Ben bu animenin bölüm sayısına bakınca yakında biter herhalde diye başladım 1,5 ay önce ama şimdi bütün bölümleri izleyince rahat bi 500 bölüm daha gider gibi duruyor. O da herhalde bu yavaşlıkta giderse bi minimum 3-4 sene sürer gibi duruyor. Özellikle son 100 bölümdür çok az dakika izliyoruz, bölümler hem kısaldı hemde eski bölümlerden de flashbackler vs. çoğaldığı için 20 dklik bölümde 6-7 dk anca izliyoruz aslında. İlk başta şaşırmıştım bölüm sayısını ve kaç yıldır devam ettiğini görünce ama şimdi izleyince aslında ne kadar fazla gereksiz ve uzatılmış sahneler ile filler olduğunu anlamış oldum. Bunların arasında en çok uzatılan konu Ohara oldu galiba. Herneyse, animeye gelirsek çok beğendim. Denildiği gibi Luffy'nin Nika halini ben itici bulmadım çok iyi bence. Anlatılana uyuyor savaş biçimi, ciddileştiği kısımlar da var kaldı ki iki savaşta gördük sadece gelecek bölümlerde daha farklı olacağını düşünüyorum. Lucci ile savaşında Kaido'daki kadar gülmedi mesela. Asıl işkenceli kısım şimdi başlıyor benim için, haftalarca bekleyip 6-7 dk bölüm izleyeceğim gerçekten hezeyanlara anlam verebiliyorum şuan :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
|