Şimdi Ara

Oblivion remastered türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklenen oyun çıktı dostlar çevirisi olursa çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Nisan 2025; 18:20:26 >

• bethesda doom'a altyazı getirip dün ağzımıza 1 parmak bal çaldın insan şu oyuna da altyazı koyar

• Umarım arkadaşlar hızlı bir şekilde çevirir. Destek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam Türkçe oynanacak oyun umarım Türkçe yaması yapılır.

• İnternet hızı yüksek olup oyunu indiren biri varsa benimle Discord üzerinden iletişime geçebilirse sevinirim.

Hâlihazırda bulunan Elder Scrolls Türkiye ekibinin yaptığı çeviri oyuna aktarılabilir gibi duruyor.

Discord kullanıcı adım mxyth.

• rez seri çıkması lazım

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt

uyumlu olacagını sanmam çok fazla değiştirilmiş içerik, diyalog vardır. oyun remastered olarak açıklansa da bir tık daha remake gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 22 Nisan 2025; 19:50:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanquish Türkçe Yama (İSTEK)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

Oyunun dosyalamasını hallettim, şu an tüm metinler çevrilebiliyor.

Kabul ederlerse Elder Scrolls Türkiye ekibinin eski yamalarını Remastered'a portlamalarına yardım edeceğim. Lakin eski yamayı portlamak biraz zaman alabilir, zira bolca yeni metin var sanırım oyunda.

//edit: kendileri pek umursamadı, geceye doğru deepl'e çevirtip yamayı yayınlarım  

Beklemek istemeyenler olursa DeepL'e çevirtip geceye doğru yayınlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 22 Nisan 2025; 22:7:34 >
  • Güzel olur

Şimdiden ellerine sağlık hocam. Keşke ES Türkiye ilgilenseydi yamaları baya kaliteliydi ama sağlık olsun ne diyelim.

DeepL çevirisi yayınlarsan hata düzeltmeleri yapacak mısın yayınlayıp bırakır mısın hocam? Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki DeepL çeviri kalitesi baya düştü gibi oyunlarda ya da yama yapanlar eskisi gibi hataların üzerinden geçmiyorlar bilmiyorum artık.

Öyle ya da böyle yamyamlara para kaptırmamak için bu DeepL, ChatGPT vs.. işleri iyi ki çoğaldı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Birazdan yayınlayacağım yamayı. Oyunda 1 milyon kelime, 5 milyon karakter var. Ben herhangi bir düzenleme yapmayacağım. Yamanın kalitesine bakıp "bu olmamış" diyenlerin sayısı fazla olursa ya kendim çevirebilirim ya da Shadows yamasındaki gibi NextL-II ile bir yama yayınlayabilirim. Ama şuna emin olabilirsiniz, düzenlenmiş makine çevirisi yapıyorum diyen kimse oyunda ilk 1 saat karşılaşacağınız basit cümleler hariç hiçbir yeri düzenlemiyor. Hâl böyle olduğundan DeepL çeviri kalitesi düştü zannediyor olabilirsiniz. Ancak herkes istediği yamayı kullanmakta özgür tabii ki. Yamalara ücret ödemek istemeyen kişilere de saygım sonsuz, ücretsiz bir yama yayınlayacak olmamın sebebi de bu zaten.

//edit: bu arada ES türkiye ilgilenecek sanırım yamayı uyarlamakla, sadece beni umursamadılar yani, bahsettiğim o'ydu =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 22 Nisan 2025; 22:58:59 >

süpersin hocamm beklemedeyizz

Hocam özel bir platfordan mı yayınlayacaksınız yoksa burdan mı paylaşacaksınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desmond383 D kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 22 Nisan 2025; 23:59:10 >
  • Supersin hocam ellerine sağlık

• Yama yayınlandı dileyen indirebilir.

The Elder Scrolls IV- Oblivion Remastered Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 23 Nisan 2025; 1:20:22 >
  • Türkçe yama yayınlandı hocam buyrun : https://forum.donanimhaber.com/the-elder-scrolls-iv-oblivion-remastered-turkce-yama-2025--161190718

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.