|
Bildirim

|
Bu aşı işi Windows güncellemelerine benzeyecek gibi duruyor
![]() |
|
asiya bile subscription getirdiler resmen.
|
|
Etkisi olmayan aşıların etkisini de yok ediyormuş:)
|
|
Oyun böyük yiğenim.
|
|
Ne etkisi vardı da neyi sıfırlıyo!!! Milleti kobay ettniz
|
|
Zaten bilinçli insanlık nüfusunu azaltmak için üretilmiş virüs değilmi covid? O varyantı bu varyantı vs derken planladıkları gibi kontrollü ölümlere devam edeceklerdir. Aşı hap oksijen makinası aklıma gelmeyen bin türlü tedavi için kullanılan materyallerden de hamuduyla para kaldırmak ilk amaç. Dalga geçeriz ya oyun büyük oyun büyük diye. Oyun harbiden çok büyük ama biz bu oyunda sömürülen ezik konumundayız. Gelen giden tokatlıyor, basiretsiz yönetimdekilerin sayesinde!
|
|
Bi bitmediniz
|
|
Bu kadar güle katıla espri yaptığınıza göre ne hastalıktan öleniniz ne hastalananız ne de sağlığını işini kaybedeniniz var. Bu da aşıların işe yaradığının kanıtı olsa gerek. Varsın Windows gibi güncellemeli olsun yeter ki hayatta olalım. Muhahahalı günler hepimize.
|
|
Covite yakalandim aşi yaptirmamiştim 2 gun agirlastim sandalyeden kalkamiyordum.hastaneye yattim 7 gun hastane kaldim hastanede kalANlarin %95 aşi olmayanlardi. Benim gibi yani vucudum 40 derece atesle savasiyor midem bulaniyor basim donuyor.dehset bir tufanin icindeymisim gibi geliyordu bana.cok zor cok zorlu bir mucadeleyi kazandim 45 yasindayim .hic bir hastaligimda yokdu ve vucudumada cok guveniyordum .ama bu covit ringe cikipda 24 saat sureyli boksorden dayak yemisişim gibi oldum.Şimdi 10.000 tl verip bionteck asisi olurum.ben yaşadim covit yalan abattiliyor para kazancaklarua derdim .küfurler ederdim .yaşamadan bilemessiniz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 9 Aralık 2021; 9:46:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER - ASUS MAXIMUS VII HERO X97 ANAKART - Intel i7 4790K işlemci - Zotac GTX1080 AMP! EXTREME EDITION 8GB GDDR5X 8 GB/ 256 Bit Ekran Kartı - 16 GB GSKILL Ripjaws 2133 MHZ RAM - Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB 3400MB-3200MB/s M.2 PCI-E ' 10 TB Western Digital RED PRO NAS Sata 3 HDD - Cooler Master Silent Pro Gold 1000W Power Supply - CORSAIR - Hydro Serisi H100i SIVI SOGUTMA - Changed Hydro FANS Noctua NF-F12 PWM 120mm 1500Rpm 22.4dB Kasa Fanı
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 9 Aralık 2021; 12:52:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
|
|