Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Luffy yenecek fix

Luffy illa birini yenicekde.Sen Lawdan mı bahsettin yenicek derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

quote:

592

Kahverengisakal Seviyodum yav saflığı ölümüne neden oldu içim gitti resmen Daha iyiydi bu bölüm sanki yeti brotherslerın canına bir dahaki bölüm law okuyacak gibi fakat şu law hala neyin peşinde ne entrikalar çeviriyo anlamadım

Ah bir bilsen neler olucak.

abi dur zaten acayip merak ediyorum acayip okutturcan bana mangayı :)

Bu arcda(Punk Hazard) bir iki önemli şey olucak ama bundan sonraki arc aynı Marineford gibi epic bir arc olucak.
  • Yani law yeti brothersların işini bitircek gibi gözüküyo
  • quote:

Yani law yeti brothersların işini bitircek gibi gözüküyo

Spoiler olucağı için yorum yapamıyıcam.
  • Beyler dayanamayan arkadaşlar mangadan devam etsin. Bu tarz muhabbetler eşeğin kulağına su kaçıran cinsten. Animeci kardeşlerimizi düşünelim.
  • Geçiş bölümüydü. Çok fena şeyler olacak ama hissediyorum.
  • 593

luffy yle law birlik olursa yer yerinden oynar daha ilersi için daha bi meraklandım şimdi
  • Kimse dikkat etmedimi yoksa bendemi sorun var. Yeni bölümde eski opening vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben OPC-Raws sürümünü indirdim, yeni opening vardı.

Animatörler saçmalamaya devam ediyor. Daha önce Hody Luffy g2'deyken Luffy'den hızlı hareket ediyordu şimdi de Yeti'ler. Tamam aksiyon katacaksınız dövüşlere ama bu yaptığınız Luffy'i ezik göstermekten başka bir işe yaramıyor.

Bunun dışında Law yine yaptı karizmasını. Yonkou indirecekmiş, acaba hangisi?
  • Punk hazard a girdiklerinden beri izlemiyorum ve hala da izlemicem. Yorumları okudukça daha da izleme hevesim kaçıyor :S
  • 593

Şu luffy nin yediği meyvede ne meyveymiş animede hala güç dengesi sağlanamadı , ayrıca gear third ün luffynin küçülmesi yan etkisini yapıyodu fakat gerçekleşmedi epik fail olsa gerek , Law yine bişeylerin peşinde , openinglerden ve fishman arcından sonraki bölümlerde anime kısa bi şekilde yonkou lardan birini göstermesi ve fazla üzerinde durmamasından anlaşılacağı gibi law ın üstesinden geleceği yonkou kesinlikle big mam olacaktır , Fena bölüm değildi diğer bölümlere göre hatta hareketli sayılabilr fakat animede güç dengesi sağlanamaması hala mevcut ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Ben OPC-Raws sürümünü indirdim, yeni opening vardı.

Animatörler saçmalamaya devam ediyor. Daha önce Hody Luffy g2'deyken Luffy'den hızlı hareket ediyordu şimdi de Yeti'ler. Tamam aksiyon katacaksınız dövüşlere ama bu yaptığınız Luffy'i ezik göstermekten başka bir işe yaramıyor.

Bunun dışında Law yine yaptı karizmasını. Yonkou indirecekmiş, acaba hangisi?

Hody Jones denizde olduğundan amma Yeti kardeşler kamufle olabildiklerinden o kadar seri olduklarını düşündüm ben. Adam bizim arka bahçemiz bu dağlar gibisinden söyledi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 29 Nisan 2013; 8:00:45 >
  • iki yılın ardından luffy ne zaman gear third kullansa küçülmüyor zaten ben eğitimin bi getirisi olarak düşündüm. hody jones'u
    elephant gatlingle aldıktan sonrada küçülmedi hatırlarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 29 Nisan 2013; 8:55:21 >
  • @Darkdexterness

Luffy 2 yıllık arada g3'ün o dezavantajını aşmış yani artık küçülmüyor.

@Ottoman_PoweR

Hody denizde değildi, ben Noah'ın üstünde kavga ettikleri zamanı diyorum. Baloncuğun içindelerdi ikisi de yani suda değillerdi. Ayrıca o sahnede Luffy Hody'e ikinci Red Hawk'ı geçiriyordu da yine yıkılmıyordu bu herif. acayip ezik göstermişlerdi o dövüşte Luffy'i.

Videoda 20:40 civarına falan bak. İlk Red Hawk'ı yedikten sonra Elephant Gun'ı da yiyip oturması gerekirken kaç tane gereksiz aksiyon oluyor.

Ayrıca Yeti'lerin dağları çok iyi bilmeleri 10 metre önünde çekilen Jet Pistol'den kurtulmalarını açıklamıyor. Resmen rezil etmişler işte.
  • 593

Güzel bölümdü. Özellikle son sahne

@siyahgözlübezelye

Sana spoiler içeren bir resim atsam bırak animeyi mangaya bile başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 29 Nisan 2013; 11:59:29 >
  • @sano

Ben orasını kaçırdımmı yav?
  • OP ye laf atanlar ın yüzde 90nı yeni güncele gelmiş kesimdir muhakkak. Klasik OP bölümüydü yeni izleme fırsatı buldum.Artık değişik tatlar aramıyorz değiliz ama el mahkum

• Bölüm sonu dehşetti ya bakalım kimi indirmeye karar vermiş Law abimiz.

• Animatörler önce Luffy'nin mangada zorlanmadan yendiği Hordy'yi sanki Hordy çok güçlü gibi gösterdiler. Sonra da Yeti kardeşler kavgasında mangada olmayan sahneler ekleyerek Luffy'i ezik gösterdiler. Muhtemelen önümüzdeki kavgalarda da aynılarını yapacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.