Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One Piece Z'in ingilizce alt yazısı çıktı.
    One Piece Z
  • Bende en son 589. bölüm var Bu hafta çıkan bölüm 591 di. arasını kaçırdım mı yoksa şu torikolu dragon bollu bölüm mü 590 olarak geçiyor
  • Başlayalı bir iki hafta oldu

Skypiea bölümlerine gelene kadar çok iyi gidiyordu başlarında bile sıkılmadım hiç ama Skypiea mahvetti beni ya açasım gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Başlayalı bir iki hafta oldu

Skypiea bölümlerine gelene kadar çok iyi gidiyordu başlarında bile sıkılmadım hiç ama Skypiea mahvetti beni ya açasım gelmiyor.

Az dayan, Skypiea biraz sıkıcıdır, çok uzun sürüyor. Sonrasında başından kalkmak istemeyeceksin. Özellikle Water 7 ve devamı efsanevidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Bende en son 589. bölüm var Bu hafta çıkan bölüm 591 di. arasını kaçırdım mı yoksa şu torikolu dragon bollu bölüm mü 590 olarak geçiyor

590 OP, DB ve Toriko özel bölümü. Sanırım çevirisi yapılmadı.
  • 590 Toriko X One Piece X Dragon Ball Z

Sonunda alt yazı gelmiş. İngilizce alt yazı neden bu kadar gecikti anlamadım.

Süper bölümdü. Tutmamışlar kendilerini güzel bir görsel şölen yaşadım.

Franky'nin saldırısı acayip güldürdü.

Böyle ortak yapımları daha çok görmeyi isterim açıkçası. Umarım Naruto ve Bleach'ten de böyle bir bölüm görürüz. Kaptanlar, Espadalar, Akatsuki üyeleri, Madara ve Aizen kapışması güzel olacaktır.

Toriko alt yazısı olsa da izlesem dediğim bir seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Nisan 2013; 14:01:26 >
  • One Piece Z 720p çıkmış sonunda. İnşallah kısa zamanda alt yazısı çıkar.

Bu arada yeni açılışı sevdim ama bu açılışın 1 sene dayanabileceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Müjdemi isterim

Sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

590 Toriko X One Piece X Dragon Ball Z

Sonunda alt yazı gelmiş. İngilizce alt yazı neden bu kadar gecikti anlamadım.

Süper bölümdü. Tutmamışlar kendilerini güzel bir görsel şölen yaşadım.

Franky'nin saldırısı acayip güldürdü.

Böyle ortak yapımları daha çok görmeyi isterim açıkçası. Umarım Naruto ve Bleach'ten de böyle bir bölüm görürüz. Kaptanlar, Espadalar, Akatsuki üyeleri, Madara ve Aizen kapışması güzel olacaktır.

Toriko alt yazısı olsa da izlesem dediğim bir seri.

Naruto vs Bleach olsa efsane olurdu herhalde.

Toriko'yu anisekai çevirmeye başladı 23. bölümde şu an... Ben de takip ediyorum yavaş yavaş...
  • quote:

One Piece Z 720p çıkmış sonunda. İnşallah kısa zamanda alt yazısı çıkar.

Bu arada yeni açılışı sevdim ama bu açılışın 1 sene dayanabileceğini düşünmüyorum

Yeni Op(17) 20 bölüm filan sonra gelicek.
  • film z ingilizce çeviriyi izleyen var mı nasıl çevirmişler duyduğuma göre koreli bi grup ingilizceye çevirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

quote:

İyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

film z ingilizce çeviriyi izleyen var mı nasıl çevirmişler duyduğuma göre koreli bi grup ingilizceye çevirmiş.

Ben Japoncasını izledim.Şimdi ingilizceye bakıyorum.Söylerim.Bu arada bu Z dediğimiz adam Marinelerin WB si gibi bir şey.Lufye harcanmasaydı iyiydi.

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

quote:

İyi olur.

Şuan ki Optaki görüntülerdeki neredeyse hiç bir şey Dresserosa ile ilgili değil.
    Bu arada alakasız ama avatarını gördükçe gülüyorum.
  • evet filmi izleyip bitirmiş bulunuyorum. sonraya atanlara tavsiyem bir an önce izleyin acayip güzel beni bi kez izlemek kesmez 3 kez falan daha izlerim.
    housokuyu bastığı yeri efsane yapmışlar. finali pek beklediğim gibi değildi ama yinede efsane bitti. keşke türkiye'de de gösterilseydide şu çizim harikasını 3D izleyebilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 15 Nisan 2013; 1:05:08 >
  • beyler sonunda film z türkçe altyazılı çıktı :)

• Film mükemmel. Tavsiye ederim.
  • fena bölüm değildi fakat çocukların üzerinde yapılan deney beklediğim bir biçimdeydi
  • Z filminin Türkçe alt yazısı çıkmadı mı hala?
  • quote:

Z filminin Türkçe alt yazısı çıkmadı mı hala?

çıktı baba çok oluyor hatta hemen 5 üstteki yorumu okursan görürsün :)
  • Alt yazı dosyasını soruyorum. Gömülmüş alt yazıyı değil.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.