CAT6 FTTH GPON Fiber Priz Sorunu
Ustadlar SA , eve FTTH GPON baglandi ama PC de ki eski wifi5 hizi yariyariya dusuk geliyor , odamda assagidaki prizler var bunlarla direkt fiber baglantisi yapiliyormus ethernet uzerinden bunlari nasil aktif hale getirip yapabilirim?
Yapdigim denemelerde birturlu calistiramadim, bunlari nasil aktif hale getirebilirim veya bunlardan kim anlar elektrikci , bilgisayarci , vs...

CAT6 FTTH GPON Fiber Priz Sorunu
Ustadlar SA , eve FTTH GPON baglandi ama PC de ki eski wifi5 hizi yariyariya dusuk geliyor , odamda assagidaki prizler var bunlarla direkt fiber baglantisi yapiliyormus ethernet uzerinden bunlari nasil aktif hale getirip yapabilirim?

Yapdigim denemelerde birturlu calistiramadim, bunlari nasil aktif hale getirebilirim veya bunlardan kim anlar elektrikci bilgisayarci...
Resimdeki saatin marka ve modeli
Surekli Acilip Kapanma Sorunu
Merhabalar
Zorunluluklardan yeni https://noctua.at/en/nh-l12s sogutucu aldim ve taktim.Kesinlikle sorunsuz takildi ama buna ragmen acma tusuna basinca surekli kendiliginden acilip kapaniyor daha biosa gelmeden ve ben power fisini cekene kadar bu dongu devam ediyor.Sorun CPU mu , yoksa MB mu siz nedersiniz ve cozum onerileriniz nelerdir?
Simdiden tesekkurler ve iyi forumlar.
Kalin duvarlari olan 100m2 alanda kesintisiz calisacak ve 500tl gecmeyecek wifi6ax mesh router ve bridge ozellikerini birarada sunan , mutlaka wpa3 destegi olan cihaz onerinizi bekliyorum. Piyasada 500tl altindaki wifi6ax cihazlarda nedense wpa3 destegi olmuyor.☹️
Windows 10 lisans iptal
|
HDD uctu durum kotu :(
|
Mail adresi atama?
|
Fifa 15 ve Fifa World ile Cross-Platform Destegi
|
X-Plane 10 Global - 64 Bit
|

Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.229
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.109
Konularının görüntülenme sayısı: 13.633 (Bu ay: 580)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 922 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware