Şimdi Ara

Oha elektrik 5000tl geldi, ben artık CHP'liyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten ben önceden beri Özgür Bey i çok beğenirdim, gözlerinin içi gülüyor bir kere adamın. Çok esprili, yakışıklı ve karizma bir adam. Çok iyi siyaset yapıyor aslında. Gözlerinde ben bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağım dermiş gibi bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 26 Nisan 2025; 22:26:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize 2200 geldi
    Babamla ben ayni odada yatiyoz salonda klima açılıyor sadece ve sadece gece
    Camasir ve bulasik makinesi yeni a sınıfı
    Ocak gazlı
    1dk bile bosa elektirik ışık falan acmam calismazken pcnin konsolun fisini kapatırım

ENERJİ COOOOOOK PAHALİ asgarinin 17000 oldugu ulkede bizim gibi bir aileye maksimum 750 gelmesi lazım o da klima yuzunden baharda zaten klima acmiyoz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 252₺ geldi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma amaçlı kullanırsanız gelir .

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Antalya'da ısınma derdiniz yok, başka yer olsa kışın doğalgaz ve elektrik faturası kol gibi girer.

• Fahiş kira ödemektense yüskek fatura ödemek iyidir…

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kanka şimdi ben oturdum hesapladım wattmetre var bende direk fişten ne kadar çektiğini yazıyor. Bir klima 900-1000W arası yakıyor, benim klima örnek olarak böyle, 2012 model 12 bin BTU. 11 saat desen, hadi 1kW dan hesaplasak, 11kw günde yaksa, 30 günde. 330kw yakar.

Bir de faturaya baktım, ben vergi mergi hepsini karıştırıp öyle hesapladım, 5,04 TL kw saati(vergi ıvır zıvır dahil). Yani direk 5,04*330kw yaparsak, sadece buradan 1665 TL gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Aralık 2024; 23:56:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Yo valla kombi 7/24 60 derecede yanıyor gümbür gümbür yazında elektrik bütçeyi ayarlıyacaksın benim her zaman kafamda bütçe vardır.

• Günlük 8 kW 'dan sonra %50 zamlı . Birde biz elektriğin %60ını ödüyoruz demezler mi... 12kg mutfak tüpü 800-900lira sanırım elektrik tüpten ucuz ve kullanımı kolay diye elektrikli ocağa geçtim klimada var bakalım ne gelecek?

• biz sanırım başka ülkede yaşıyoruz

aile 3 kişi

bütün beyaz eşya var 2 ay önce kurutma makinası aldık

hiç öyle tasarruf yapma derdinde olmadık

gelen fatura 265 tl tüketim 127 kw

265/127= kw 2,08 tl ( vergiler dahil )

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Ülkemizde mesken aboneleri için 1 kWh elektrik fiyatı aylık toplam 240 kWh'e kadar 2,07 TL, 240 kWh'ten fazlası için 3,11 TL'dir. Bu tutarlara tüm vergiler (enerji bedeli, dağıtım bedeli, elektrik tüketim vergisi ve katma değer vergisi) dahildir.

Kim ne dersin desin Elektirik şuan UCUZ BİLE...

Çevremde herkese 300-500 TL arası elektirik geliyor. 3-4 kişilik aileler için WOoow bir rakam değil bence. 300 TL ye 2 kişi döner yiyemezsin dışarıda. 1 aylık tüketim için 10$ yapıyor neredeyse.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

haklısın usta katılıyorum

• 5.000 TL nasıl geliyor anlamadım. Hamza'nın 2.000 TL' si de epey fazla. Bize geçen ay 450 TL geldi. 2.000 TL ve üstü olması için epey yüklenmek gerek.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

yalan söylüyorlar standart aileye gelecek fatura 500 liradır

• ev 350 metrekare 6+1 elektrik 900 lira, doğalgaz 3200 geldi diye peder sövüyordü. demek ki iyi gelmiş.

• 5 bin ve 2 bin diyenler trollük yapmıyorsa fatura görseli atsın. Bu rakamların gelmesinin imkanı yok.

• 5000 TL elektrik kullanıyorsan aylık büyük ihtimal narkotik şubenin listesindesindir haberin olsun  

• Ankara 920 TL geldi. Evde tadilat olunca klimalar bayağı çalıştı. Kurutma makinesi ve çamaşır makinesi de öyle. Kombi çalışmaya başlayınca normal buldum. Önceki ayların ortalaması ise 600 TL idi.

• Beyer olun..ot yiyin ot..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.