Yarbay
15 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Ustadlar SA , eve FTTH GPON baglandi ama PC de ki eski wifi5 hizi yariyariya dusuk geliyor , odamda assagidaki prizler var bunlarla direkt fiber baglantisi yapiliyormus ethernet uzerinden bunlari nasil aktif hale getirip yapabilirim?

Yapdigim denemelerde birturlu calistiramadim, bunlari nasil aktif hale getirebilirim veya bunlardan kim anlar elektrikci , bilgisayarci , vs...

Ustadlar SA , eve FTTH GPON baglandi ama PC de ki eski wifi5 hizi yariyariya dusuk geliyor , odamda assagidaki prizler var bunlarla direkt fiber baglantisi yapiliyormus ethernet uzerinden bunlari nasil aktif hale getirip yapabilirim?

Yapdigim denemelerde birturlu calistiramadim, bunlari nasil aktif hale getirebilirim veya bunlardan kim anlar elektrikci bilgisayarci...

Merhabalar , sssagida net olmayan resimdeki saatin marka ve modeli ne olabilir isin uzmanlarina sorayim dedim , tahminleriniz icin simdiden tesekkurler.

Merhabalar

Zorunluluklardan yeni https://noctua.at/en/nh-l12s sogutucu aldim ve taktim.Kesinlikle sorunsuz takildi ama buna ragmen acma tusuna basinca surekli kendiliginden acilip kapaniyor daha biosa gelmeden ve ben power fisini cekene kadar bu dongu devam ediyor.Sorun CPU mu , yoksa MB mu siz nedersiniz ve cozum onerileriniz nelerdir?

Simdiden tesekkurler ve iyi forumlar.

Kalin duvarlari olan 100m2 alanda kesintisiz calisacak ve 500tl gecmeyecek wifi6ax mesh router ve bridge ozellikerini birarada sunan , mutlaka wpa3 destegi olan cihaz onerinizi bekliyorum. Piyasada 500tl altindaki wifi6ax cihazlarda nedense wpa3 destegi olmuyor.☹️

Windows konusunda bulamadim internette bulduklarimda ise yaramadi.Sonradan yuklenmis bie original windows 10 lisansimi nasil iptal edebilirim.Kendi keyimi buldum ama Kabul etmiyor ne denediysem olmadi istedigim basit sekilde simdi kullandigim PC den original lisansimi kaldirmak iptal etmek.

HDD resimde gorundugu gibi ne yazikki , sorun suki biranda oldu.Ama en onemli sorun herhangi biryere oradaki dosyalari kopyalayamiyorum.Bu tur bir durumdaki HDD den dosyalari kurtarma ihtimali nedir?Dosyalar klasorler gozukuyor ama kopyalama yapmiyor ne yaizikki...
Alan adina mail adresini nasil atiyoruz.Mesela ornek.com alan adi alinmis ama mail adresi olarak webmaster@ornek.com gozukuyor bunu ornek@ornek.com a nasil cevirebilirim?

Bir diger sorum da bu maili diger gmail ve hotmail gibi servislerde postak utusu olarak nasil kullanabilirim?
Beyler Fifa 15 diger konsollar ve PC oyunculariyla MP olarka oynanabiliyor mu yani Cross-Platform ozelligi var mi yoksa boyle bir ozellik yamalarla ilerde eklenir mi?

Birde PC ye cikan bedava Fifa World oyunu Sony Play Station 4e gelecek mi , gelecekse eger Fifa World de Cross-Platform destegi olur mu?
X-Plane 10 Global - 64 Bit Oyunu Steam de indirime girmis , bu yuzden dikkatimi cekti.Bu oyunun diger oyunlardan farki nedir?X-Plane 10 Global - 64 Bit surumunu oynayan var mi?Birde oyunda uzaya cikan roketler ve savas ucaklari var.Bunlari sadece kullanabiliyormuyuz , yoksa savas ve uzaya cikma gibi seceneklerimizde var mi?Ayrica oyunun PC optimizasyonu nasil?

http://store.steampowered.com/app/292180/
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
notebook
Mobil cihaz
phone-icon
Operatör
Turkcell
ISS
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
TV
Philips
Klima
Klima
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
aiPAD
Notebook
Apple
Dünyadan Futbol
Giresunspor
Basketbol
Fenerbahçe
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Modem
ZTE H3600
Beyaz Eşya
Philips
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
McLaren
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.229
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.109
Konularının görüntülenme sayısı: 13.633 (Bu ay: 580)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 922 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.