Şimdi Ara

Fallout 1&2 Genel Topic (tüm sorular, yardım istekleri, paylaşımlar buraya)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı editledim. Fallout 1&2 nin genel topici olsun bu başlıkta toplanalım. Paylaşımları ilk mesaja ekleriz. Hikayelerimizi, başımızdan geçen ilginç olayları birbirimize anlatırız. işte bilgiğin genel topic ya :D

Patchler

Fallout1
    1.1 yaması ve yüksek çözünürlük yaması. >>>>>http://www.sendspace.com/file/aw98lz

ilk önce 1.1 yamasını kuruyoruz daha sonra yüksek çözünürlük yamasını program files\fallout klasorune çıkartıyoruz. daha sonra f1_res.ini klasorunde bulunan Y yerine 0 yazıyoruz. X ve Z yerine de istediğimiz çözünürlüğü giriyoruz. ÖR: X=1024, Z= 768 yaptığımızda oyun 1024*768 çözünürlüğünde çalışacaktır.

[MAIN] 
    ##################################################################################################################

# if AUTO_SCRN_SIZE = 0 - Screen Width and Height are set with SCR_WIDTH & SCR_HEIGHT.
    # if AUTO_SCRN_SIZE = 1 - Screen Width and Height are set to current desktop resolution.
    AUTO_SCRN_SIZE = Y

#Set the screen resolution here
    SCR_WIDTH = X
    SCR_HEIGHT = Z

#Set the number of colours here
    # 8 for 8bit(original)
    # 16 for 16bit colour(loading screens don't show in this mode)
    COLOUR_BITS = 16

Fallout 2

1.02d yaması ve yüksek çözünürlük yaması >>>>>http://www.sendspace.com/file/4mw7ux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 26 Ocak 2009; 15:03:29 >

• shady sands daki seth'te war bir tane, ondan alıp kullandıysan junktown war oraya yakın orda war girişteki binanın içined raf war onun içinde; sonra the Hup war ya orda da General Store'da satılıyor...

başka sorun war mı?
  • Shady Sands a gidersen Tandy ye selamımı söyleyiver.
    Takılmadı peşime, ömrünü çürüttü o köyde.
  • eyvallah arkadaşlar sagolasınız deneyecegim şimdi

bu arada tekrardan fallout 1-2 topici açılsa fena olmaz :) forumda potansiyel var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Shady Sands a gidersen Tandy ye selamımı söyleyiver.
    Takılmadı peşime, ömrünü çürüttü o köyde.

kurtardıktan sonra :=) tekrar shady sand'a bir daha gitme :) takılıcak mecburi peşine xD
  • benim yeni bir sorunum daha var :) şimdi ipi bulup glowa gittim gerekli kaseti aldım. brotherhooda dogru yol alıcam. fakat yolda ölüyorum sanırım radyasyondan dolayı. radawaylerin hepsini de bastım. :(
  • girmeden önce saven varsa rad-x ilaçlarını kullanıp pipboy'dan "rad. korunma" seviyeni kontrol et... 80-100 arası olursa bir şey olmaz.. Bro.lara kapağı atsan onlar seni allar paklar zaten :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hallettim problemi ya radyasyondan değilmiş. içerdeyken bastıgım buffout yüzünden bağımlı olmuşum :D bağımlı olnca da endurance düşe düşe sıfırlanmış o yüzden ölüyormuşum :) yolda giderken arada buffout attım da gittim :D hapçı olduk giderayak hap arıyodum deli gibi :D

fallout 2 ye baştan başladım ya hayattan sildi beni oyun gene 2 günde anasını satım :D
  • Hala oynayan kaldı ise;

Fonline Reloaded
    Fonline 2'ye

beklerim.
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Hangisi güncel? Ya da farklılıkları nedir?
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    İkisi de güncel fakat "Fonline 2" daha çok ilgimi çekti.
    İkisi arasında farklılıklar var tabii başlıca olanlar AKTİF oyuncu sayısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 15 Temmuz 2018; 15:13:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birini seçecek olsan?..
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    "Fonline 2" çünkü 1 yıldır gün de 3 dakika açmadan 4 seviyeyle XL70E3+ 1024 tane 5mm ZD+ Savaş Zırhı ve daha fazla eşyaya sahibim.

Fallout 1&2 Genel Topic (tüm sorular, yardım istekleri, paylaşımlar buraya)

Şuanki oyuncu sayıları;

Fonline 2

Fonline Reloaded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 15 Temmuz 2018; 19:26:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tuto'da flint ile balta yapıp i,ki ağaç kestim flint de balta da gitti eleman git flint getir diyor hala. Kaldık dımdızlak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Tuto'da flint ile balta yapıp i,ki ağaç kestim flint de balta da gitti eleman git flint getir diyor hala. Kaldık dımdızlak.
    Oyun orada çevreyle etkilişimli olduğunu gösteriyor. Orada küçük taşdan dağ gibi bir yığın vardır. Oradan taş alıp (Çakmaktaşı da olabilir. Hatırlamıyorum.) o elamana götür. Zaten senden bir süre sonra ayrılacak. Fazla oraya bağlı kalmadan, haritadan çıkıp direk "JunkTown"'a yol alıp.
    Orada çalışıp (Brahmin boku temizleyip, kutu taşıyıp...) tecrübe puanları al.
    Seviyen yükselince gezmeye başlarsın. "Outdoorsman" yeteneği 100 yapıp 140'a da çıkarabilirsin.
    Bu yetenek ile dışarı da yol alırken devamlı yaratıklara ve haydutlara rastlamazsın.
    Fallout 1 veya 2'ye benzemediği için bolca hesap yapıp puanlarımı dağıttım (4 Seviyeyim.) ve haritanın bir köşesinden diğer köşesine giderken 4 veya 5 kere yaratık ve haydutlar durdurdu.
    Merkeze giderek (The Hub) oranın en aşağısında meydan var.
    Orada oyuncular toplanır.
    Oraya gidip ne yapıp yapmayacağını sorabilirsin.
    Peşine biri takılırsa dikkatli ol.

Seni arkandan vurabilir.

İyi oyunlar. Biz arkadaşla arada Discord'dan konuşarak oynuyoruz. Oyun arkadaşı bulursan oyun daha zevkli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 16 Temmuz 2018; 22:6:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.