Şimdi Ara

OPET'ten SHELL'e geçmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
60.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalıştığım şirket SHELL ile anlaşmış. Bundan sonra arabalarımız SHELL den doldurulacak. Ucuz yakıt alacağız. İndirim miktarı belli olmadı henüz. Görüşme devam ediyor. Ben sürekli OPET'ten alıyorum. Bir kaç kuruş ucuz yakıt için OPET'ten SHELL'e geçmeye değer mi. ne dersiniz.

Araba diesel. Bir de bu SHELL'in benzini neden piyasaya göre pahalı. Artısı ne ola ki. OPET'te devam mı edeyim. OPET daha fazla yol yaptırmaya başladı gibi geliyor bana.

Kesinlikle tartışma başlatmak istemiyorum. Arabanı sisteme kaydettir. SHELL yetkililerine plakanı verelim. ucuz yakıt al dediler. O yüzden çtım bu konuyu.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Cuma'ya gidiyorum. Görüşürüz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

OPET'ten SHELL'e Geçmeye Değer mi?

Benzin istasyonu seçimi, aracınızın performansı ve cüzdanınız için önemli bir karardır. OPET ve SHELL, Türkiye'de popüler akaryakıt markalarıdır. Birinden diğerine geçmeyi düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır.

Yakıt Kalitesi

OPET Ultra Force ve SHELL V-Power, her iki markanın da en premium yakıtlarıdır. V-Power, daha yüksek bir oktan derecesine sahiptir, bu da daha iyi bir motor performansı sağlayabilir. Bununla birlikte, OPET Ultra Force, %10'a kadar ethanol içerir, bu da yakıt verimliliğini artırabilir.

Kükürt Oranı

Kükürt oranı, dizel yakıtın kalitesini etkileyen önemli bir faktördür. Düşük kükürtlü dizel, motorunuza daha az zarar verir ve emisyonları azaltır. OPET dizel, SHELL'in sunduğu dizel yakıtlara göre daha düşük bir kükürt oranına sahiptir.

Fiyat

Yakıt fiyatları sürekli olarak değişmektedir. OPET ve SHELL'in fiyatlarını karşılaştırmak önemlidir. Genel olarak OPET, SHELL'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Diğer Faktörler

Yakıt kalitesi, kükürt oranı ve fiyatın yanı sıra göz önünde bulundurmanız gereken başka faktörler de vardır. Bunlar şunları içerir:

• Müşteri hizmetleri: Her iki şirketin de iyi bir müşteri hizmetleri geçmişi var.
    • İstasyon konumu: Bir istasyonun konumu sizin için uygun olmalıdır.
    • Ödüller ve sadakat programları: OPET ve SHELL, müşterilerine ödüller ve sadakat programları sunar.

Sonuç olarak, OPET'ten SHELL'e geçmeye değer olup olmadığı, bireysel ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Yakıt kalitesi, kükürt oranı, fiyat ve diğer faktörleri dikkatlice tartmanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • opet artık bir çok yerde en çok satan firma ve bunu kullanıyor istasyonlar ve eskisinden çok daha fazla şikayet almaya başladı yakıtları ile ilgili.bence shell zaten opet ten iyi ve belli bir standardı var yıllardır.en azından ben öyle düşünüyorum.geçen yıla kadar opetti.artık shell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Merhaba Arkadaşlar.

Çalıştığım şirket SHELL ile anlaşmış. Bundan sonra arabalarımız SHELL den doldurulacak. Ucuz yakıt alacağız. İndirim miktarı belli olmadı henüz. Görüşme devam ediyor. Ben sürekli OPET'ten alıyorum. Bir kaç kuruş ucuz yakıt için OPET'ten SHELL'e geçmeye değer mi. ne dersiniz.

Araba diesel. Bir de bu SHELL'in benzini neden piyasaya göre pahalı. Artısı ne ola ki. OPET'te devam mı edeyim. OPET daha fazla yol yaptırmaya başladı gibi geliyor bana.

Kesinlikle tartışma başlatmak istemiyorum. Arabanı sisteme kaydettir. SHELL yetkililerine plakanı verelim. ucuz yakıt al dediler. O yüzden çtım bu konuyu.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Cuma'ya gidiyorum. Görüşürüz.

hocam kesinlikle değer
    ne yakıtı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer opet euro dizelse yeni nesil opet mazotu berbat bence bizzat kullanıp yorum yapıyorum hatta formdada arkdaşlar var aynı şelikde şikayetçiler shelin yakıtının pahalı olmasının sebebi
    opet yeni nesil mazotla tek tip yatıta döndü yani kırsal motorini geliştirdi diyebiliriz biz buna
    ama shellde üç çeşit mazot var
    biri eski adı kırsal motorin olan full save
    diğeri euro dizel olan vpover
    biri ise gtl olmak üzere üç çeşit
    sizin opetten aldığınız yakıtla shelin fulsave değeri aynı fiyatıda aynı

• Gaz için konuşuyorum. Opetten Shell geçtim ve gayet memnunum.. Opet hikaye, shell de arabanın performansı arttı.. (benzinde ve mazotta durumu bilmiyorum)
  • ben dizel aracıma hep shell den alıyorum daha iyi gidiyor seste normal , birkaç kez opeti denedim her seferinde ses arttı araç baygın gitti memnun kalmadım yani .
    bence shell in mazotu daha iyi geçmeye değer .
  • Bence de shell'in mazotu daha iyi. Bende ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum.
  • ben 3 ay öncesine kadar sadece opet kullanırdım garanti muhabbetinden dolayı (aracım ford).ama mazottan istediğim

verimi alamadığımı düşündüğümden shell kullanmaya başladım.bence shell daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shellin yakıtından ziyade katkıları daha iyi diğer markalara göre, menzil artışı ve performanstan daha çok motor daha sessiz ve titreşimsiz çalışıyor Shell yakıtlarıyla.
  • birde bizim insanımızda şu var
    shell en iyi yakıtı verir ondan daha iyisi yok
    ben buna katılmıyorum bence diğer firmalarında yakıtları iyi
  • 10 yılı aşkındır lpg benzin dizel de hep shell tercih ettim. Arada BP, OPET ve benzeri diğer bir çok markayı denedim. Ama benim tercihim hep shellden yana oldu.
  • Cevaplar için teşekkürler. Bir kaç depo SHELL'i deneyeceğim. Memnun kalırsam -ki sanırım kalacağım- SHELL'e devam ederim.
  • Bende cok uzun bir süredir opet kullanmaktaydım. Tek bir istasyon yenibosna çobançeşmede ki dedeoğulları opet. Fakat menzil konusunda çok sıkıntı yasıyordum bpye geçtim ve sanki daha iyi gibi. Bi ara shelli de deniycem. Opet yakıt kaliteli ama menzil çok kötü..
  • Kendi adıma benzin istasyonuna hiç dikkat etmem.Nereden olsa alırım.
  • Ben de hep Opet kullanıyorum. Ama geçenlerde GTL aldım ilk defa. Sanki araba değişti. Ama acaba psikolojik mi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Bende cok uzun bir süredir opet kullanmaktaydım. Tek bir istasyon yenibosna çobançeşmede ki dedeoğulları opet. Fakat menzil konusunda çok sıkıntı yasıyordum bpye geçtim ve sanki daha iyi gibi. Bi ara shelli de deniycem. Opet yakıt kaliteli ama menzil çok kötü..

Ben de şuna şahit oldum. İki kere Opetten aldım. Uzun yol için konuşuyorum. 350 km yaptım ilk çubuk ile. O zaman OPET'in ultra force değildi yakıtı. Sadece euro diesel idi. Son yolculuğumda OPET ultraforce aldım. Aynı kişiler aynı yük aynı yol ve aynı hızlarda gittim. 400 km yol yaptırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Bende cok uzun bir süredir opet kullanmaktaydım. Tek bir istasyon yenibosna çobançeşmede ki dedeoğulları opet. Fakat menzil konusunda çok sıkıntı yasıyordum bpye geçtim ve sanki daha iyi gibi. Bi ara shelli de deniycem. Opet yakıt kaliteli ama menzil çok kötü..

Hocam bende 212 ordaki opetten aliyordum yeni yakiti cikti aldik daha az km yol yapinca biraktim simdi bp dondum cok memnunum
    Opet bence yeni yakitini tekrar gozden gecirmeli
  • Benzini shellden aklı kelden alacaksın.
  • Valla bizim bütün şirket araçları shell(mazot) kullanıyor. Yakıt kaynaklı hiç sorun yaşandığını duymadım.

Not: Bireysel olarak Total'den alıyorum. Çok memnunum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 9 Eylül 2011; 16:09:55 >
  • İşin ucunda indirim var depo başına 1-2 lira da fark etse para paradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ben de hep Opet kullanıyorum. Ama geçenlerde GTL aldım ilk defa. Sanki araba değişti. Ama acaba psikolojik mi diyorum

yok psikolojik değil gtl ile bariz daha iyi topluyor gidiyor araç seste iyileşiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.