Şimdi Ara

Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her karakterde kesinlikle yaparım. dante's infernoda başlatı sonra herkese yaptım. hareketin adı dante style. 360 derece karakteri kendi etrafında döndürme Fifada yapılıyor, tps oyunlarında olsun hepsinde oluyor ama en güzel dantede oluyor. bööle tek ayak üzerinde 360 derece durmadan dönüyor yaaaa deli oluyom yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Gizlilik,her oyunda yavaş yavaş,pusa pusa gitmek:) Yapılsa fifa'da bile yapacağım heralde:)

Borderlands oyununda Soldier olmana rağmen, önden Hunter'ı göndermen gibi mi?

Dipnot: Soldier pompalı, Hunter Sniper kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Mekanlarıın her deliğine girer her yere tuşlarım ( boşlukta dahi tuşlayarak giderim , ff7'de her yerde item bulma özelliği var mesala denk gelirse addect effect materiasını öyle bulmuştum sonra aradım nerden buldumu buldum :)) her adamla mutlaka konuşurum ( 10 kere yada 100 kere , örneğin ff10'da Wakkanın mekanında ki sahilde oyun oynayan kırmızılı çocukla 10 kere konuşursan item veriyor :)) ve ayrıca her save'de kesinlikle save ederim..

bu takıntı çok işe yarabiliyor cod'lar da da bütün easter egg leri kare tuşuna basılı tutarak aktif hale getirebiliyorsun ama gizliler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Gizlilik,her oyunda yavaş yavaş,pusa pusa gitmek:) Yapılsa fifa'da bile yapacağım heralde:)

Kesinlikle aynıyız,BF 1943'te haritaları geziyorum gibi hissediyorum.Ha tabi bu gezmelerim adam vurmama engel değil,bölümde genelde puan bazında veya kills bazında ilk 3 e girerim

quote:

Beyler yeter vurmayın,öldüm Bir sonraki oyunda kara muratın dönüşü gibi oynayacağım o zaman görürsünüz

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle aynıyız,BF 1943'te haritaları geziyorum gibi hissediyorum.Ha tabi bu gezmelerim adam vurmama engel değil,bölümde genelde puan bazında veya kills bazında ilk 3 e girerim

quote:

Beyler yeter vurmayın,öldüm Bir sonraki oyunda kara muratın dönüşü gibi oynayacağım o zaman görürsünüz

bir tane daha benden gelsin özellikle fps lerde nişan alırken(etrafa bakarken) hareketleri yumuşak yapıyorum yani keskin dönüşler yapmıyorum(demo ları tanıtan oyun üreticileri gibi)

• Bc2'de adamı sürekli işaretlemeye çalışmak.Adam karşımda bana ateş etse bile ilk önce işaretlerim adamı.

Ve fps oyunlarında silahların sınırlarını zorlamak.(Misal otomatik ve susturuculu bir sniper rifle ile (sr?) çok uzak mesafelerden adam vurmaya çalışmak.)
    Sırf zevk için statlarımı boşverip oynamak.Misal adam öldüremeyeceğimi bile bile psg-1'e susturucu takıp gizlilikle oynamak.

Ve kesinlikle sniper sınıfını veya uzak menzilli bir sınıfı oynamak.Ne olursa olsun illa ki bir kaç kez denerim uzun menzilli sınıfları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Bc2'de adamı sürekli işaretlemeye çalışmak.Adam karşımda bana ateş etse bile ilk önce işaretlerim adamı.

Ve fps oyunlarında silahların sınırlarını zorlamak.(Misal otomatik ve susturuculu bir sniper rifle ile (sr?) çok uzak mesafelerden adam vurmaya çalışmak.)
    Sırf zevk için statlarımı boşverip oynamak.Misal adam öldüremeyeceğimi bile bile psg-1'e susturucu takıp gizlilikle oynamak.

Ve kesinlikle sniper sınıfını veya uzak menzilli bir sınıfı oynamak.Ne olursa olsun illa ki bir kaç kez denerim uzun menzilli sınıfları.

bc2 deki işaretleme olayını takıntıya döndüreceğimi düşündüğüm için hiç başlamamıştım.

• Genellikle oyunlarda mekanları iyice incelerim. Birde yerde sürünen/acı çeken adamı da bıçaklayıp vurmazsam içim rahat etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 7 Eylül 2011; 20:33:53 >
  • Bende.No russian'da yerde sürünenleri acı çekmesin diye vuruyordum.Tabi ki hiç bir sivili vurmak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Genellikle oyunlarda mekanları iyice incelerim. Birde yerde sürünen/acı çeken adamı da bıçaklayıp vurmazsam içim rahat etmez

ben aksine nazi zombies'da yerde sürünenlkeri bırakmayı çok severim
  • şarjör değiştirme takıntısı çoğu kişide varmış bende olduğu gibi

bende de şu var pes veya herhangi bir oyun oynarken karşımdaki adamın özelliklerini inceliyorum, profiline falan bakıyorum. mesela bad company 2de bi adam öldürdü beni hemen bakarım kaç level diye. puanına falan bakarım. peste bi maç yapmadan önce adamın profilini incelerim kaç maç yapmıs kaçını yenmiş falan. maç bittikten sonra adam çok dikkatimi çektiyse psn profiline bile tıklarım üşenmeden

@Blackmarsh bi de bu var, her ne kadar gow oynamasamda herhangi bi ilerleme oyununda uncharted serisi mesela, her yere zıplayarak giderim. yürüyünce sıkılıyorum

• Birde taktik takintim var bfbc2de takim oyunlarinda haritada taktik yapmayi cok severim.Haritanin kus bakisi goruntusunden taktik gelistirmek cok zevkli.
  • aynen su sarjor olayı demek ulusal bı sorun oo degıl ben large magazıne alıorum bu sarjor olayı yuzunden yınede her adamdan sonra yıne degıstırıorum acıkcası ben bu sorunu asmaya calısıorum bazen dıkkat edıorum ama yınede el gıdıo cogu zaman
  • Ben de mesela düz yolda giderken kamerayı sürekli çeviririm adamı da ona göre hareket ettirip düz yolda yürütmeye çalışırım.
    Açık alana çıktımmı manzarayı şöyle bir tararım.
    Bide bazen sıkılddımmı adamı kendim seslendiririm.Durduk yere ayağı kaymış gibi yapıp uçurumdan aşağı sarkıtırım.
    Bide çoğu kişi gibi gizli oynarım.
    Susturuculu silah geldimi isterse 402480293 çeşit silah olsun onla adamların kafasına sıka sıka gizli gizli bitiririm oyunu
    Metro 2033 sırf fırlatılan bıçakla bitirdim nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

aynen su sarjor olayı demek ulusal bı sorun oo degıl ben large magazıne alıorum bu sarjor olayı yuzunden yınede her adamdan sonra yıne degıstırıorum acıkcası ben bu sorunu asmaya calısıorum bazen dıkkat edıorum ama yınede el gıdıo cogu zaman

Bendede var o takinti hizli sarjor degistirme perki bu sarjor degistirirken olme olayina cozum oluyor o perki oneririm bendede var o takinti ki gordugume gore cogu kiside varmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

ben 1 mermi bile sıksam şarjör değiştiririm bunun yüzünden de genelde reload yaparken ölüyorum.

Aynen ne yazıkki bu takıntı bendede var şarjörümde 1 mermi bile eksik oldumu beynimi birşeyler kemiriyor :))
  • Her çatışmadan sonra reload etmek,bir de yanımda tüfek varken fantezi olsun diye tabancayla adamlara girişmek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ohooo beni çöpe atmışsınız abi,benim adamın Battal Gazi'lik yapıp,önden yumruklarıylan gittiğini ne çabuk unuttunuz.Çoğu yerde hayatınızı ben kurtardım

• Mw2 de beni öldüren adamı gider saklandıgı ininde bulur RPG ile hayatına son veririm :)) Bu en büyük takıntımdır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Mw2 de beni öldüren adamı gider saklandıgı ininde bulur RPG ile hayatına son veririm :)) Bu en büyük takıntımdır :)

Bu baya iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.