Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama 2025

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
8
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama 2025

Türkçe Yama Bilgileri

Türkçe Yama, DeepL Pro ile hazırlanmıştır. Karşılaşılan basit hatalar düzeltilmiştir.

Bütün platformlarda çalışmaktadır ve bütün sürümlerle uyumludur.

GÜNCELLEME: DeepL'in çeviri kalitesinden memnun olmayanlar için NextL-II yapay zekâ algoritmamızla hazırladığımız yeni bir yamayı https://hub.elysiumceviri.com üzerinden yayınladık.

Emeği Geçenler

myth

Riwoen

Oynanış Görüntüleri (NextL-II yamasından)

Kurulum (Ücretsiz Türkçe Yama için)

Gamepass üzerinden oynuyorsanız:

"OblivionRemastered-WinGDK_P.pak" dosyasını, OblivionRemastered/Content/Paks klasörü içine atın. OblivionRemastered-WinGDK.pak adlı dosyanın olduğu konuma atılmalı.

Steam üzerinden oynuyorsanız (ya da oyununuz korsansa):

"OblivionRemastered-Windows_P.pak" dosyasını, OblivionRemastered/Content/Paks klasörü içine atın. OblivionRemastered-Windows.pak adlı dosyanın olduğu konuma atılmalı.

ÖNEMLİ NOT

Çeviri kalitesinden memnun kalmazsanız Elysium Çeviri Discord sunucusuna gelip ya da bu konu üzerinden fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz. DeepL Pro ortalama seviyede bir çeviri kalitesi sunuyor maalesef. Gelen ilgiye göre Elysium Çeviri olarak oyunu baştan çevirebiliriz/ya da NextL-II yapay zekâ algoritmamızla daha kısa sürede daha kaliteli bir çeviri çıkabiliriz.

GÜNCELLEME: DeepL'in çeviri kalitesinden memnun olmayanlar için NextL-II yapay zekâ algoritmamızla hazırladığımız yeni bir yamayı https://hub.elysiumceviri.com üzerinden yayınladık.

https://discord.com/invite/rhWUXdqeAb

Yamayı İndir

https://elysiumceviri.com/ucretsiz-ceviri?modId=oblivion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 24 Nisan 2025; 18:48:7 >

• emeğinize sağlık hocam.

• Yama yayınlandı,

Gelecek geri bildirimlere göre kod hataları vb. düzeltilecek.

Herhangi bir sorun yaşarsanız ya da sormak istediğiniz sorular olursa Elysium Çeviri Discord sunucusuna gelebilirsiniz. Konuda da bahsedildiği üzere gelecek olan geri bildirimlere göre NextL-II ya da insan çevirisi bir yama yapılabilir.

https://discord.com/invite/rhWUXdqeAb

• Emeğinize sağlık hiç beklemezdim bu kadar hızlı geleceğini. 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç basit hata daha düzeltildi.

Konuya oynanış görüntüleri eklendi.

• ÇağdaşGrbz Ç kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Riwoen olmasaydı bu kadar hızlı gelemezdi kesinlikle. Kendisi oyunu erkenden indirip dosyaları bana attı ve yamanın testini yaptı. Buradan da tekrar teşekkürler kendisine The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama 2025 

• Gerçekten helal olsun. Eline sağlık hocam. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Elder Scrolls Skyrim Yama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler hocam hızınıza hayran kaldım

• Rica ederim.

Birkaç basit hatayı daha düzelttim, karşılaştığınız/karşılaşacağınız hatalar için Discord sunucumuza gelip hatalı yerlerin ekran görüntüsünü atabilirsiniz. Hatalı yerlerle karşılaştıkça düzenli olarak güncelleyeceğim yamayı.

• Merhaba hocam oyunu bu gun gamepass üzerinden indireceğim. Elimden geldiğince gördüğüm hataları yollamak isterim. Ilk günden böyle bir girisimde bulunduğunuz için tebrik ederim

• Emeğinize sağlık bu ne hız :)

• Yarış = Argonian.  Bir RPG oyununu Translate Çeviri ile oynamayın arkadaşlar. Zamanınıza yazık. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Haklısınız, bence de DeepL bayağı kötü/ortalama bir iş çıkarıyor özellikle RPG oyunlarında. Ama insanlar yine de DeepL de olsa oynamak istedikleri için yayınlama kararı aldım The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama 2025 

Elder Scrolls Türkiye ekibi el atmazsa muhtemelen ya kendim baştan çevirip tekrar yayınlayacağım ya da NextL-II'ye çevirteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 23 Nisan 2025; 13:19:17 >
  • Selamlar,

Oyunu biraz oynadım. DeepL yamasının bu oyun özelinde yeterli olmadığını düşünüyorum. Gelen geri bildirimler de bu yönde olduğu için oyunu NextL-II'ye çevirtmeye karar verdim. Yamayı en geç iki gün içerisinde yayınlamayı planlıyorum.

Merak edenler için; NextL-II yamasının 24.99₺ gibi bir ücreti olacak. NextL-II'nin ne olduğunu bilmeyenler ya da merak edenler şu linki ziyaret edebilirler: https://elysiumceviri.com/nextl-ii

Merak etmeyin, NextL-II yaması yayınlandığında DeepL yamasına erişimi kısıtlamayacağım. Amacım herkesin bir şekilde oyunu Türkçe oynayabilmesi.

• Zaten konunun en başında belirtmiştin çeviri kalitesi hakkında uyarıyı. Ama hala gelip hataları yazıp teşekkür yerine köstek olanları ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok bence.

• Togaz T kullanıcısına yanıt

Yok hocam hataları yazmaları benim açımdan iyi bir şey, DeepL'in kalitesini görmüş oluyorum/oluyoruz böylece. Diğer kullanıcılar en azından indirmeden DeepL'in kalitesini görüp öyle indirmeye/indirmemeye karar veriyor.

• Yamanın NextL-II versiyonunun çevirisi bitti. Bir aksilik olmazsa yarın gün içerisinde yayınlanacak.

Bu gece bir oynanış videosu yayınlamayı düşünüyorum.

• 0xGannicus kullanıcısına yanıt

Yarın saat kaç gibi yayınlamayı düşünüyorsunuz hocam :) Bu gece için gaza gelmiştim doğrusu.

• Mineral kullanıcısına yanıt

Planım akşam 6-7 gibi yayınlamak. Normalde bu gece de yayınlarım ama birkaç ufak hata var karşılaşabileceğiniz, onların hepsini düzeltip yayınlamak istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.