Merhaba 2019 yilinda aldigimiz corolla hybrid kendi kullanci deneyimimi paylasmak istedim arac 2019 flame X pack zamaninda 159.500 tl ye aldim Aracin en büyük özelliği istanbul gibi büyük şehirli trafikli şehirlerde yaşayan insanlar için yakıt ekonomisi yapması şehir içi 3.5 -4-5 lt dur kalk trafik de yakıt harcaması şehir içi yaşayan insanlar için ortalama bir performansı var aracın şehir içi dışından daha az yakıyor negatif yöneleri ise Atmosferik olduğu için yokuş yukarı hızlanmalarda çok yüksek bir performans sergilemiyor cvt den dolayı da sürekli yüksek devir çevirdiği için yakıt tüketimi ve motordan gelen ses çok yüksek oluyor Uzun yol olarak 7.5 ila 5.2 arası kullanımınıza göre yaktırabiliyorsunuz deposu 45 lt Aracın en büyük eksikliği ise yalıtım alanlar için kesinlikle yapılması gerekiyor |
Toyota Corolla Hybrid 1.8 Kullanıcı Yorumları
Toyota Corolla Hybrid 1.8, Türkiye'de en çok tercih edilen hibrit otomobillerden biridir. Kullanıcılar, yakıt tasarrufu, güvenilirliği ve sürüş keyfi gibi özelliklerini takdir etmektedir.
Yakıt Tasarrufu
Toyota Corolla Hybrid 1.8, hem benzinli hem de elektrikli motor kullanarak yakıt verimliliğini artırır. Kullanıcılar, şehir içi kullanımda 100 kilometrede 4,5 litre gibi düşük yakıt tüketimi rapor etmektedir.
Güvenilirlik
Toyota, güvenilirliği ile tanınır ve Corolla Hybrid 1.8 de bu itibarı sürdürmektedir. Kullanıcılar, aracın sağlamlığına ve az arıza yapmasına dikkat çekmektedir.
Sürüş Keyfi
Corolla Hybrid 1.8, hibrit sistemi sayesinde hem güç hem de verimlilik sunar. Kullanıcılar, aracın hızlanması ve yol tutuşunu övgüyle karşılamaktadır.
Dream e-CVT Şanzıman
Toyota Corolla Hybrid 1.8 Dream e-CVT şanzımanı, geleneksel otomatik şanzımanlara göre daha pürüzsüz ve verimli bir sürüş deneyimi sunar. Kullanıcılar, şanzımanın akıcılığını ve kontrolünü beğenmektedir.
Diğer Kullanıcı Yorumları
- "Toyota Corolla Hybrid 1.8, hem yakıt tasarrufu hem de sürüş keyfi açısından beklentilerimi fazlasıyla karşıladı."
- "Hibrit teknolojisi sayesinde şehir içi trafikte inanılmaz bir yakıt ekonomisi sağladım."
- "Corolla Hybrid'in güvenilirliği ve sağlamlığı, uzun vadeli bir yatırım yaptığımı hissettiriyor."
- "Dream e-CVT şanzımanı, sürüşlerimi çok daha keyifli ve verimli hale getirdi."
Sonuç olarak, Toyota Corolla Hybrid 1.8, yakıt tasarrufu, güvenilirliği ve sürüş keyfi arayanlar için ideal bir seçimdir. Kullanıcı yorumları, aracın bu özelliklerini doğrulayarak onu Türkiye pazarında lider bir hibrit otomobil haline getirmektedir.