Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
3
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zencefil, zerdeçal, çay, kahve... bunlar mikro partikül formunda bağırsaklardan gövdeye giriş yapar, gövdemizde hiçbir biçimde ne enerji ne yapı ögesi olarak kullanılamaz dolayısıyla gövde onları gövdeden atmaya başlar bu süreç kök hücrelerce organize edilir, metabolik enerji atıl işlemiyle uğraştığı için enerji düşüklüğüne yol açar. çok kahve çok çay içildiğinde yaşanan durgunluk, enerji düşüklüğünün nedeni odur.

gövdemize giren, besin ya da yapı özellliğ olmayan her tür yabancı öge, enerji düşüklüğüne yol açar. aşılar da o ögelerden biridir. aşı vurulduktan sonra özellikle yaşlı kişilerde enerji düşüklüğü yaşanmasının nedeni odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum
  • Gerçekten sonuçlar korkunç oldu

İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • fero01 kullanıcısına yanıt

Çok korkunç hemde.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.