Şimdi Ara

NVIDIA sınırları zorluyor : GTX 780 Ti Black Edition ! (6GB / 12GB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıksın çıksın ne varsa çıksın. nasıl olsa çarşamba günü birliğe teslim oluyorum, bitince askerlik fiyatlar da düşer alırım en güzelinden ohhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

NVIDIA’nın ekran kartı alanında kendinden tekrar söz ettirmesini bekliyorduk fakat firma durmak nedir bilmiyor. Yeni amiral gemi GTX 780 Ti gerçekten güçlü bir model fakat “Black Edition” versiyonu da listeye dahil olacak. Daha yüksek GPU hızı ve 6 Gb/12 Gb bellek seçenekleriyle sunulacak. Güç tüketimi ise “sınırsız” olarak belirtiliyor.

Kaynak:http://www.hwa.com.tr/nvidia-sinirlari-zorluyor-gtx-780-ti-black-edition.html ,http://videocardz.com/47530/nvidia-geforce-gtx-780-ti-also-special-edition
    onlar yapar gariban hep bakar hiç garibanında elinden tutayım diyen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 2 Kasım 2013; 17:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

780 ti'ın full gk110 olarak geleceği kesin mi? tabloda 2880 core yazılı. öyleyse Artık kepler mimarisini sonuna kadar tüketmiş oluyor nvidia saat hızı arttırarak model çıkarmazsa tabi.

Galaxy'nin verdiği bilgilere göre full GK110 kullanıyor.

Ammavelakin full GK110 ve onun OC'lusu, Kepler'in sonuna kadar tüketildiği anlamına gelmiyor. Zira bir de GK180 var. Aslında birim yapısı olarak aynı ama Nvidia'nın iddiasına göre bu GPU'nun Watt/Perf oranı GK110'un üzerinde. Şimdilik bu GPU'yu kullandığı söylenen tek kart da K6000 ve yapısına göre TDP değeri gerçekten çok iyi görünüyor. 19 Aralık'ta tanıtılacak K40'la birlikte durum biraz daha anlaşılır. Sonrasında da belki GeForce tarafında bu GPU'yu kullanan bir kart görürüz.

Belki bu nam-ı diğer Black Edition'da da GK180 kullanılıyordur.

Buarada bu kart hakkında henüz kesin bir şey yok. O görüntü Videocardz.com editörünün kendi yaptığı bir görüntü. Zaten haberin kaynağı da kendisi. Yani ortada kesin olan bir durum yok. O yüzden kesin ifadelerden kaçınmak lazım. Zaten GTX780 TI ile ilgili bilgiler bile kırıntılar halinde. O yüzden önce GTX780 TI'ı görelim, ardından böyle bir kart olup olmadığı da ufak ufak ortaya çıkar.

saol bilgilendirme için ben de yorumu yazdıktan sonra araştırdım biraz yabancı bir sitede gk180 ile ilgili seyler gördüm. Haberi yazanın da gk110'a göre pek bir fark göremedik tarzı bir cümlesi vardı.

• ee 2GB alanlar ne olcak?
  • 18gb lik Titan Ultra duyurusu ne zaman gelecek bakalim.
  • Nvidiayı sinirlenmiş unlimited güç derken ? kartın sınırsız OC potansiyeli var heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Yakında bende sınırları zorlayacağım , wait for me

Bu arada Nvidia Akar Alem Bakar

Victor Gaming Machine

Laptop piyasasına canlılık gelecek , kişiye özel laptop modelleri ve standart modeller gelecek , inceleme yakında buralarda , laptop alacaklar beklesin

İlk reklamını burada mı yaptın nedir ?

• Yok be ne reklamı , ön bilgilendirme diyelim. Bakalım GTX760M oyun performansı nasılmış FullHD ekranda.
  • Merakla bekliyorum.
  • Yakında incelemesi de çıkar inş. Bekleyelim, hep beraber görelim
  • Nvidia sınırları zorlamayı geçti adamlarda artık sınır diye birşey yok :)
  • 6 Gb ramli ekran kartı ne halta yarıyacak.
  • 6-12 gb lık karta ''asa sende kalsın dayı ...'' diyorum
  • hocam sende bir kırmızı taraftasın bir yeşil
  • Ben sınıfında iyi olanın yanındayım , En üst seviyede ise Amd hiç olamadı zaten Nvidia bu seviyede rakipsiz. Amd nin orta-üst sınıfa yoğunlaşması gerek.
  • sinirsiz guc tuketimi... muhabbete bak ahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uy 12 GB mi ? :) sayın Nvidia şuursuzca bellek basacağına şu kartlara , yeni bir soğutma tasarlasan olmamı yada yeni GPU ya geç artık
  • Gerçek titan sanırım geliyor.İlk başta çakma gk110 u dayadı 1000 dolardan.
  • Güç tüketimi aralıklı rakkamlarda belirtilmeliydi. Ne demek sınırsız? 100.000w mı tüketiyo bu meret
  • VoAaaaaavv.
    12 gb olan ekran karti bukadar iyiyse 4 gb olan gt630 da cok iyidir.

Cigolaytina kurban nvidia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.