Binbaşı
07 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri

.

konu bitmiştir

Dün girdiğim bölümün dersinin online sınavında sonuçları uygulama ile scan edip sisteme yüklemememiz isteniyordu son saatin 15 dakika öncesinden yüklemiştim ve yüklemeden önce defalarca kontrol etmeme rağmen farkedemediğim bir hata olmuş şöyle ki scan ettiğim son sayfa çıkmamış böylelikle yaptığım son soru sayfaya yansımamış ve sistem tek yükleme kabul ediyor ve malesef bunu yükleme tarihi bittikten 10 dakika sonra farketmiş bulundum hocaya durumu ilettiğimde erkekn yüklemee rağmen eksik sayfayı hiçbir şekilde kabul etmedi , benim bu durumda yapabileceğim herhangi bir durum varmıdır acabaa ? dekanlığa bir dilekçe vs gibi hata bende fakat tek bir sayfanın çıkmaması ayrı bir aksilik ve online sistem herşey olabilir bunun için kabul edilebilir bir durum olduğunu düşünmüştüm hata her ne kadar bende olsa da ! Bu durum için yapabileceğim bir şey varmıdır ? Yada hiçbir şekilde kendimce hakkımı arayamazmıyım acaba ?

Oncelikle merhaba bir konumdan bahsedecegim universitede proje odevimiz var ve 3 kisilik arkadas grubu ile bu odevi yapmayi dusunuyorum benim bu 2 kisi yakin arkadasim ama bu 2 kisi simdiden aralarinda anlasip projeyi yapmayi kafasina koymus bile bana bisey soylemeden , neyse bu ikisi kisiden benim arkadasim diger arkadasima benden bahsedip oda gelsin diyince bilmiyorum yaparmi falan demis ama yesigimiz ictigimiz ayri gitmiyor derste calistik beraber , ben simdi bazen deralerse sorumsuzluk yapabiliyorum ama takim calismasinda su ana kadar kimseyi yari yolda birakmadim hadi bu onyargi ile yaklastilar belki ama arkadasiz yani benim onlari yarida birakmayacagimi bilmeleri lazim bide hep beraber calismisiz takilmisiz sizce benide aralarina almalari gerekmez mi ?

Yoksa cokmu degersel dusunuyorum yoksa ders baska arkadaslik baska mantigi mi ? Acikcasi bir insanin ders suphesi varsa odev ile ilgili tek yapmali ama gruplasmada birini dislamak olmaz diye dusunuyorum sonucta o insan benim kaytaracagimdan emin degil ve oyle bisey olmaz ben drs calisirken aorumsuz davranirsam kensime ediyorum ama grupca calisirken o sorumluluk bana ait olacak dusuk alsak ben sorunlu olurum neden oyle bosey yapayim bu durumu nasil karsilamam lazim yardim edermisiniz ?
Bir konu hakkinda yardiminizi istemekteyim

Şimdi bildiginiz gibi bir avr ye aktif subwoofer baglamak avr nin subwoofer lfe cikisindan tek kalbloyla subwooferin lfe girisinden baglanabiliyordu

Şimdi birde bazi subwooferlarda left right girisi bulunmakta , simdi bu baglanti nasil bir mantik tasiyor ?

Avr nin analog cikisi olan multi channeldan left right cikisini wooferin left right girisine baglanip mi kullaniyoruz ? Oyleyse subwoofer kanali icin olan tek cikisi ekarte etmismi oluyoruz ? Left right in alt frekeanslarinimi duyuyoruz sadece ?

Yoksa avr nin ozelligine gore lfe cikisi varsa lfe girisli subwoofer , eger yok ise left right girisli subwoofermi kullanmaliyiz ?
iyi günler is işlemcili asus rog strix gl553vd laptopum var

merak ettiğim şey şu kulaklık çıkışını toslink (optik ) e çeviren aparatlarla eğer ses kartımda destekliyosa 5.1 ses alabiliyormuşum ama hiçbirşekilde bu bilgiye sahip olamadım ses kartının modeli bile görünmüyor dxdiag da sadece ürün kimliği gözükmekte yani ses kartımın marka ve modelinide öğrenemedim yardımcı olurmusunuz ?
iyi günler , öncelikle merhaba

Amfi ile beraber kurduğum 5.1 sinema sistemimden subwoofer da koku geliyor , subwooferım aktif , yani her zaman değil ama bass ı yoğun olan fimlerde yani şöyle 5-10 dakika full bass odaklı filmlerde wooferdan koku geliyor ama bu yanık kokusu asla değil değişik bir koku ama benide tedirgin ediyor defalarca oldu bu sorun bir sıkıntı yok ama artık korkutmaya başladı wooferın volume yarıda bile değil amfide de level ayarı normal 0 da zaten seside sona dayamıyorum zaten istesemde yapamam bayağı gürültülü oluyor , patlama sahnelerinde sıkınıt yok ama yoğun bass olan filmlerde bu sıkınıtıyı yaşıyorum ama neden yapıyor böyle birşey anlamadım sistemi kuralı bayağıda bir oldu 6-7 sene falan ama bu durum artık film izlerken rahatsız etmeye hatta filme odaklanmamaya sebep bile olmaya başladı

Yani wooferlarda bu normal mi dir ? 6-7 sene oldu ama her allahın günü filmde izlemedim sistemin çok eskidiğinide düşünmüyorum ama anlamadım varmı acaba bir tavsiyesi olan yada normalmidir bu durum ?
Herkese merhaba , hi-fi 5.1 ses sistemi bileşenim için voltaj dengesizliğini önlemek adına güçkaynağı arıyorum şimdi bu işlerden hiç anlamıyorum sizin kullandığınız güç kaynakları var mı?

Daha doğrusu bu tarz sistemler için nasıl bir güç kaynağı gerekir ?

Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
3 sene önce aldığım , aktif olarak 2 sene kullandığım seagate 1tb harici hdd dün 50cm yükseklikten düşmesi sonucu maalesef çalışmadı içinden bios işlemci sesi gibi 10 sn lik bir ses geliyor sonra bilgisayar görmüyor bugün teknik servise götürüp baktığımda verileri kurtarabiliriz denildi önce sevindim , benim için önemli olan resimlerdi , fakat 19gb lık resim dosyasından 6gb sini kurtarabiliyoruz dediler şimdi götürdüğüm yer bir bilgisayarcı biliyorum bu işi profosyonel yapan yerler var onlar bu işi yani resimleri tamamen kurtarabilir mi ? bide max bütçem 700 nu işi bu fiyata halledebilir miyim ? yardımllarınız için sevinirim istanbulda yer tavsiye edebilirsiniz
arkadaşlar yeni telefon bakıyorum fakat kararsızım , açıkçası x i pek beğenmedim daha gösterişli ve büyük telefon seviyorum ama kararsız kaldım sizce iphone 8 plus mu yoksa note 8 mi sizce hangisi ?
İyi forumlar

freedos olan bir pc aldım yeni , yarın geliyor fakat elimde sadece yeni indirdiğim win 10 un hdd ye kopyası var yani direk belgeleri var , iso değil

ürün anahtarı nı satın alırım o sıkıntı değil , fakat hdd den şu an windows yüklemem mümkünmü yada ne yapmam gerekir ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.925
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 11.110 (Bu ay: 520)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 196 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.