Şimdi Ara

OTOMATİK PARK PİLOT SORUN ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
4.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Yankee

İnstagramda necati_kaygusuz ve konyavagcom var onlardan bilgi alabilirsiniz

HOCAM bu dedikleriniz yerler aktivasyona düzeltirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 5 Ağustos 2021; 9:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Dedikleri gibi Aktivasyonu becerememişler. Onun belli bir ayarlar vardır. Referans degeri uzerinde gelir ama aktivasyonu dogru yaparak ölçümlerindeki son ayarların yapilmis olması gerekir.

Çok büyük riske girmişsiniz, umarım ettiginiz tas urkuttugunuz kusa deger.

işte ürkütemediğim için konuyu açtım başka yere gitsem aktivasyonla tanıtabilirler mi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 5 Ağustos 2021; 9:30:16 >
  • Hocam geri görüş kamerası gibi insanın kendi yapamayacağı şeyleri taktırmasını anlarım da neden park asistanı taktırma gereği duydunuz ki? paralel park yapamıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Hocam geri görüş kamerası gibi insanın kendi yapamayacağı şeyleri taktırmasını anlarım da neden park asistanı taktırma gereği duydunuz ki? paralel park yapamıyor musunuz?

Ne alaka?

İnsan olan aynalardan gerideki mesafeyi pekala hesaplar.

Sanki önceden kamera vardı. Bu teknolojiler sürüş konforunu arttırmak için var.

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum sorabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Arkanızda duba, mantar, ya da çoluk çocuk olma riski varsa da aynı şekilde rahat konuşabiliyor musunuz? Geri görüş kamerası her otomobil için şart koşulması gereken bir donanımdır, sadece konfor odaklı değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Hocam geri görüş kamerası gibi insanın kendi yapamayacağı şeyleri taktırmasını anlarım da neden park asistanı taktırma gereği duydunuz ki? paralel park yapamıyor musunuz?

SENİN DEDİĞİN manuel vitesle otomatik vites arasındaki fark gibi her insan manuel vites kullanabiliyor diye otomatik vitese geçmemesi mi lazım

• BİRDE KENDİ KENDİNE park ederken vurur mu mekanik fren falan var değil mi

Benim demek istediğim zahmetli bir iş iken merdiven altı yerlerde bunu yaptırmaya çalışmanız. Bunu yaptırmanız için çok ciddi park sorunu çekmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ha satın alırken donanıma ekletirsiniz bu da bulunsun diye o zaman anlarım da sonradan uğraşarak bunu yaptırmak bana gereksiz geliyor.

• eğer sensörün yeri arkadan işaretli değilse ve kafasına göre deldiyse, yerinden dolayı ötüyor olabilir. yok orjinal yerinden deldiyse tekrar config etmek gerekir. tekrar konfig edildiğinde tek taraf bu olayı yapıyor ise sensör arızalıdır.

delinen yer plastik tamiri ile kapatılıp boyanarak eski haline getirilebilir kafayı takmayın.

bence sorunu tespit edecek bir yer ile görüşün ona göre işlem yaptırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

eğer sensörün yeri arkadan işaretli değilse ve kafasına göre deldiyse, yerinden dolayı ötüyor olabilir. yok orjinal yerinden deldiyse tekrar config etmek gerekir. tekrar konfig edildiğinde tek taraf bu olayı yapıyor ise sensör arızalıdır.

delinen yer plastik tamiri ile kapatılıp boyanarak eski haline getirilebilir kafayı takmayın.

bence sorunu tespit edecek bir yer ile görüşün ona göre işlem yaptırın.

hocam ölçtü biçti tamponu söküp de deldi ,2 taraftada sorun yaşanıyor,bidaha delmeden sorunu çözelim dedim olmaz daha yukarının delinmesi lazım diyor.

daha yukarıya taksa sorun çözülür mü

plastik tamiri dediğinizde bütün tampon mu boyanıyor yoksa sadece plastik mi

• Onu yanlış delen eleman sana orijinal çıkma tampon alsın. :)

Peki ya düzelmez ise ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 5 Ağustos 2021; 10:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orjinal cikma v.s. fanteziye gerek yok. Hata yapmis olabilir. Yan kisimlara lokal boya atilir komple tamponun boyanmasina gerek yok.
    Ayni arabanin park pilotlusuna bakin, sensor yerini tespit ettirin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla ben kiraladığım araçta kullandım bu paralel park özelliğini araba kaldırıma çıkıp arkadaki araca vurdu :) ona göre dikkat edin

araç 3008 2020 modeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

valla ben kiraladığım araçta kullandım bu paralel park özelliğini araba kaldırıma çıkıp arkadaki araca vurdu :) ona göre dikkat edin

araç 3008 2020 modeldi

HOCAM Mekanik frenleme yokmuydu araçta

• Sonradan takılıyor muymuş bu sistem? Ne kadar ödediniz sormakta sakınca yoksa?

• Ben arabanın halojen farını lede çevirmeye çekiniyorum millet park asistan yaptırıyor cesarete bak

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Ben arabanın halojen farını lede çevirmeye çekiniyorum millet park asistan yaptırıyor cesarete bak

hayırdır neden bu kadar çekingensin 

• Anlamadığım, bu adam ilk defa mı yapıyor bu işi? Daha önce yaptığı araçlarda sistem sorunsuz çalışıyor mu, hiç başına gelmemiş mi böyle bir şey? Ya da siz araştırmadınız mı hiç önceki işlerini?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.