Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sano

@Darkdexterness

Luffy 2 yıllık arada g3'ün o dezavantajını aşmış yani artık küçülmüyor.

@Ottoman_PoweR

Hody denizde değildi, ben Noah'ın üstünde kavga ettikleri zamanı diyorum. Baloncuğun içindelerdi ikisi de yani suda değillerdi. Ayrıca o sahnede Luffy Hody'e ikinci Red Hawk'ı geçiriyordu da yine yıkılmıyordu bu herif. acayip ezik göstermişlerdi o dövüşte Luffy'i.

Videoda 20:40 civarına falan bak. İlk Red Hawk'ı yedikten sonra Elephant Gun'ı da yiyip oturması gerekirken kaç tane gereksiz aksiyon oluyor.

Ayrıca Yeti'lerin dağları çok iyi bilmeleri 10 metre önünde çekilen Jet Pistol'den kurtulmalarını açıklamıyor. Resmen rezil etmişler işte.

Mangada böyle olmuyor.Animede sırf uzasın diye Luffy'i ezik gösteriyorlar.Bakalım Masterla olan kapışmayı nasıl gösterirler her halde CC 2 3 kere Luffy'i tekler.
    Bu arada seriden sıkılanlara mangasını tavsiye ediyorum.Animeden çok farklı.Daha gerçekçi aşırı bir abartı yok.Ayrıca hitap ettiği yaş grubu animesine göre daha yüksek.
  • Huzur Mangada
  • Güç dengeleri zaten bir yerde dursun, çok çocukça saçma şeyler katıyorlar anime'ye bayıyor bazen.

• One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc

Komikti.

Buda iyiydi ama ben asıl ekmek muhabbetini bekliyorum.

Bu OZ ailesinden başkalarıda var mıdır acaba?
  • 594
    hepsinin law a güldüğü sahne harbiden çok komikti adamı rezil ettiler bu kadar da olmaz dedim shichibukai adam sonuçta tahmin ettiğim gibi yonko nun kim olduğunu açıklamadılar ayrıca o son görünen yaratık da neydi öyle pokemondaki muk a benzettim. renginden bi an hapishane müdürü sandım macellan mıydı neydi adı.
  • Şu animatörler niye Robin'i düzgün çizemiyorlar. Bilerek mi yapıyorlar nedir?
  • 594

Supper bir bölümdü. Hem komik hemde çizimler bana çok güzel geldi bu bölüm. Askerlik öncesi son OP bölümüne de bakmış oldum böylelikle. Sizlere iyi seyirler şimdiden.
    Birde şu açılış müziğini her hafta daha da çok sevmeye başlıyorum.

Chopper'ın Law'ın şapkasındaki haline mangada da iyi gülmüştük. Animede de güzel yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 5 Mayıs 2013; 15:56:41 >
  • 594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 5 Mayıs 2013; 16:20:46 >
  • E.Oda şu smile olayından 4 yıl kadar önce ufak da olsa bir yerde bahsetmiş ama kimse anlayamamış tabi.

• 594

Öldüm gülmekten Çok komik bir bölümdü özellikle tayfa ve luffy sahneleri yardı resmen Onun haricinde çizimler iyice gelişmiş gerçekten ayrıca gizemli ve daha göze gelir bir bölüm olmuş bu bölümden itibaren merakım dahada artmaya başladı bundan sonraki olaylarda nolcak merak ediyorum özellikle ceasar ı kaçırma olayı çok uçuk geldi bana ve law ın planları amacı daha bi merak eder oldum daha ciddi bir havası vardı bu bölümün ayrıca ceasar ise daha bi tehlikeli geldi nedense bu bölüm ve beklentimin üstündeydi ve çok daha iyiydi , Smiley ise epik olmuş fakat yukarıda bir arkadaşın dediği gibi aynı muck a benziyor fakat birazdaha sayko sanki
  • Bu saatten sonra bu animeye başlanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

Bu saatten sonra bu animeye başlanır mı ?

Oo başlanmaz olur mu hiç? Hiçbir şey için geç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

olaylar kaçıncı bölümde başlıyor?

fillerlar nasıl?izlemeli miyim? :)
  • quote:

quote:

quote:

Önce hafiften başlıyor. Bu ne kardeşim bu çocuk işi diyorsun. Sonra hadi biraz daha devam edeyim diyorsun bir daha kopamıyorsun.
    Ben güncele gelene kadar filler bölümleri atladım. Onun için bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önce hafiften başlıyor. Bu ne kardeşim bu çocuk işi diyorsun. Sonra hadi biraz daha devam edeyim diyorsun bir daha kopamıyorsun.
    Ben güncele gelene kadar filler bölümleri atladım. Onun için bir şey diyemeyeceğim.

Merhaba hocam.Ben de bir ay önce başladım izlemeye.Şu an 580. bölüme geldim.Merak ettiğim şey ise bölümler her hafta mı çıkıyor yoksa şu an ara falan verildi mi?
    İlk başladığımda hala devam ettiğini bilmiyordum eğer bilseydim başlamazdım yeni bölüm beklemekten nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba hocam.Ben de bir ay önce başladım izlemeye.Şu an 580. bölüme geldim.Merak ettiğim şey ise bölümler her hafta mı çıkıyor yoksa şu an ara falan verildi mi?
    İlk başladığımda hala devam ettiğini bilmiyordum eğer bilseydim başlamazdım yeni bölüm beklemekten nefret ediyorum.

Her hafta pazar günleri çıkıyor. Ve daha çok uzun bir süre devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümde aşırı güldüm yalnız. Özellikle

-Luffy'nin Law'a "Bana ihanet edecek misin?" dediği yerde bölümü durdurup güldüm.
    -Chopper'ı Law'a şapka yapmaları ve Nami'nin Sanji olması da oldukça komikti. Özlemişim tayfanın bir araya gelip makara yapmasını.

Yalnız

O Smiley denen yaratık nedir yahu? Buna yumruk, katana falan işlemez. Law room yaparak halledecek sanırsam.

Bir de yukarıda paylaşılan resimden dolayı seviyorum bu animeyi. Oda-sensei gerçekten çok zeki bir insan. 4 yıl önce bahsedilen şeyi hemen yedirebiliyor hikayeye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

quote:

quote:

Her hafta pazar günleri çıkıyor. Ve daha çok uzun bir süre devam edecek.

Baya uzun bir süre mi? Yandık desene o zaman.

İlgilendiğin için sağ ol hocam.
  • ahh ahh keşke kafamdaki one piece ile ilgili bütün anıları silip tekrar başlayabilsem.

• Nedir bu 4 yıllık SMILE muhabbeti arkadaşlar, açıklayabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.