Şimdi Ara

Omicron varyantı için korkunç sonuçlar geldi: Aşıların etkisini yok ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
14.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motherfuckers. Bak gelin bi aşı daha yapalım, bu sefer olacak inanıyorum.

    Sefa K.youtube
    Arkadaşlar greencard bildiğiniz gibi Amerika da yaşama ve çalışma kazandıran bir imkan greencard bazı insanların sandığı gibi ücretli bir uygulama değildir videoda anlatılmaya çalışılan paranızı kimseye kaptirmamaniz aşağıda greencard başvurusu için Amerikan hükümetinin açtığı orijinal sitesini paylaştım başvuru 3 eylul - 6 kasim arasında yapılmaktadır başvuru formu gayet basittir herkese bol şans abone olup begenmeyi unutmayın. https://www.dvlottery.state.gov/ Hiçbir evraga başvuru esnasında gerek yoktur sadece 5x5 boyutunda online ortamda foto gerekmektedir. Greencard, Greencard Türkiye , Greencard başvuru, Greencard başvuru için gerekenler, Greencard başvuru belgeler, Greencard Hüseyin , Greencard komedi, Greencard komik , Greencard ücretsiz başvuru, Greencard başvuru süreci , Greencard istenen evraklar, Greencard kazandım, Greencard kazananlar, Greencard kazanma,
    https://www.youtube.com/watch?v=LpjfBCKUy90
  • Senkron2 kullanıcısına yanıt

    Benim pandemiden önce yaşadıklarımı bilmiyorsunuz tabii normal böyle söylemen kardeşim, herşeyi ticaret altında yapıyorlar tabiki ama aşı bir gerçek değilmi bünyenin sağlam olması gerek antikor için üretmeyen zayıflar dökülüyor zaten ben sağlam spor yapıyorum bakalım ne zaman buluşcaz Allah bilir aşı olmayanlar yoğun bakımda ölüyor zaten oraya gittiğinde ilaç deniyorlar üzerinde nekadar sağlam olursan ol orada zayıflatıyorlar babamı hastaneye yatırdılar öldürüyorlardı pandemi zamanında şerefsizler sağlık bakanlığına telefon ede ede anam ağladı 2 haftada boğazına yemek kaçtı diye gidiyor, adam covid dediler öldürüyorlardı Allah kimseyi hastaneye düşürmesin bu zamanda çok zor yoksa işimiz Allah bizi korusun nediyim artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuros kullanıcısına yanıt

    Bilim değildir o şirketlerdir. Zira bilim özgür değil şirketlere bağlı. Para olmadan nereye bilim yapacaksın? şirketler bunu sağlıyor işte. Bilim bilim diyorsun çoğu şey patentli ve içinde ne var göremiyorsun bilemiyorsun. Birçok ilacı inceletemiyorsun bile. Üreticiye güvenmek zorundasın.

  • Neden endişelenelim ki, Ülkemiz de hiç Omicron vakası yok............

  • Virüsünuzunde asinizinda aq bi bitmediniz haber cikar cikar Bulassada gebersem keske


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aşısızım diye beni basketbol maçına almadılar . Olsun yinede Aşı olmayacağım . Neden Aşı olayım yıllardır grip dahi olmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    Tedavi protokolüne iyi bak. 3200 mg dozda ne veriyorlar?

    8+8 hap ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Araştırmıyor diyorsun Avrupalılar niye sinovac araştırsın. Çinliler açıklar yakında.

    3. Doz sonuçlarını biz açıklamıştık 2. Dozdan 6-7 kat fazla antikor üretiyordu.

    Şimdi m-RNA sonuçları geldi 3. Doz olan %25 korunur diyor Avrupalı sen hala korur diyorsun ?

    Bilim kurulu üye Profesör benle aynı şeyi söylüyor o uydurmuş o zaman git onada söyle açıkla adam bilmiyor yazık öğrensin.

    “Prof. Dr. Şener, BionTech aşısının uyardığı Spike proteininin "Omicron" varyantıyla değişime uğradığının tespit edildiğini bu nedenle yeni varyanta karşı inaktif aşıların daha yüksek bir koruma yelpazesi sunabileceğinin tahmin edildiğini belirtti.”

    https://www.aa.com.tr/tr/koronavirus/bilim-kurulu-uyesi-senerden-omicron-varyantina-karsi-inaktif-asi-aciklamasi/2433354

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • farego kullanıcısına yanıt

    onları bilmem ama hergün yediğimiz yiyeceklerde neler neler veriyorlar onu biliyorum.birşey yapmak isteseler yiyeceklerden cok kolay yaparlar o manada düşündüğün için söylüyorum.

  • Virüsler yaşayan organizmalar , nasıl hamam böcekleri bile zehire karşı bağışıklık kazanıyor ise Virüslerde kendini devamlı geliştiriyor


    Hucre içine girmeyi başarabilen virüsler hücre içinde genetik materyelini "kopyalamaya" ve böylece hızla çoğalmaya başlıyor. Milyonlarca hatta trilyonlarca kopyalama sırasında zaman zaman hatalar oluşuyor ve bunlar mutasyona neden oluyor.


    Brezilya Hindistan gibi çok yüksek vaka sayılarından sonra mutasyonlar çıkması normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farego kullanıcısına yanıt

    onları bilmem ama hergün yediğimiz yiyeceklerde neler neler veriyorlar onu biliyorum.birşey yapmak isteseler yiyeceklerden cok kolay yaparlar o manada düşündüğün için söylüyorum.altta mesela bir kdaş sıralamış alıntı daha bir sürü örnek var


    Meyve suyu alıyorsun %100 glikoz içinde meyve yok

    Peynir alıyorsun içinde süt yok.

    Döner yiyorsun at eti yada başka birşey.

    Ekmek alıyorsun içinde zehirli koruyucu maddeler

    Nutella alıyorsun sanki plastik

    Knorr desen başka türlü

    Tavuk döner desen full zehir

    Salam sosis hiçbiri dana değil hepsi tavuk dana eti

    Burger king'e gidersin menülerin dünyadaki ile hiç alakası yok olsa bile 1/4 büyüklüğünde

    Coca cola desen hiç alakası yok asit değil şerbet.

    Sebze meyve desen zehirli tarım ilaçları

    Erik gibi domates

    Sahte PH'lı sular bpalı damacanalar dibinde leş gibi tortular





  • gun kullanıcısına yanıt

    Bak yeter bilmediğin konularda zırvalayıp durma.


    O yüzde 25 hasta olmayı engelleme konusunda koruma. 3. doz sonrasında orta seviye bile çok nadir olacaktır. Akp 'li tipler titri ne olursa olsun ve AA ise kaynak falan değil. Yeter cidden. İnsanların sağlığı söz konusu artık. Sinovac'ı da böyle övdünüz kaç kişi kaybettik sırf bu yüzden.


    5-7 kat antikor demişsin ya sinovac'ın omicron'a karşı yakalanmama konusunda etkili olması için yaklaşık 95 kat antikor üretmesi gerekiyor. Biontech 25 sputnik 32 kat antikor üretiyor(sputnik lite için) üçüncü doz sonrasında onlar bile yakalanmama konusunda yeterli değil.


    Artık cidden ayıp.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Aralık 2021; 15:59:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah satan barış istemez, aşı satan sağlık istemez. Bu işin ticari olduğunu anlattık bizi cahil ilan ettiler. Bazıları üç, dört, beş... Olunca bu iş bitecek zannediyor. Bizi aşıyla öldürene kadar BİTMEYECEK. Geriye doğru sağlık bakanının, bilim kurulunun yaptığı açıklamalara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Şimdiden söylim OMEGA versiyonu da geliyor:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onlar bizi öldürmek istiyorsa bizde bol bol çocuk yapalım
    Baktılar olmuyor vazgecerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkunç gerçekten.

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki 42M kadının simgesi Emine Erdogan hiç aşı olmadı :) Cünkü aşı olsaydı haberleri cıkardı, hiç cıkmadı. Peki neden aşı olmamış olabilir ? En usbilimsel açıklama, aşılar etkisiz olduğu için :) Aşı etkili olsa Emine Hanım da olurdu değil mi ? Ancak yine de bitmeyeceksiniz, biliyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 9 Aralık 2021; 16:43:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen o kadar zengin değilsin o hasta olursa kurtarırlar illa bir yakının ölücek sen hasta olucaksın öyle inancaksınız size göre virusde yok zaten yeter artık şaçmalamakdan vazgeçin dünyadaki yüzlerce doktor bilim insanı mal zaten o yüzden aşı diye bas bas bağırıyorlar ne şaçma salak insanalrsınız.

  • Şu mesajı başkaları yazsa 1000 tane kanıt soruyorsun ama kendin hep bu şekilde yazıp bunu kesinlikle sorgulatmıyorsun. Neden acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.