Şimdi Ara

Öğretmen, öğrenci tarafından öldürüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redyellow , aksinaletinsan , Lexco , denn.zent Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekmeköy’de kadın öğretmenler Fatma Nur Çelik (44) ve Z.A. (52) ile öğrenci S.K.'yı (15) bıçaklayarak yaralayan lise öğrencisi F.S.B. (17) gözaltına alındı. Olayın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan öğretmen Fatma Nur Çelik, hayatını kaybetti.

Eğitimde geldiğimiz son nokta. Aman şöyle olmasın,aman böyle olmasın çocuğumun psikolojisi bozuluyor diyen veliler yüzünden bu hale geldik. Öğretmeni öldüren sözde öğrencilerinde ne olduğunu zaten anlamışsınızdır.

Disiplin olmayan yerde eğitim olmaz.

Öğretmen,  öğrenci tarafından öldürüldü.
    Öğretmen,  öğrenci tarafından öldürüldü.www.hurriyet.com.tr
    Son dakika... Lisede öğrenci dehşeti! Bir öğretmen hayatını kaybetti, 2 yaralı
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbuldaki-lisede-ogrenci-dehseti-2-ogretmeni-ve-1-ogrenciyi-bicakladi-43119767

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telef olma yorumu pek hoş olmamış. Telef olma genelde hayvanlar için kullanılır. Saygı denilen kavram öncelikle ailede başlar. Aile bozuksa eğer çocuk ne ettiği lafın sonrasını düşünür ne de hareketlerinin.
    Türkiye’de ipsiz sapsız aileler okula gönderdikleri çocuklarını öğretmenler adam etsin istiyor. Böyle bir mantık yok.
    Eskiden eti senin kemiği benim derledi insanlar. Öğretmene saygı vardı. Şimdi ise görüyoruz bir öğretmen öldürülmüş bahsedilen kelime telef olmuş. Yazık.

Öğretmenlerin itibarını ve güvenliğini bitirdiler.Eskiden biz öğrenciyken öğretmenlerimize bırakın saldırmayı cevap vermeye çekinirdik.Hem idarenin hem de öğretmenlerin bir saygınlığı bir itibarı vardı.Bunu bitirdiler.

Özellikle bu bakan yeni öğretmen atamalarında AGS diye bir sistem getirdi.Artık öğretmen olmak için eğitim fakültesi mezunu olmak ya da formasyon sahibi olmak gerekli değil.Her dört yıllık bölümden mezun olan birisi AGS'ye girdikten sonra öğretmen olabilir ancak önce yine bu bakanın 'yeni' kurmuş olduğu 'Milli Eğitim Akademileri' nde 1 sene öğretmen maaşının yarısını almak şartıyla eğitim aldıktan sonra ve bu akademiden mezun olduktan sonra 'sözleşmeli' olarak atanabilir.Milli Eğitim Akademisini de her İl'de açmadıkları için koca koca insanları yarım maaşla yeniden öğrenci gibi kalacak yer telaşına düşürdüler.

Yani ne mevcut görevdeki öğretmenlere değer veriyorlar ne de yeni atanacak öğretmenlere...Atanan öğretmenlerin güvenliğini ve otoritesini sağlayamadıkları gibi yeni atanacak öğretmenleride olmadık sınavlara,olmadık süreçlere sokarak bezdiriyorlar.

Bütün medya ellerinde. İstedikleri gibi kullanıyorlar propaganda yapıyorlar. Tıpkı batıdaki yahudi medyası gibi. Benzer yöntemler.

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş herşeyi yaşıyoruz. Türk halkı öldürülüyor, sömürülüyor, kısıtlanıyor, fakirleştiriliyor. Halk tamamen yalnız. Diyecek birşey yok artık.

Okullarda şiddet, öğrenciler arası şiddet, akran zorbalığı vs. sürekli böyle haberler görüyoruz ve ben hükümetin bunlarla ilgili bir önlem aldığını, bir şeyler yaptığını pek görmüyorum. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir anlayışı olduğu sürece bir şey değişmeyecektir.

Hayatını kaybeden bir öğretmen için açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e tepki gösteren Yeşim Salkım da aynı şeyleri düşünüyor olmalı.

Öğretmen,  öğrenci tarafından öldürüldü.x (formerly twitter)
    Yesim Salkım (@yesimsalkim) on X
    https://x.com/yesimsalkim/status/2028551012286382302
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt
    Telef olma yorumu pek hoş olmamış. Telef olma genelde hayvanlar için kullanılır. Saygı denilen kavram öncelikle ailede başlar. Aile bozuksa eğer çocuk ne ettiği lafın sonrasını düşünür ne de hareketlerinin.
    Türkiye’de ipsiz sapsız aileler okula gönderdikleri çocuklarını öğretmenler adam etsin istiyor. Böyle bir mantık yok.
    Eskiden eti senin kemiği benim derledi insanlar. Öğretmene saygı vardı. Şimdi ise görüyoruz bir öğretmen öldürülmüş bahsedilen kelime telef olmuş. Yazık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ramazan etkinlikleri yapılıyorya!
    İlahiler söyleniyorya!
    Daha ne istiyorsunuz?!

• Okullarda şiddet, öğrenciler arası şiddet, akran zorbalığı vs. sürekli böyle haberler görüyoruz ve ben hükümetin bunlarla ilgili bir önlem aldığını, bir şeyler yaptığını pek görmüyorum. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir anlayışı olduğu sürece bir şey değişmeyecektir.

Hayatını kaybeden bir öğretmen için açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e tepki gösteren Yeşim Salkım da aynı şeyleri düşünüyor olmalı.

Öğretmen,  öğrenci tarafından öldürüldü.x (formerly twitter)
    Yesim Salkım (@yesimsalkim) on X
    https://x.com/yesimsalkim/status/2028551012286382302

• BJK kullanıcısına yanıt

Öğretmenlerin itibarını ve güvenliğini bitirdiler.Eskiden biz öğrenciyken öğretmenlerimize bırakın saldırmayı cevap vermeye çekinirdik.Hem idarenin hem de öğretmenlerin bir saygınlığı bir itibarı vardı.Bunu bitirdiler.

Özellikle bu bakan yeni öğretmen atamalarında AGS diye bir sistem getirdi.Artık öğretmen olmak için eğitim fakültesi mezunu olmak ya da formasyon sahibi olmak gerekli değil.Her dört yıllık bölümden mezun olan birisi AGS'ye girdikten sonra öğretmen olabilir ancak önce yine bu bakanın 'yeni' kurmuş olduğu 'Milli Eğitim Akademileri' nde 1 sene öğretmen maaşının yarısını almak şartıyla eğitim aldıktan sonra ve bu akademiden mezun olduktan sonra 'sözleşmeli' olarak atanabilir.Milli Eğitim Akademisini de her İl'de açmadıkları için koca koca insanları yarım maaşla yeniden öğrenci gibi kalacak yer telaşına düşürdüler.

Yani ne mevcut görevdeki öğretmenlere değer veriyorlar ne de yeni atanacak öğretmenlere...Atanan öğretmenlerin güvenliğini ve otoritesini sağlayamadıkları gibi yeni atanacak öğretmenleride olmadık sınavlara,olmadık süreçlere sokarak bezdiriyorlar.

• Elini kolunu bağlayıp okyanusun en derin yerine kazık gibi çakın
    Tavukmu kesiliyor haberimiz yok ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mesela en son iftarda sofra fotoğrafı çekip getirin diye bir proje geliştirmişti.

Şerefsizim benim aklıma gelmişti demek isterdim ama gelmemişti, o kadar ki müthişti.

Öğretmen ve öğrencilirin rahat ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri içinde müthiş bir proje gelecektir.

şiddedi çok olağan görüyorsunuz, belki kültürünüzde yeri var, ama bir gün siz yada ailenizden biriside şiddete maruz kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Yayın yasağı getirildi, akıl allir gibi değil.

Katilin adı, fotoğrafı, kim olduğu ortada yok.

x (formerly twitter)
    Batuhan Çolak (@batuhancolak33) on X
    https://x.com/i/status/2028744816348012881

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.