Şimdi Ara

Oyunlar Hakkında Her Türlü Muhabbet Paylaşımı (Dikkat : Spoiler İçerebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi oynadığınız oyun(lar) hakkında her türlü paylaşımı , deneyimi vs.. gibi aklınıza gelebilecek herşeyi yazarak , maksat muhabbet olsun diyerekten paylaşım yapalım diyorum.

Şu sıralar son çıkan oyunlar oynandığından (genel itibari ile) oynadığınız oyun hakkında ki görüşleriniz değil de ( kötü olmuş , beğenmedim , almayın gibi yorumlar değil) daha çok film izlermişcesine yaşadığınız olayları , heyecanlanıp adrenalin aldığınız bölümleri ve gördüğünüz değişikleri yansıtarak anlatım yapalım ve ortada bir muhabbet dödürelim diyorum seviyeli bir şekilde.

Ben şuan oyun oynamadığım için yazmıyorum ama yarın oynarken yazarım kesinlikle.

Not : Konunun amacı tamamen o an ki oynadığınız oyunlarla ilgili olarak , duygu ve düşünceleriniz.

Not : Konu gereksiz bulunursa silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Aralık 2012; 13:10:25 >

• Hocam ağır derecede spoiler içerir bu konu.Kişiler herhangi bir oyun hakkında yorum yapacaksa önce oyunun ismini yazıp sonra spoiler ın içine alabilirler.
    Misal;

RED DEAD REDEMPTION

vs.vs.vs.vs.
  • Aslında demek istediğim şu , mesala bir oyun oynuyorsunuz ve bir olay ile karşılaştınız , ışte o olayı anlatarak muhabbet döndürmek.

Hiçbir şekilde spoiler içerecek mesajların atılmasını sağlamak.Ama illaki biri çıkıp tüh be kadın öldü yazık oldu diyerekten spoiler veren olacağı için kesinlikle dediginiz gıbı spoiler belirtilerek yazılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod Black ops 2

Oyunu ilk defa o gün almıştım.bu arada cod hayranıyımdır. özellikle b.ops un ilk oyunundan sonra..

Black ops 2 de fallen angel bölümünde Alex mason u vurduğumuz sahnede ben bir şok oldum böyle Ha**ktr dedim yani o derece şok oldum.. sonra woods'un bir menendez diye bir bağırışı vardı Offff ... orda öyle bir gaza geldim ki.. oyunun sonunda direk kafasına sıktım menendezin. ama süper di ya.. bir de ilk oyunda black ops 1 de yani, Mason nın My name is victor reznov and i ll hve my revenge diye
    Bağırışından da acayip gaza gelmiştim.. Evde bazen durduk yere bağırırdım .. my name is victor reznov and i ll hve my revenge diye, sağ elimi de havaya
    kaldırırdım .. [ mason in staner a silah doğrulttuğu gibi ) ..

• Quantic dream

Şu ps3 de hayran olduğum tek firma heavy rainden sonra çıktığı an mağza önünde bekliyceğim beyond ile geliyolar tekrar

• O kadar oyun oynadim ama resident evil 4 unutamiyorum.leon ile o köye grdgmizde hssettigm duyguyu baska bir oyundan almadm.re5 ve 6 ise tam bir fiyasko

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

O kadar oyun oynadim ama resident evil 4 unutamiyorum.leon ile o köye grdgmizde hssettigm duyguyu baska bir oyundan almadm.re5 ve 6 ise tam bir fiyasko

Yorum olarak bu şekilde atılmasını rica ediyorum.Teşekkür ederim yorumun için.
    Peki hissettiğiniz o duyguyu kısa kelimelerle anlatırmısınız?:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Resident Evil 4'ü ilk oynadığımda Chief Mendez ve sonrasındaki her boss'ta rahatlamak için 10dk mola veriyordum. Oynarken fena geriliyorum , merchant'ı gördüğümde derin bir oh çekiyordum yanına gidip kolu bırakıp biraz nefes alıyordum. Hele Jack Krauser'ın bir anda yanımda belirmesi ile "hass ...." diyerek bir anda pause yapıyordum 5 dakikalık bir şoktan sonra "hazırım" diyerek devam ediyordum. Call of cthulhu oynarkende 2 kez sandalyeden düşmüştüm birinde ayağım bardağa değimişti klavye felan her yer kola oldu. Bende biraz kontrolsüz refleks var mesela geçen günlerde de film izlerken mısır yiyordum farkında değilim garip bir uçan böcek gelmiş elimin etrafında onu gördüğüm an yerimden zıpladım mısır havalarda uçuyordu, bütün oda patlamış mısır oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 3 Aralık 2012; 17:38:07 >
  • God Of War-1-2-3 oynadım,3 oyunu toplam 7 günde bitirdim hiç sıkılmadım GoS,CoO oyunları var ancak oynamıyorum ard arda 3 oyunu oynayınca sıktı galiba biraz

Gow Ascensino-Umarım 5 oyundur olan Yunan mitolojisi olmaz,Mısır mitolojisi olursa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 3 Aralık 2012; 17:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bende Resident Evil 4'ü ilk oynadığımda Chief Mendez ve sonrasındaki her boss'ta rahatlamak için 10dk mola veriyordum. Oynarken fena geriliyorum , merchant'ı gördüğümde derin bir oh çekiyordum yanına gidip kolu bırakıp biraz nefes alıyordum. Hele Jack Krauser'ın bir anda yanımda belirmesi ile "hass ...." diyerek bir anda pause yapıyordum 5 dakikalık bir şoktan sonra "hazırım" diyerek devam ediyordum. Call of cthulhu oynarkende 2 kez sandalyeden düşmüştüm birinde ayağım bardağa değimişti klavye felan her yer kola oldu. Bende biraz kontrolsüz refleks var mesela geçen günlerde de film izlerken mısır yiyordum farkında değilim garip bir uçan böcek gelmiş elimin etrafında onu gördüğüm an yerimden zıpladım mısır havalarda uçuyordu, bütün oda patlamış mısır oldu

Şiir gibi yazmışsın usata eline sağlık

10 dakika mola veriyordum
    Oynarken fena geriliyordum
    Merchant'ı görünce bir oh çekiyordum
    Yanına gidince biraz nefes alıyordum

yooo yooo yooo Re4 Yooo yooo yooo

• Yıllar önce ilk kez Shadow of the Colossus oynadığım zamanlardı.
    O devasa ve umutsuzluk verici haritada çekingen adımlarla ilerliyordum. İlk kez devasa kolosusla karşılaştığımda resmen ağzım açık kalmıştı. O üstüme geldikçe
    , ben kaçıyordum. Nasıl öldüreceğimi bilmiyordum, aralıksız ok sallıyordum.
    Sonra bit gibi üstüne çıkmayı keşfettim, şok oldum, cesaret doldum.

Birde Shadow of the Colossus'ta save ettiğimiz yerleri bizim Arapça olarak Bismillahirahmanirahim yazan çeşmelere benzetiyorum.

Daha çok ama çok var, jeton makinemi çalıştırdığımda yazarım.

• Uncharted 1'De Su Ara Sahnelerde Cok Heyecanlanmistim. Koşarken aşağı düşme korkusu vardı kolu falan düşürmüştüm. Mw2 De Ghost'un Ölmesine Cok Üzülmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiz_Khalifa -- 3 Aralık 2012; 18:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Mesajım bulunsun editlerim gerçi UC daha bitmedi de

Bitmesine gerek yok kardeş
    gördüklerini yazman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Mesajım bulunsun editlerim gerçi UC daha bitmedi de

Bitmesine gerek yok kardeş
    gördüklerini yazman yeterli

Tamam editleyim ankaradaysan özel mesaj atabilir mısın

• MGS'de her boss da ayrı bir gerilim içerisine girerim istisnasız hatta öldürdüğümdeki gelen rahatlıkla anlayabiliyorum ne kadar gerildiğimi. Özellikle MGS4'te Vamp'e
    şırınga basmam gerektiğini buluna kadar baya bir acı çekmiştim. Öldürüyorum öldürüyorum yeniden canlanıyor. ''Ulan kaç defa öldüreceğim seni it herif'' diye söylenerek acaba 3 mü 5 mi diye komple teorileri üretiyordum kafamda sonra bastım iğneyi
    ohhhhh dünya varmış.

Bir de o Gekkolar ilk çıktığında 'Hass.... ulan bu ne?' demekten kendimi alamadığım durumdu.
  • quote:

Uncharted 1'De Su Ara Sahnelerde Cok Heyecanlanmistim. Koşarken aşağı düşme korkusu vardı kolu falan düşürmüştüm. Mw2 De Ghost'un Ölmesine Cok Üzülmüştüm

Eğer MW3 oynayıp bitirdiysen oku;

Soap'ın ölümü Ghost kadar üzülmemiştim.Erken harcadılar...

• Az önce Fifa oynuyorum.Heyecanlanmadım da sinirlendim diyeyim.Sezonda 3. ligdeyim ilk iki maçımı rahat kazandım(rakipler çıktı).
    Daha sonra atletico mineiro'ya karşı(galatasaray'ı kullanıyorum oyunda) evimizdeki cluj maçı gibi yüzde 80 topla oynama yüzdesi yakalasam da 1-0 yenildim.
    Ardından bir kişiyle maç yaptım 2-0 öne geçtim,2-1,3-1,3-2,3-3,3-4,3-5 yapınca oyuna sinirlendim.Yine diğer maç 2-0 yaptım,bu sefer de farksız bir senaryo çıktı 4-5 yenildim.Bir sonraki maç yine 2-0 öne geçtim,o maçta da 2-2 berabere kaldım.Oyunun bana bir garezi mi var uyuz oldum şu an kolu parçalayacağım
  • sakin ol genç :) garip bi durum sürekli yenilmişsin

• işin garip yanı 2-0 yaptıktan sonra rakip şaha kalkıyor

• God Of War 3 de kratos kendini kebap yaptığındaki sinirimi hiç unutmam hayıııııırmdiye bağırıp ps3 ün fişini çektim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.