Şimdi Ara

NVIDIA sınırları zorluyor : GTX 780 Ti Black Edition ! (6GB / 12GB) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

GK110'un b*kunu çıkartmak..

Biraz, hatta '' bayağı '' öyle oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysta

okuduklarima bakilirsa nvidia 2014 te kepleri bitirip maxwelle geçicek ve gtx 8xx serisi üzerinde çalişacakmiş ve gpularda 20 nm kullanilcakmiş son olarak bir de yanilmiyorsam gtx 790 ni piyasaya sürecekler yani iki firmanin rekabeti ilelebet sürecek

Maxwellden büyük beklentilerim var 7000 serisinden 8000 serisine geçiş gibi bir geçiş bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

6-12 gb lık karta ''asa sende kalsın dayı ...'' diyorum

şimdi gülüyoruz, oha diyoruz ama bundan 2-3 sene sonra sanırım 6 gb bazı oyunlarda 4k (ultraHD) için yetersiz gelecek....

şahsen, 6 gb lık 780 TI alacak param olsa (yani para sıçsam) alır, 3-4 sene kullanırdım artık

• valla benim de öyle bi beklentim var nvidiadan amdyi solda sifir birakacak cihazlar bekliyorum niyeyse hep bi nvidia sempatizanliği olmuştu bende

• amd cok kasındı ya oturduğu yerde otursaydı böyle şeyler olmayacaktı şimdi diyorlardır iyiki r9 290x yaptık adamlar ezdi geçti bizi diye bu işin babası varken burda azcık duracak amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: tns1

6-12 gb lık karta ''asa sende kalsın dayı ...'' diyorum

şimdi gülüyoruz, oha diyoruz ama bundan 2-3 sene sonra sanırım 6 gb bazı oyunlarda 4k (ultraHD) için yetersiz gelecek....

şahsen, 6 gb lık 780 TI alacak param olsa (yani para sıçsam) alır, 3-4 sene kullanırdım artık

İlk çıktığı zamanlarda da titan için öyle derdik. Şimdi ne titan kaldı ortada nede diğerleri.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.