Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 594'ü de izledim sonunda.Benden bu kadar arkadaşlar 30-40 bölüm falan biriktirip öyle izleyeceğim artık.

One Piece hakkındaki düşüncelerim ise tek kelimeyle harika ötesi bir anime olduğudur.Gerçi daha önce doğru düzgün anime izlemişliğim yoktur ama içimden bir ses One Piece içlerindeki en iyisidir diyor daha iyisi olamaz bence.
  • 4 yıl önceki smiley olayı nedir ya anlatsın biri bana
  • Arkadaşlar youtube'da aşağıdaki video'ya denk geldim.Görüntü kalitesi çok hoşuma gitti renk paleti falan çok iyi.Bu kalitedeki bölümleri nereden indirebilirim.Nyaa'dan baktım bir çok sürümü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar youtube'da aşağıdaki video'ya denk geldim.Görüntü kalitesi çok hoşuma gitti renk paleti falan çok iyi.Bu kalitedeki bölümleri nereden indirebilirim.Nyaa'dan baktım bir çok sürümü var.

Nyaa da 720p'lik sürümler var. Onlardan iyisi yok benim bildiğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir program sayesinde 720p video 1080 p ve Özel gözlüklerle izlenen LED TV 3D çözünürlüğüne getirdim.Denemem de fena değildi ama derinlik biraz fazla olmuş eğer tutturabilirsem 3D işini iyi olurdu.Youtube her nedense Video ince-uzun yapmış :S deneme imkanı olan arkadaşlar için paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 9 Mayıs 2013; 17:22:17 >

• En sevdiğim sahnelerden biri;

-Ayrıca bahsedilen Yonkou iki büyük ihtimalle "Karasakal" Marshall D. Teach yada Big Mom olacaktır. Kaidou'nun "Kızıl Saç" Shanks'ın baş düşmanı olduğu göz önüne alınırsa ilerleyen bölümlerde Hasırşapka Tayfası'nın katıldığı bir savaşa şahit olabilir. Mangaya hiç bakmadım, orada açıklandıysa bilemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radionomy -- 9 Mayıs 2013; 19:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radionomy

En sevdiğim sahnelerden biri;
    />

-Ayrıca bahsedilen Yonkou iki büyük ihtimalle "Karasakal" Marshall D. Teach yada Big Mom olacaktır. Kaidou'nun "Kızıl Saç" Shanks'ın baş düşmanı olduğu göz önüne alınırsa ilerleyen bölümlerde Hasırşapka Tayfası'nın katıldığı bir savaşa şahit olabilir. Mangaya hiç bakmadım, orada açıklandıysa bilemiyorum artık.

Bu olayı ben de merak ettim.Manga okuyan arkadaşlar spoiler içinde bahsedebilir mi şu konudan?

@cdkral

Baktım hocam da her 720p aynı olmuyor.Birisi çok soluk birisi çok renkli oluyor.Soluk olanları sevmiyorum.
  • quote:

Bu olayı ben de merak ettim.Manga okuyan arkadaşlar spoiler içinde bahsedebilir mi şu konudan?

Mangada da her hangi bir açıklama olmadı kim olduğuna dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Hadi ya ben de tam heveslenmiştim beraber saldıracaklar diye üzüldüm vallahi.Peki Law'la beraberler mi hocam yoksa sonradan ihanet falan oluyor mu?Son bir sorum daha var hocam Shanks'la karşılaşacaklar mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mayıs 2013; 20:59:22 >
  • quote:

quote:

Nasıl olmadı? Law sonradan açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen videoyu kaydederken renklerin doygunluğunu arttırmış programda birleştirirken. İzlediğiniz video playerın renk ayarlarıyla oynamayı deneyin buna benzer bir görüntü alabilirsiniz muhtemelen.

Edit: Ben kendim de deneyeyim dedim de video playerdan değilde sürücüden yapılabiliyor. Örnek koyayım:

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 9 Mayıs 2013; 22:04:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Nedir bu 4 yıllık SMILE muhabbeti arkadaşlar, açıklayabilir misiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

4 yıl önceki smiley olayı nedir ya anlatsın biri bana

En son bölümde Smile denen yaratığı gördük ama o konunun biraz daha açıklanmaya ihtiyacı var (manga konusu olmadığı için ben de açıklayamıyorum). Doğruyu söylemek gerekirse o resmi koymak için biraz aceleci davranmış olabilirim. Yanlış oldu demiyorum ama birkaç bölüm sonra koysaydım daha iyi olurdu gibi geliyor şimdi.
    İlerleyen bölümlerde Smile olayı açıklanınca Dof'un 4 yıl önce "çağ artık smile çağı" lafının ne anlama geldiğini, Oda'nın kafasında kurduğu şeyleri yıllar sonra nasıl karşımıza çıkarabildiğini daha iyi anlamış olacağız.

Ayrıca bizimkilerin dalacağı yonkou'yu öğrenmek isteyen arkadaşlar bu soruyu manga konusunda sorarlarsa daha iyi olur çünkü anime konusunda spoiler içinde dahi olsa yayınlanan son anime bölümünden sonrasını kapsayan manga sayfası ve bilgi vermek yasak. Boş yere ceza puanı almayalım.
  • Eyvallah hocam deneyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Hadi ya ben de tam heveslenmiştim beraber saldıracaklar diye üzüldüm vallahi.Peki Law'la beraberler mi hocam yoksa sonradan ihanet falan oluyor mu?Son bir sorum daha var hocam Shanks'la karşılaşacaklar mı peki?

Daha manga da oralara gelmedi. Adadan gittiler ama başka bir yerdeki işlerini hallediyorlar.

@cdkral
    Kaçıncı bölümde? Ben atlamışım galiba.

Edit: Buldum kim olduğunu. Unutmuşum.
    @kkratoss
    İstersen pm olarak kim olduğunu söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 10 Mayıs 2013; 0:21:46 >
  • Gönder hocam pm çok merak ettim cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

594

Supper bir bölümdü. Hem komik hemde çizimler bana çok güzel geldi bu bölüm. Askerlik öncesi son OP bölümüne de bakmış oldum böylelikle. Sizlere iyi seyirler şimdiden.
    Birde şu açılış müziğini her hafta daha da çok sevmeye başlıyorum.

Chopper'ın Law'ın şapkasındaki haline mangada da iyi gülmüştük. Animede de güzel yapmışlar.

Evet hocam believe'den sonra en sağlam opening.Zil sesi bile yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİSİM

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

594

Supper bir bölümdü. Hem komik hemde çizimler bana çok güzel geldi bu bölüm. Askerlik öncesi son OP bölümüne de bakmış oldum böylelikle. Sizlere iyi seyirler şimdiden.
    Birde şu açılış müziğini her hafta daha da çok sevmeye başlıyorum.

Chopper'ın Law'ın şapkasındaki haline mangada da iyi gülmüştük. Animede de güzel yapmışlar.

Evet hocam believe'den sonra en sağlam opening.Zil sesi bile yaptım

Hands up! Nasıl sevdin bu kadar? Gerçi renkler ve zevkler tartışılmaz. :)
  • sevdim valla yada diğer openinglar çok kötü oldugundan bu güzel geldi bilemiyorum
  • 595

Çok komikti.Gittikçe güzelleşiyor seri.

http://r1305.hizliresim.com/19/d/mzkh5.png
    Bu Sanji'nin hali ne olacak? Ben özellikle Dresserosadaki öpüşme sahnesini merakla bekliyorum.

http://r1305.hizliresim.com/19/d/mzkjx.png
    Aptallar :lol: .

http://m1305.hizliresim.com/19/d/mzklc.png
    Luffy aptallığın sınırlarını zorlarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 12 Mayıs 2013; 10:35:24 >

• Artık bir V.S bekliyorum bu bölümde sıkıcıydı smiley ile ZORO kapışacak sanırım. Master İle de LUFFY bu hemen hemen belli oldu
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.