Şimdi Ara

OTOMATİK PARK PİLOT SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seat leon 2016 model arabama otomatik park PLA 3 pilot taktirdim,fakat park edilecek yerlerde 1 cm lik yükseklik olsa bile onu duvar olarak algılıyor park yeri olarak görmüyor,taktırdığım yere söyledim sensörü biraz daha yukarıya takalım eski deliklerede plastik takarız diyor ne yapmalıyız

OTOMATİK PARK PİLOT SORUN ÇÖZÜLDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 11 Ağustos 2021; 15:37:51 >

• İzlediğim videolarda çok gereksiz bir özellik gibi gelmişti. Ben sadece ön park sensörü ne bayiye 800tl ödemiştim. Bi b.ka da yaramıyor afedersin. Devreye geçmesi için bir defa geri viteste almak gerekiyor.
    Sonuç olarak ön park sensörü takma amacım olan tampon kaldırım sürtmesini de yaşadım.
    Param da gitti, tamponda.
    Bu tip sistemler insanı kör ediyor.
    Kendi aracım elektronik el frenli. Geçenlerde arkadaşın arabasını sürdüm ve el frenini çekmeyi unuttum. Bir Ayağım dışardayken Üstüne arabanın kaydığını fark edince tüm güçümle fren yerine debriyaj yaptım ve arkadaki araca yaslanarak durdu.
    Bu sistemler alışınca rahat ama insanı köreltiyor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Otomatik Park Pilot Sorunu Çözüldü

Otomatik Park Pilot (APP), aracın park etmesine yardımcı olan bir sürücü destek sistemidir. Ancak bazen, "Park Pilot Devre Dışı" hatası alabilirsiniz. Bu hata, aşağıdakiler gibi çeşitli sorunlara işaret edebilir:

• Seat Leon Park Pilot Devre Dışı: Seat Leon araçlarında Park Pilot, bazı arızalar nedeniyle devre dışı kalabilir. Örneğin, sensörlerin temizlenmemesi veya arızalı olması bu soruna neden olabilir.
    • Park Pilot Devre Dışı Ne Demek: "Park Pilot Devre Dışı" hatası, APP sisteminin şu anda çalışmadığı anlamına gelir. Bu, park ederken dikkatli olmanız gerektiği konusunda bir uyarıdır.
    • Park Pilot Devre Dışı Çözümü: Park Pilot devre dışı kaldığında, sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Sensörleri kontrol edin ve temizleyin.
      • Kablolarda veya konektörlerde gevşeklik olup olmadığını inceleyin.
      • Aracı yeniden başlatın.
      • Yetkili bir servise danışın.
    • Skoda Park Pilot Devre Dışı: Skoda araçlarında da Park Pilot devre dışı kalabilir. Çözüm adımları Seat Leon'dakiyle benzerdir.

• Park Pilot Hizmet Dışı Volkswagen: Volkswagen araçlarında Park Pilot hizmet dışı kaldığında, sorunun nedenini belirlemek için aracın kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz.
    • Park Pilot Şu Anda Hizmet Dışı Seat Leon: Seat Leon araçlarında Park Pilot şu anda hizmet dışıysa, sistemi yeniden başlatmayı veya yetkili bir servise başvurmayı deneyebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben olsam tamponun aynı bölgesinde iki tane delik ile gezmezdim. Takan kişi bu işin ustasıysa ve parasını ona göre verdiyseniz deliksiz bi şekilde düzeltmesini, yeni tampon takmasını yada para iadesi talebinde bulunun. Sonuçta siz o iş için para verdiniz ve çalışmayan bişey sizin işinize yaramayacaksa niye var park asistanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaglarAkcam

Ben olsam tamponun aynı bölgesinde iki tane delik ile gezmezdim. Takan kişi bu işin ustasıysa ve parasını ona göre verdiyseniz deliksiz bi şekilde düzeltmesini, yeni tampon takmasını yada para iadesi talebinde bulunun. Sonuçta siz o iş için para verdiniz ve çalışmayan bişey sizin işinize yaramayacaksa niye var park asistanı.

yol düz ise işe yarıyor fakat park yerlerinde 1-2 cm lik kaldirim olsa onu duvar olarak algılıyor,park yerini bulamiyor malesef

• O tampon geometrisinden ötürü daha yüksek sensör desteklemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

O tampon geometrisinden ötürü daha yüksek sensör desteklemez.

sensörü daha yükseğe taksakda mı işe yaramaz diyorsunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 4 Ağustos 2021; 12:49:22 >
  • bence tanıtım prosedürü uygulanmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ince ayarlar park beyni yazılımından ayarlanacak bilgisayara bağlanarak. sensör yerini ekstra delik açıp kaydirmayin bosu boşuna. keleşle taranmış gibi olmasın ön taraf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

bence tanıtım prosedürü uygulanmamış.

hocam tanıtım prosedürü nedir 10 saat aktivasyon için uğraştılar el freni mekanik olduğu için uzun sürdü dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

o ince ayarlar park beyni yazılımından ayarlanacak bilgisayara bağlanarak. sensör yerini ekstra delik açıp kaydirmayin bosu boşuna. keleşle taranmış gibi olmasın ön taraf

kayseride taktırdığım yer daha yukarı takmaktan başka çözüm yok diyor

istanbulyada ankarada başka biryere gitsem bu işi çözer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 4 Ağustos 2021; 18:3:19 >
  • Hocam tamponu sökerek taktılarsa yeri orasıdır diye tahmin ediyorum misal opellerde tüm sensorlerin yeri belli, icten bakinca görünüyor.. seat te de oyledir büyük ihtimal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

Hocam tamponu sökerek taktılarsa yeri orasıdır diye tahmin ediyorum misal opellerde tüm sensorlerin yeri belli, icten bakinca görünüyor.. seat te de oyledir büyük ihtimal..

sökerek taktılar ama yerde 1 cm'lık çöp olsa dııııııt diye ötmeye başliyor

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Kayseri de kime taktirdiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam park pilot taktırmanızın sebebi nedir özel değilse? Yeni çıkan bir çok araçta bulunan bir özellik ama kimsenin kullandığını görmedim şahsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

Dedikleri gibi Aktivasyonu becerememişler. Onun belli bir ayarlar vardır. Referans degeri uzerinde gelir ama aktivasyonu dogru yaparak ölçümlerindeki son ayarların yapilmis olması gerekir.

Çok büyük riske girmişsiniz, umarım ettiginiz tas urkuttugunuz kusa deger.

• Valla ben d segment sw kullanıcısı olarak geri kamerayı bile kullanmıyorum çoğu zaman. Herhalda oto park pilot olsa onu da kullanmazdım masraf etmek hele hiç aklıma gelmezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hiç uğraşmayın gerek yok böyle şeylere. çarpınca zaten ses geliyor anlarsınız

• İnstagramda necati_kaygusuz ve konyavagcom var onlardan bilgi alabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzlediğim videolarda çok gereksiz bir özellik gibi gelmişti. Ben sadece ön park sensörü ne bayiye 800tl ödemiştim. Bi b.ka da yaramıyor afedersin. Devreye geçmesi için bir defa geri viteste almak gerekiyor.
    Sonuç olarak ön park sensörü takma amacım olan tampon kaldırım sürtmesini de yaşadım.
    Param da gitti, tamponda.
    Bu tip sistemler insanı kör ediyor.
    Kendi aracım elektronik el frenli. Geçenlerde arkadaşın arabasını sürdüm ve el frenini çekmeyi unuttum. Bir Ayağım dışardayken Üstüne arabanın kaydığını fark edince tüm güçümle fren yerine debriyaj yaptım ve arkadaki araca yaslanarak durdu.
    Bu sistemler alışınca rahat ama insanı köreltiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Kayseri de kime taktirdiniz

VAG COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 11 Ağustos 2021; 15:41:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.