< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 18 Haziran 2025; 12:35:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ailelerin iş ayağı altında çocukları köleliğe göndermesi



-
-
Hocam sizide küçükken size yararı olmayan bir işe zorladılar mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabiki zorladilar
HUKUK OKUMAK
bu bölüm nereden baksan en az 6 sene vaktimi çaldı ve bana düzgün bir geçim de sağlamadı
Halbuki ilk sene 30 bine girdiydim isletme okusam bitirsem suan memurdum omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam.
-
Kendi arazime
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ünide peki bunun üzerine birde part time bir yerde iş bul çalış dediler mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamzaaaaaaaaaaaaaaaa.
Bak hala sıralama sanıyorsun işi.
Açıktan işletme falan okuyan adam bir şirkete girince 50-60k maaş alıyor. Boş beleş bölümlerle devlete girenler 70-80k alıyor.
YKS sınavı illüzyondan ibarettir. Arkanda aile desteği ve torpil yoksa çok iyi sıralamada yapsan boşa gidiyor artık.
-
Yok
Unide ilk 2 sene full depresyondaydim zaten kafami kaldiracak halim yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam allah aşkına geleneksel aile yapısı depresyon kişisel sorun falan dinlermi sen erkeksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ek olarak bizim ülkede sorun şu babaya gidersin dersin bu işi yapacağım diye izin vermez, tanıdık nerede düşük maaşlı çalıştırıyorsa gider onun yanına verdirir pestilin çıkar. İşte çalışmak istemezsen sen sebaat etmeyi bilmiyon diye pederden fırça yersin.
-
Olur mu hocam baba ve anne tanrı figürüdür çünkü onlara karşı çıkamazsın kendini savunamazsın sen onların rşyasıymışsın gibi davranırlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim arkadaşı CABAL online oyununa mahkum ettiler öyle. Çocuk 20 yaşında üniyi kazanamadı babası oto galerici. Çocuk arabada laptopta bile cabal oynuyor.
Çin'de olan hapishanede ki mahkumlar daha iyi şartlara sahiptir ondan eminim. Cabal oynatmalarının sebebi para kazanıyorlar oradan. Araba alacak kadar para kastırıyorlar çocuğa.
Fakat çok uzun iş beni de başlattılar ben dedim bunla uğraşamam. Bot yaz falan dediler, dedim buna vakit ayıramam istesem yazarım da gerek yok başımı ağrıtmayayım davalarla.
Çocuğu arada evden kovuyorlar gidiyor camide yatıyor, cebinde 5 kuruş olsun annesi alıyor üstünden. Annesi ev hanımı o da cabal bağımlısı olmuş. Babası Dünya kadar para kırıyor ama çocuğa koklatmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Haziran 2025; 13:23:30 > -
Ben biraz yabancıyımda oyun işlerine hocam CABAL ne tam olarak ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metin 2 düşün onun biraz daha değişik ve gelişmiş hali. Oyun içinde ki itemleri satıp gerçek paraya çevirebiliyorsun.
-
Bu bahsettiğim çocuk 1-2 sene önce 70-80 kiloydu sırf bu yaşam koşullarından 110 kilo oldu. Ben her zaman derim. Aile baskısı insanı beter eder.
Aile evladının iyiliğini düşünür bu normaldir ancak çok fazla kontrolcü baskı ve gelişimi engelleyecek hareketler ileride hem kendilerine bir yük olur hem de aileden çocuğun uzaklaşmasına neden olur.
-
yaa tarikatte çocuk öldürülüyor ya da yurt aşçısı çocuğu kesiyor, babası çocuğum haksız diyo. Türkiye insan görünümlü Ork ülkesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle kurt aileler bunu yapıyor ne kadar çok çocuk o kadar çok yan gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olayla ilgili cook kotu anilarim var dusundukce gozum doluyor bi ara konu acarim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş ayağı derken ben mesela çalışmadım okurken ama kendi çocuğumu çalıştırırım, ki insanları daha iyi tanısın erkenden. Ama kendisine kariyer babinda bir şeyler de katabilecek bir yerde, veya birilerini bulacağı.
TR simulasyonunda sen tamamen anne babanın maddi, manevi menfaatlerine hizmet eden bir araçsın. Ne düşündüğünün, ne hissettiğinin bir önemi yok. Ne kadar erken bağları koparma pahasına ters düşersen sana o kadar iyi.
Sorunun maksadını anlayamadım ama bence ikisi de değil. Tarla ekip biçip napacak? Veya nereye kadar ?İmkân varsa adam tutarım. Veya o kadar kârlı bir işse yetişsin ne güzel. Yoksa bulaştırmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak hizmet sektörüne gönderilen çocukların sömürüldüğünü düşünüyorum hocam o yüzden mümkün olduğunca insan kendi işini yapmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 24 yaşında üniversiteye başlamak
- araf suresi 10. ayet büyü
- neden ben sorusuna cevap
- antibiyotik içtikten kaç saat sonra alkol içilir
- bilek nasıl kalınlaşır
- çay bardağı emojisi
- moonwalkers ayakkabı
- dünyanın en büyük vinci
- deprem güvenlik bilgileri
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X