamı bilinçsizce yerinden oynatırım tam kafasına gelecek top dışarı çıkar veya rakibe geçer.
    Red Dead Redemption'da aynı şekilde hep gezdim tozdum.O kara güne sonra vardık ama neyse , yaz tatilinin sonlarına doğru kasmaya başladım . O zaman bitirdim. (Oyunu alış tarihim ; Şubatın başlarıydı)
    FİFA11'de uzaktan gol atma ve Sağ - sol kanatlardan falso ile gol atma takıntım var.

SON OLARAKTA ; OYUNLARI BİTİRMEME TAKINTIM VAR.TOPLAM BİTİRDİĞİM OYUN 12-15 ARASIDIR (40 oyun içinden...) Bazı oyunlar toplam oynama sürem 3-4 saat değildir belkide. Örn : Enslaved - SmackDown - WWE Legends - Brother's lN Arm's ... gibi
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• Fifa 11 maç başlarken hazırlık yapıyorsun şut fln çekiyorsunya orda kesin 1 gol atarım gol atmadan başlatmam maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep4 -- 7 Eylül 2011; 23:25:12 >

Ortalık karışıyor sonra
  • ben burada yazılanların futbol oyunları hariç çoğunu yapıyorum

Orijinalden alıntı: U_şen

Assasin oyununda para isteyen müzisyen ve dilencilere gıcık kapıyorum, direk hanceri gecirmeden rahat edemiyorum.

Ortalık karışıyor sonra

Abiiii süpersin.Bunu yapmayan yoktur herhalde. Bak bunu yazmayı unutmuştum .Çok itici tipler yaa..Hele o saz çalan çingene yok mu

Ayrıca Brotherhood'da kimseye karışmayıp dilenenlere fix 500 florin(sanırım para birimi buydu) harcamadan geçmem

Konu dışı ama benim şöyle bir takıntım daha var.Buda yeni aklıma geldi.(şimdi yapmayı düşündüm) . EVE GİREN TACİZCİ SİVRİ SİNEKLERİ YAKALADIĞIMDA (elimle , gözümün önünden uçarken) Hep yakasım geliyor bunları ama sonra onlarda canlı diyorum ve bazen sadece öldürüyor bazende küfür edip dışarı atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 7 Eylül 2011; 23:35:56 >
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Assasin oyununda para isteyen müzisyen ve dilencilere gıcık kapıyorum, direk hanceri gecirmeden rahat edemiyorum.

Ortalık karışıyor sonra

Abiiii süpersin.Bunu yapmayan yoktur herhalde. Bak bunu yazmayı unutmuştum .Çok itici tipler yaa..Hele o saz çalan çingene yok mu

Ayrıca Brotherhood'da kimseye karışmayıp dilenenlere fix 500 florin(sanırım para birimi buydu) harcamadan geçmem

Saz çalan tip direk yapışıyor zaten, o kadar gıcık bir tip olamaz süngüyü yiyor direk

• RDR' de förevlerden sonra öldürdüğüm adamları tek tek dolaşıp üzerlerindeki parayı falan alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

RDR' de förevlerden sonra öldürdüğüm adamları tek tek dolaşıp üzerlerindeki parayı falan alıyorum

Ayni sey banada takintyi oldu ama cok zaman aliyor teker teker atlar olunce soymak item toplamak derken oyunda ilerleyemiyorsun yolda giderken hedefe gidene kadar ucan kuslarin gorduklerimin hepsini vurma gordugum her bitkiyi toplama suclularin mutlaka ustunu toplama huyun var bu yuzden gorevlerdeki coklu oldurmelerden sonra yarim saat cikamiyorum olay yerinden.

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

RDR' de förevlerden sonra öldürdüğüm adamları tek tek dolaşıp üzerlerindeki parayı falan alıyorum

Ayni sey banada takintyi oldu ama cok zaman aliyor teker teker atlar olunce soymak item toplamak derken oyunda ilerleyemiyorsun yolda giderken hedefe gidene kadar ucan kuslarin gorduklerimin hepsini vurma gordugum her bitkiyi toplama suclularin mutlaka ustunu toplama huyun var bu yuzden gorevlerdeki coklu oldurmelerden sonra yarim saat cikamiyorum olay yerinden.

Biz kardeşiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Biz kardeşiz

Buradaki cogu tskinti bende var ozellikle sarj olayi ama bizdeki takinti pek yok diyorum mesela yolumu kesiyorlar ya ille butun atlari kesecegim suclularin uzerini arayacagim rahat edemiyorum yoksa tabii bu isin faydasida var dukkanda satis yaoinca 1500 param vardi 3000 ile ciktim.Iki saat aldi hepsini satmam.En buyuk takintilarim bu olay fifadaki gol olayi antremanda bende gol atamazsam kotu hisediyorum ille gelecek replay ekrani birde extreme seyler yaparim adami dusurerek gol atmak birde cok az mermim kaldiysa oldurduklerimden silah almak yerine son mermilerle oldurmeye calisirim feci gerlilim oluyor tabii reload hastaligima hizli sarjor degistirme perkiyle cozum buldum olmuyorum artik.
    Edit:Butun gtalarda hava tasitlarini aldigimda ozellikle jet sanandreastaki mutlaka intihar dalisi yaparim gta4tede helikopter tur yerine gidtigimde mutlaka butun helikopterleri yok eder sonuncusunu kendim alir denizin ustune gelince atlar denize dustugumde helikopterin dususunu izlerim birde arabayla rampalardan ucarken arabanin duz gitmemesini ugrasirim binaya carpsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 8 Eylül 2011; 0:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

4 mermi ile zaten adam mı öldürmeyi planlıyorsunki ( mp5k ile headshot olmadan )

Bende takıntı şu her adam vurunca reload yapıyorum mermi sayısı 20 bile olsa :D

Aynen bc2'de multi oynarken çok öyle öldüm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.