< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
konsola özel hiç bir şey yok bir heves aldım ve inanılmaz pişmanım bu paraya pc imi upgrade eder gerçek yeni nesili yaşardım. Tüm ps oyunları süre farkı olsa da pc ye geldiğini ve gelecek olduğunu düşünürsek bence asla ps5 almayın. Ayrıca rezalet bir dashboardu var. |
|
konsola özel hiç bir şey yok bir heves aldım ve inanılmaz pişmanım bu paraya pc imi upgrade eder gerçek yeni nesili yaşardım. Tüm ps oyunları süre farkı olsa da pc ye geldiğini ve gelecek olduğunu düşünürsek bence asla ps5 almayın. Ayrıca rezalet bir dashboardu var. |
|
|
|
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
PS4 e bile kaç sene sonra hala oyun çıkıyor. PS6 yı geçtim PS5 PRO bile dedikodu haberlerinden başka resmi bir haber verilmedi. Yani çıkacağı bile muamma. Slim model alınır, herşeyde rahat edilir. 4'den geçişte zaten yükleme süreleri ve grafiklerde aynı oyunlarda bile açık açık fark belli oluyor. PS bu, PS3'e bile hala resmi destek verildiğini düşünürsek en az 10 yıl destek kesilmeyecek. PC tayfasını boş verin. Bir ekran kartı bile 15 bin liradan başlıyor, güç kaynağı vs vs saymıyorum bile. Gaming PC en az 60-70 binlira tutar. PS5 Pro çıksa birisi gelip seneye PS6 çıkacak bekle diyecek. Boş verin, slim kasa alın keyfinize bakın. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
Mantıklı değil bence. Ps 6 çıkana kadar beklemek de mantıklı değil konsol almayı düşünüyorsan. Az zaman sonra PS5 PRO çıkacak büyük ihtimalle. Azıcık bekleyip onu almak mantıklı. Ben şahsen öyle yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 26 Mayıs 2024; 21:7:42 > |
|
35-40 bine 4060 Tİ 16 GB ekran kartlı sistem toplar yeni nesil DLSS ile yüksek fps oyunlarını oynar. Konsolda oyun fiyatları almış başını gitmiş doğru düzgün exc yok gücü de geri kaldı ps 5 pro eli kulağında şu an ps5 almanın bir mantığı yok. He fiyat farkı yine çok ama 60-70 bin lira nedir yani illa da 4070ti lı sistem alacak diye bir kaide yok. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 26 Mayıs 2024; 22:45:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |