Şimdi Ara

OPET ISTASYONLARI PİSLİK İÇİNDE VE HAVA SU ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakıtı istisnasız hep Shell den alırım personeli güler yüzlü, tuvaletler temiz, hava / su çalışmayan Shell'e denk gelmedim. Üstelik kapımızın önündeki BP istasyona 2 sene önce bisikletimin tekerini şişirmek için gittiğimde bir ton tatava yapıp kovdular ama 2km uzağımızdaki Shell'de yararlanıyorum kimse bir şey demiyor imalı bakmıyor, bu saygılarına karşı da marketten su ,dondurma , bisküvi vs alıyorum. BP den kibrit çöpü dahi almam bu irite edici tavırları sebebiyle..

Neyse konu başlığına geleyim, arabamla Üsküdar yönüne giderken cama bir şey sıçradı, Maltepe ile Bostancı arasında ilerlerken yan yolda Opet var diye Opel Değer'in ordan yan yola girdim cihaza aracı yaklaştırdım o da ne su akmıyor, tabancaya basıyorum damlamıyor bile. Personel ilgisiz , yerlerde çöpler uçuşuyor neyse bagajdaki Sonax sprey ile camı temizledim sonra Üsküdar Harem'e geldim, orda da bir Opet dikkatimi çekti girip bakayım hem lastiklere de hava basarım dedim . Burada da hava makinesi çalışmıyor , yıkama makinesi de arızalıymış diye A4 yapıştırmışlar.

Hizmetleri böyleyse sundukları ürünler nasıldır koca bir soru işareti. Kesinlikle Shell çalışanı falan değilim sadece İstanbul'un büyük 2 ilçesindeki Opet istasyonlarının halini belirtmek istedim.

Anladığım kadarıyla bu firmada denetim falan yok.

Elektirikli araba alana kadar bir gün yolda kalırsam şayet sebebi Shell bulamadığımdan dolayı olacak  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzini shellden aklı kelden demişler. aracı aldığımdan beri aynı benzinlik ve pompadan alıyorum yakın bizim burda yakın benzinlik. geçen hava bozuktu shell uygulamasından yazdım 2-3 gün sonra gittiğimde yapmışlar. ufak çocuklar bisiklet tekeri vs şişiriyorken bozdular herhalde. gittiğimde yine benden sonra pompacı arkadaş kızdı bozuluyor diye çocuklara. haklı adam bi şey demedim. şimdiki çocuklar hoyrat ve baltadan hallice oluyor kabalık konusunda.

Öncelikle wc leri olmak üzere istasyonlarını yenilemeye ve modernize etmeye başlayan ilk firma OPET ti.

Daha sonra diğer firmalarda OPET in ardından istasyonlarını modernize etmeye başladı.

Şu an da öncelik shell olmak üzere hemen hemen tüm firmalar istasyonlarını yeniledi

Ve ilk başlayan ilk yenileyen sanırım artık en eski kaldı.

Bursa da 2 ve Bozüyük (Eskişehir yolu üstü) bir OPET hala çok iyi ama evet diğerleri biraz eski kaldı.

Ancak hala OPET bende ilk tercihtir ikinci tercihim (demirören den çıktıktan sonra) total dir...
  • benzini shellden aklı kelden demişler. aracı aldığımdan beri aynı benzinlik ve pompadan alıyorum yakın bizim burda yakın benzinlik. geçen hava bozuktu shell uygulamasından yazdım 2-3 gün sonra gittiğimde yapmışlar. ufak çocuklar bisiklet tekeri vs şişiriyorken bozdular herhalde. gittiğimde yine benden sonra pompacı arkadaş kızdı bozuluyor diye çocuklara. haklı adam bi şey demedim. şimdiki çocuklar hoyrat ve baltadan hallice oluyor kabalık konusunda.

Aynen hocam bende tek istasyon olayına önem veriyorum hep Maltepe Cevizli Shell den almaya çalışıyorum. Geçen otobana Sultanbeyli den çıkmam gerekti orada da bir Shell var durdum orasi da tertemjz gayet nezih ve her şey çalışıyordu.

Müşteri memnuniyetini müşteri sadakatine dönüştürmede 1 numaralar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Daha sonra diğer firmalarda OPET in ardından istasyonlarını modernize etmeye başladı.

Şu an da öncelik shell olmak üzere hemen hemen tüm firmalar istasyonlarını yeniledi

Ve ilk başlayan ilk yenileyen sanırım artık en eski kaldı.

Bursa da 2 ve Bozüyük (Eskişehir yolu üstü) bir OPET hala çok iyi ama evet diğerleri biraz eski kaldı.

Ancak hala OPET bende ilk tercihtir ikinci tercihim (demirören den çıktıktan sonra) total dir...

"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittiğim Opetler hep temizdir, çok su ve havayla işim olmadı da. Tuvaletleri hep temizdir Opetin, shelle 2 3 kere gitmiştim tuvaletleri pisti. Sonra en temiz Totali gördüm. Uzun yolda hep opette dururum.

+1

Öyle gibi geliyor fakat merkez denetlemeleri oluyor. Gizli müşteri vs.

Yani biraz yönetimle de alakalı.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.