|
Yakıtı istisnasız hep Shell den alırım personeli güler yüzlü, tuvaletler temiz, hava / su çalışmayan Shell'e denk gelmedim. Üstelik kapımızın önündeki BP istasyona 2 sene önce bisikletimin tekerini şişirmek için gittiğimde bir ton tatava yapıp kovdular ama 2km uzağımızdaki Shell'de yararlanıyorum kimse bir şey demiyor imalı bakmıyor, bu saygılarına karşı da marketten su ,dondurma , bisküvi vs alıyorum. BP den kibrit çöpü dahi almam bu irite edici tavırları sebebiyle.. Neyse konu başlığına geleyim, arabamla Üsküdar yönüne giderken cama bir şey sıçradı, Maltepe ile Bostancı arasında ilerlerken yan yolda Opet var diye Opel Değer'in ordan yan yola girdim cihaza aracı yaklaştırdım o da ne su akmıyor, tabancaya basıyorum damlamıyor bile. Personel ilgisiz , yerlerde çöpler uçuşuyor neyse bagajdaki Sonax sprey ile camı temizledim sonra Üsküdar Harem'e geldim, orda da bir Opet dikkatimi çekti girip bakayım hem lastiklere de hava basarım dedim . Burada da hava makinesi çalışmıyor , yıkama makinesi de arızalıymış diye A4 yapıştırmışlar. Hizmetleri böyleyse sundukları ürünler nasıldır koca bir soru işareti. Kesinlikle Shell çalışanı falan değilim sadece İstanbul'un büyük 2 ilçesindeki Opet istasyonlarının halini belirtmek istedim. Anladığım kadarıyla bu firmada denetim falan yok. Elektirikli araba alana kadar bir gün yolda kalırsam şayet sebebi Shell bulamadığımdan dolayı olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt